Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
A layer 2 elengedhetetlen a vlan kiterjesztések miatt és pláne ha Wlan is van. Erről egyszer írtál már, abból leesett nekem is, hogy sajnos ezt kell alkalmazni. Azóta nem is csináltam L3 as hálót, ahogy olvasgattam inkább VSS-re gyúrnak a neten is.
Ez nekem is bejön. Most ez van nekünk - VSB - és tényleg király, hogy nem kell loopok után kutatni, nem kell VRRP-zni és elég egy switchet menedzselni..Azért szvsz ritka a 6500 distribben

Érdekes dolgo történt 7végén. Ha az ábrát vesszük, amit linkeltem, akkor a 2 szélső Access-t levesszűk. Kiadtam az középső accessen a spann gurad loop parancsot, és megszakítottam a linket a 2 distrib között. De megdöbbenésemre, a blokkoló link feljött forwardba, nem lett loop inconsistent.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Óra topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Projektor topic
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FecoGee