Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
A layer 2 elengedhetetlen a vlan kiterjesztések miatt és pláne ha Wlan is van. Erről egyszer írtál már, abból leesett nekem is, hogy sajnos ezt kell alkalmazni. Azóta nem is csináltam L3 as hálót, ahogy olvasgattam inkább VSS-re gyúrnak a neten is.
Ez nekem is bejön. Most ez van nekünk - VSB - és tényleg király, hogy nem kell loopok után kutatni, nem kell VRRP-zni és elég egy switchet menedzselni..Azért szvsz ritka a 6500 distribben
Érdekes dolgo történt 7végén. Ha az ábrát vesszük, amit linkeltem, akkor a 2 szélső Access-t levesszűk. Kiadtam az középső accessen a spann gurad loop parancsot, és megszakítottam a linket a 2 distrib között. De megdöbbenésemre, a blokkoló link feljött forwardba, nem lett loop inconsistent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Futás, futópályák
- Teclast Tablet Topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- sziku69: Szólánc.
- Kuponkunyeráló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest