Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtzion
csendes tag
válasz
Cyber_Bird
üzenetére
Hát az UTP kábel egy csavart érpáras kábel, ált rézből, különböző színű 8 kis kábel van benne, a leggyakrabban használt az otthoni hálózatokon, az Ethernet kábelek olcsóbbik fajtája (a másik az üvegszálas/optikai)
. Hát leszedtem a CCNA Discovery-t abból tanulok, igazából ez mind szép, csak elvileg még ahhoz is van egy kis előképzettséget adó rész, az IT Essentials. Azt szeretném valahogy megtalálni, ncore-on nem láttam. Azért kéne még egy kis előzetes, mert pl az ilyen oktettek, meg hálózati címzés rész, meg alhálózati maszkok már elég kínai. 
Szal olyan anyagot keresnék ami rávezetne egy kicsit a CCNA Discovery-re, és azt találtam, hogy az IT Essentials az az lenne.

Köszi előre is, ha valami jobbat tudtok mondani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- Nokia E90 Communicator
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Hát leszedtem a CCNA Discovery-t abból tanulok, igazából ez mind szép, csak elvileg még ahhoz is van egy kis előképzettséget adó rész, az IT Essentials. Azt szeretném valahogy megtalálni, ncore-on nem láttam. Azért kéne még egy kis előzetes, mert pl az ilyen oktettek, meg hálózati címzés rész, meg alhálózati maszkok már elég kínai. 
FecoGee
crok