Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Cyber_Bird
üzenetére
Volt olyan munkahelyem, ahol elmentem 1 het szabadsagra, anelkul hogy a szabadnapjaim szama csokkent volna. Cserebe elofordult, hogy bementem pentek reggel hatra es szombat delutan negykor indultam haza.
A kotetlen munkaidonek vannak elonyei es hatranyai. En szemely szerint nem kedvelem. Legkonnyebben megfoghato resze, hogy a rugalmas vagy kotetlen munkaido eseten rogton megszunik a tulorak kifizetes, mert hat ugy ktoetlen munkaido, hogyan lehetne benne tulora? Ezzel egyutt altalaban van is annyi melo, hogy napi 8 oranal tobbet ki lehessen tolteni. Gyakorlatilag a legjobb modszer arra, hogy tulorapenz nelkul dolgoztassunk embereket tobb mint napi 8 oraban.Hahahahahaha troll IPS. - ASA: Data packets with urgent pointer dropped with IPS as bad-tcp-cksum (CSCuh12279)
Igen? Ez a csomag surgos neked? Hagy mutassam meg ilyen szepen tudok droppolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

FecoGee
crok