- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Segítsetek, mert megőrülök. Miért fut a cmdagent folyamatosan 50%-on? Interneten játszanék és nem tudok emiatt a köcsög miatt, le se lehet állítani.
Reggel frissítettem a progit, de úgy látszik rohadt nagy hiba volt.
-
Inv1sus
addikt
Egész jó lett a kinézete az új Comodonak. Eddig ez volt az egyetlen dolog, ami zavart.

Mondjuk frissítésnél azért vicces volt, amikor megkérdezte, hogy újraindítsa-e a gépet, és semmilyen válaszlehetőséget nem ajánlott fel.
-
Inv1sus
addikt
Hogy lehet megadni comodo-ban a különböző böngészőknek, hogy csakis, kizárólag a localhostot lássák, tehát ne kommunikáljanak a nettel? (127.0.0.1)
Mármint a pontos kérdés az, hogy hogyan állítgassam be, mert azt tudom, hogy hol kellene. Például van ilyen hogy "forrás" fül, "cél" fülecske...
Csak a sajátgépem kéne látni, a lehető legoptimálisabb beállításokkal.

Félek, hogy valami biztonsági rést hagyok hátra. -
Inv1sus
addikt
Újraraktam és még mnidig ugyanaz a problémám. Egyszer csak gondol egyet a comodo és eltűnnek a listáim a megbízható és nem megbízható fájlokról és mindenre elkezd rákérdezni.
-
Inv1sus
addikt
Megpróbáltam újratelepíteni, kétszer kifagyott a gép indításnál. Most a vírusszkennelés fagyott le, úgyhogy kezdhetem ezt is elölről.
Kezdem azt érezni, hogy inkább meg kellene vennem a Nortont...
-
Inv1sus
addikt
Valakinek volt már olyan problémája, hogy a Defense rész úgy csinál mintha kikapcsolna? Lefuttatom a diagnosztikát kijavítja, de utána megint olyan lesz kis idővel rá.
-
Inv1sus
addikt
Itthon se akar frissíteni.
Bár nekem ez nem számít, újrarakom és kész. -
Inv1sus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A "TCP/IP protokoll 4-es verzója" alatt kéne látnom a comodo dns beállításokat, nem? Elvileg ezt állítottam be telepítésnél, de nekem automatán van mégis :S.
-
Inv1sus
addikt
Nem tudom, hogy van-e itt valaki, aki rajtam kívül manuálisan frissíti a vírusdefiníciós adatbázist, de tegnap délután és ma is valahányszor a frissítésre kattintottam, nem jelzett semmit. Ez szokatlan, mert mindig volt valami frissítés eddig.
Csak szeretném tudni, hogy nálam van-e a hiba.

UI: Miután megírtam a hozzászólást, eszembe jutott, hogy esetleg bekapcsolva maradt az automata frissítés. És tényleg.
Elnézést a fölösleges postért. -
Inv1sus
addikt
Én újraraktam a CIS-t és a következő pontszámokat kaptam.
SANDBOX On: 340
SANDBOX Off: 200-210Ami még érdekes, hogy ha "SANDBOX ON" futtatás után megint le akartam futtatni "SANDBOX OFF"-ot, akkor 3 ponton nem ment át a teszt. Viszont ha utána még egyszer rányomtam, akkor megint 340 lett, tehát akkor felismerte a winhookolást.
Szóval nem igazán értem néha a progit
(Mindegyik futtatás előtt kiléptem a clt programból)Miután teljesen újraraktam a programot szinte nulla tényleges módosítással, megkérdezném, hogy vajon én miért kapok kevesebbet, mint ti?
Ötletek?A proaktív konfiguráció bekapcsolásával semmi pluszt nem értem el, de ez igazából szerintem tök mind1, mert úgyse abba a konfigurációba hsználom a tűzfalat, akkor minek teszteljem?

-
Inv1sus
addikt
Légy szíves írd le részletesen, hogy te hogy engedélyezted a clt, illetve hol állítottad át. Ezt a proactívot se értem, mert sehol nem látok ilyen szót...
Nekem sandboxba max lett, azon kívül felment most 210-re.
Az internet explorer nekem csontra le van tiltva, hogy ne érjen hozzá a nethez, nem tudom ez számít-e.
-
Inv1sus
addikt
Azt se ártana tudni, hogy befolyásolja-e a dolgot valamennyire az, hogy a system az égvilágon semmilyen netes dologot nem tud fogadni és adni, mert le van tiltva nálam ugyanis és a Comodonál jó sokat szerepel a listában...
-
Inv1sus
addikt
Nektek ez mitől megbízható? Nem is a Comodo honlapon fut.

-
Inv1sus
addikt
Ez a leak teszt ez valami tesztelő? Biztonságos?
-
Inv1sus
addikt
válasz
blattida
üzenetére
Alacsony heurisztikán találta, de sajnos képet nem tudok adni, mert kikapcsoltam a naplózást. Gondoltam úgy sincs rá szükségem (én hülye).
Hát mégis, mert utólag utánanéztem volna. Úgyhogy visszakapcsoltam
.Annyira emlékszem még, hogy valami morpheus féle trójai volt zavaros névvel nevű, a windows mappában azt hiszem... Tudom ez a leírás nem sokat ér neked, de hátha.
Ha te is lefutatnád a keresőt a gépen és találnál valamit, akkor oszd meg pls.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Inv1sus
addikt
Hm, ezzel az új comodoval rögtön találtam egy trójait a gépemen. Pedig frissen újraraktam a gépet és semmi programot nem telepítettem fel.

-
Inv1sus
addikt
Most rakom újra a gépet, szóval... akkor ez hivatalosan telepíthető változat? Hát rendben. Neki esünk.
Ui: Héj. Ez a premium az ingyenes változat ugye?

-
Inv1sus
addikt
Az 5.3-ast rá lehet majd frissíteni a mostani verzióra? Vagy itt úgy működik, hogy a régit uninstallálni kell?
-
Inv1sus
addikt
Utorrenthez milyen beállításokat érdemes rakni? Nem szeretném, hogy egy az egybe fogadjon és adjon kapcsolatot.

-
Inv1sus
addikt
Valaki megtenné, hogy elmagyarázza, hogy mi ez amivel most bíbelődtök?
Ez a program mire jó, illetve miért kell a mostani Commodo mellé feltelepíteni. -
Inv1sus
addikt
Jók ezek a rövidítések, mert 90% nem érti, mi az.
-
Inv1sus
addikt
Köszönöm a tippeket, de ő csak netezésre használja, nem indítgat el más programokat, illetve nem is tölt le. Még most tanulja a szakmát.

-
Inv1sus
addikt
válasz
wilburwalsh
üzenetére
Szerintem a Systemhez vezető utakat nyugodtan lezárhatod, ha nem osztasz meg semmit hálózaton

Más:
Anyukám gépére fel akarom rakni a comodo-t. Mivel ő nem szaki, valószínűleg nem hagynám manuális frissítésen. Miylen időközönként keres frissítéseket a Comodo és mennyire zavaró? -
Inv1sus
addikt
válasz
wilburwalsh
üzenetére
A systemnek miért kell net? Én most újra letiltottam teljesen tekintve, hogy szakadozott a net továbbra is.
Egyébként nem vettem észre, hogy 2007-es hozzászólásokról van szó.
Attól lehet, hogy beválik, amit irkáltak.Egyébként lehet, hogy torrentezés okozza a problémát. Azt még át kell nyálaznom.
Köszi a segítséget!

-
Inv1sus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
-
Inv1sus
addikt
Nem csak nálam jelentkezik. Az egy dolog, hogy nem érkezett 10 válasz a hozzászólásomra, hogy másnak is lenne ilyen gondja...
Utánakerestem neten és másnak is volt hasonló problémája: felrakta a Comodot és elkezdett magától megszakadni a net. Ez lehet egyszerű beállítási probléma is, ami nálad nincs bekapcsolva, nálam meg igen stb.
Egy usernek úgy oldódott meg ez a problémája, hogy kivette a pipát két beállításnál. Én is kivettem, majd meglátjuk mi lesz.A szolgáltatásoknak pedig az év világon semmi közük ehhez. A kezdetektől fogva így használom a Windows 7-emet és egyszer nem rikácsolt.
-
Inv1sus
addikt
Kezdek elégedetlen lenni a Comodo-val. Mióta az van fent, néha megszakad a netkapcsolat. Továbbra is csinálja, csak nem olyan gyakran...
-
Inv1sus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem hiszem.
Norton-nal semmi gond nem volt. Vagy a Comodo a ludas vagy a szolgáltatóm. -
Inv1sus
addikt
Elképzelhető, hogy a Comodo miatt néha megszűnik a netem? Mióta használom, naponta kb 4x megcsinálja.
-
Inv1sus
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Nos, nem tudom, hogy célzottan nekem címezted-e a kérdést, de adhatok tippet. Én személy szerint a manuális frissítésben hiszek ennél a programnál:
Egyéb - > Frissítések ellenőrzése
Próbáld itt a programfrissítéseket.
Egyéb - > Beállítások - > Comodo üzenetközpont engedélyezése
Pipa ki, ha nem kell több facebook üzi. -
Inv1sus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ki lehet kapcsolni, hogy ne üzengessen a program. Én megtettem, mert nem akarok ilyen hülye üzeneteket.

-
Inv1sus
addikt
Hát az eddigi tesztelés alapján úgy tűnik, pótolni tudja a fizetős Norton-t.
Plusz:
- Gyorsabb indulás
- Gyorsan ki lehet kapcsolni
- A fontosabb dolgok gyorsan elérhetők
- Ingyenes
- Kisméretű
- Gyors installMedium:
- Minden általános dolog benne van és megfelelően végzi a munkáját.Mínusz:
- A mellékes dolgok nehezen elérhetők, megtalálhatóak
- A tűzfalban engedélyezett programokat folyamatosan kibontva jeleníti meg -> 2x több helyet foglal, átláthatatlanabb
- Pár gomb nem egyértelmű, hogy mit csinál
- Leírások neten keresztül érhetőek csak el és azok se mindig teljesek (és nincs magyar)
- Néhány dolgot önkényesen letilt és csak 2., 3. elindításra dobja ki erről az infót
- Nem lehet egyszerűen scannelni egy adott fájlt vagy könyvtárat.Azt hiszem ezek, amiket eddig észleltem. Hogy a gyorsaság nem megy-e a rendszervédelem rovására, azt nem tudom. Ha lelassul a netem, majd kiderül
-
Inv1sus
addikt
válasz
Heaven&Hell
üzenetére
Hát a Daemon Tools-nál azért meggyűlt vele kissé a bajom. Nagyon nem akarta az igazságot, de nagy nehezen megtaláltam, hol kell engedélyezni.
-
Inv1sus
addikt
Na felraktam ezt a csomagot. Kíváncsi leszek, hogy teljesít a Nortonhoz képest egy ingyenes dolog.
Eddig nincs probléma vele, kicsit szokni kell, de ez okés.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

Norton-nal semmi gond nem volt. Vagy a Comodo a ludas vagy a szolgáltatóm.