Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Én újraraktam a CIS-t és a következő pontszámokat kaptam.
SANDBOX On: 340
SANDBOX Off: 200-210Ami még érdekes, hogy ha "SANDBOX ON" futtatás után megint le akartam futtatni "SANDBOX OFF"-ot, akkor 3 ponton nem ment át a teszt. Viszont ha utána még egyszer rányomtam, akkor megint 340 lett, tehát akkor felismerte a winhookolást.
Szóval nem igazán értem néha a progit
(Mindegyik futtatás előtt kiléptem a clt programból)Miután teljesen újraraktam a programot szinte nulla tényleges módosítással, megkérdezném, hogy vajon én miért kapok kevesebbet, mint ti?
Ötletek?A proaktív konfiguráció bekapcsolásával semmi pluszt nem értem el, de ez igazából szerintem tök mind1, mert úgyse abba a konfigurációba hsználom a tűzfalat, akkor minek teszteljem?

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Mindegyik futtatás előtt kiléptem a clt programból)
Ötletek?