Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #6540 üzenetére
Azt hogy érted, hogy üres a házirendek lista?
Tűzfal/Hálózati biztonsági házirendek. Innen a Hálózati zónákból kitöröltem mindent, ha új hálózatot érzékelne, akkor ide ugye be kell kerülni a hálózatnak, de nem kerül be semmi, most is tök üres.ahhoz hogy láthatóak legyenek a többiek is, át kell állítanod egyedi házirendre.
Korábban sem kellett ez és most sem használ...Azonkívül, hogy rákérdezget, hogy mi mehet ki, meg mi nem stb, sajnos az új hálózat felismerésére semmi kihatása nincs.
(Korábban sem használtam soha egyedi házirendet, ha kellett, hogy újra felismertessek egy hálózatot, akkor simán kitöröltem a hálózati zónákból és kapcsolódáskor már dobta is fel az ablakot, most semmi...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest