-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtzion
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #5164 üzenetére
Hát az UTP kábel egy csavart érpáras kábel, ált rézből, különböző színű 8 kis kábel van benne, a leggyakrabban használt az otthoni hálózatokon, az Ethernet kábelek olcsóbbik fajtája (a másik az üvegszálas/optikai)
. Hát leszedtem a CCNA Discovery-t abból tanulok, igazából ez mind szép, csak elvileg még ahhoz is van egy kis előképzettséget adó rész, az IT Essentials. Azt szeretném valahogy megtalálni, ncore-on nem láttam. Azért kéne még egy kis előzetes, mert pl az ilyen oktettek, meg hálózati címzés rész, meg alhálózati maszkok már elég kínai.
Szal olyan anyagot keresnék ami rávezetne egy kicsit a CCNA Discovery-re, és azt találtam, hogy az IT Essentials az az lenne.
Köszi előre is, ha valami jobbat tudtok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest