-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #5459 üzenetére
Volt olyan munkahelyem, ahol elmentem 1 het szabadsagra, anelkul hogy a szabadnapjaim szama csokkent volna. Cserebe elofordult, hogy bementem pentek reggel hatra es szombat delutan negykor indultam haza.
A kotetlen munkaidonek vannak elonyei es hatranyai. En szemely szerint nem kedvelem. Legkonnyebben megfoghato resze, hogy a rugalmas vagy kotetlen munkaido eseten rogton megszunik a tulorak kifizetes, mert hat ugy ktoetlen munkaido, hogyan lehetne benne tulora? Ezzel egyutt altalaban van is annyi melo, hogy napi 8 oranal tobbet ki lehessen tolteni. Gyakorlatilag a legjobb modszer arra, hogy tulorapenz nelkul dolgoztassunk embereket tobb mint napi 8 oraban.Hahahahahaha troll IPS. - ASA: Data packets with urgent pointer dropped with IPS as bad-tcp-cksum (CSCuh12279)
Igen? Ez a csomag surgos neked? Hagy mutassam meg ilyen szepen tudok droppolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest