-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #3437 üzenetére
Szvsz ez valahogy olyan, mint az orvostudomány. Én nem hallottam még olyan orvosról, aki szivet, agyat, ereket műtött, aztán este még lenyomott két mellnagyobbitást. Itt is szakosodni kell, mert a polihisztorok csak a mesékben léteznek. Eleinte azt gondoltam, hogy majd a voice-t és a wirelesst is lenyomom, de szvsz már sok lenne. Inkább legyek egy valamiből nagyon naprakész, minthogy mindenből kapargassam a felszint. Egy focista vagy hátvéd, vagy középpályás, vagy csatár. Egyszerre mind nem megy
Szerintem nagyon szép, amit elvégeztél, figyelembe véve azt, hogy kb 2 éve tetted le a ccna-t.
Fizetés: na ja, de ez nem téged minősit, hanem a rendszert. Csak a buta embereket nyugtatja meg más "sikertelensége" de képzeld el, hogy én meg egy szállodában takaritok. Egy valamit ne felejtsünk el, egy versenyt nem az első körben kell megnyerni. Amit most megtanulsz, az a tiéd és csak több leszel tőle. Valaki itt mondta, hogy ne a certre gyurjunk, hanem a tudásra. Jerry311 9 éve nyomja a secu anyagot, de csak most vizsgázott le, mert nem a cert kellet neki, hanem a tudás (meg a pia). Gondolom Neki is csak az elmélet volt gáz, a gyakorlat vszeg ment zsigerből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest