Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Autós kamerák
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
Szia,
1 hónapja voltam, OCG és CBT Nuggets volt a fő felkészülési anyagom, INE nekem is túl deep volt, illetve ahol kevésnek éreztem a könyvet ott whitepaper-eket keresgéltem. Könyvben vannak hibák ez tény, de annyira nem vészes hogy ne lehessen használni, valamint ciscobook honlapján megtalálható a javítás. Amiben a vizsga után kevésnek éreztem a könyvet az python és főleg az API-k, illetve az SD cuccokhoz olvasgattam sok cisco guide-ot így utólag látva az is hasznos volt. Vizsga elött nagyon sok review videot nézegettem, BOSON practice examet szinte mindenki ajánlotta, ha van hozzáférésed vagy nem sajnálod rá a pénzt akkor az hasznos lehet, márcsak azért is mert minden kérdésnél a jó és rossz választ is elmagyarázzák és hivatkozások is vannak whitepaper-ekre. de ez nem személyes tapasztalat, csak a videok alapján mondom.
Amire érdemes figyelni, hogy januártól van tényleges lab, nekem talán 3-4 is volt, nem volt vészes de érdemes tényleg felkészülni rá hogy ne menjen el sok idő vele.
Szept 20 után már új exam topic lesz, pár pontban van eltérés, érdemes arra is figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Autós kamerák
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Lian li od11 mini + radiator bracket
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Újszerű 2 ciklus Gari 2028.
- Sparco Evo XL Sim racing kagylo ules
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
FecoGee
crok