Hirdetés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktorius94
csendes újonc
Siker!!!
Ma mentem újravizsgázni ICND1-ből és 895 pontot értem el. (1 hete buktam el 813 ponttal..)
Több mint elégedett vagyok, azért csak benne van 2-3 hónapnyi kemény tanulás. Leírom hogyan készültem fel, hátha segít azoknak akik most készülnek fel erre a vizsgára:-Az Official Cert Guide CCENT/CCNA ICND1 100-105 könyvből olvastam és jegyzeteltem.
-CBT Nuggets videók (könyv után ajánlatos mert nem annyira részletes, viszont jól elmagyarázzák ami tisztább képet ad).
-Packet Tracer-en laboroztam a legfőbb topikokat (Switching, Routing, NAT, NTP, stb...)
-Egyéb resource-ok netről, youtube-be oktató videók.
-Boson Exam Environment. Ez a vizsga gyakorló program nagyon sokat segített felkészülni. Hasonló simlet kérdéseik vannak mint a vizsgában, a kérdések még talán nehezebbek is, ami tényleg segít felkészülni.Nem mondom hogy nem volt költséges de nekem megérte. Viszont megéri rendesen felkészülni mert hát nem egyszerű vizsga...Cisco szereti feltenni úgy a kérdéseket hogy mégjobban összezavarjon, még ha meg is érted miről van szó.

Most egy ideig pihenek (lemaradást felhozom a melóban...), és folytatom ICND2-vel

Mindenkinek egy kalappal!
/A tanulás költsége sokkal kisebb, mint a tudatlanság ára./
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Assetto Corsa Rally
- Kuponkunyeráló
- Mini PC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- iPhone 16 Pro Max 256 Gb
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma mentem újravizsgázni ICND1-ből és 895 pontot értem el. (1 hete buktam el 813 ponttal..)

FecoGee
crok