- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
Én sajnos nem vagyok túl okos. Kb. átlagos. Nincs a véremben a hálózatozás. Szeretem én is csinálni, de már belefásultam. Gyorsan felejtek,az alapokat nem, de az extrákat igen. És motivációm sem erkölcsileg, sem anyagilag nincs (ugyanannyit keresek mint CCENT-vel és soha senki nem gratulált a munkahelyen egy vizsgához sem - leszámítva a közeli kollégákat). Persze jó dolog ez meg minden, de ugyanannyit viszek haza mint ha nem csinálnám és a feleségemet sem tudom azzal nyugtatni hogy "jó, nyomok heti 20 órát laborban, de majd elviszlek nyaralni Hawaii-ra nyáron". Mert nem. Tök mindegy, hogy CCNA vagy CCNP vagyok -e.
Másrészt van az a tévképzet, hogy egy CCIE mindent tud. Ez nem igaz. Ismerek olyan CCIE-t, aki nem tudott olyan elméleti dolgokat, amit én CCNP-ből igen. De ő felkonfigurált egy IPv6 MPLS felhőt meg széjjel vrf-ezett OSPF hálót, én meg nem. Laboron ott a doccd, szóval ott már a gyakorlat a lényeg. Meg tudod nézni a timer-eket, stb. Csak nincs időd azzal tökörészni.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest