Hirdetés
- 

PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

SLYM
veterán
sziasztok, újratettem a wint és most szeretném beállítani úgy a comodo IS-t ahogy régen volt. csak a legnagyobb biztonság számít. régen csomó mindent ehez be kellett pipálni, de már elfelejtettem mik voltak ezek. a proaktív-ra állításra emlékszem, aztán a tűzfalnál egyedi házirendet állítottam be, az AV-t valósidejűre állítottam. mik is voltak még amiket külön be kellett pipálni?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
 - Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
 - Battlefield 5 PC SteelBook és játék
 - Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
 - Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon

- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
 - Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
 - Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest