- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Apple asztali gépek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újjáéleszti a Virtual Boy rendszert a Nintendo
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
blattida, ez #4544 engem is érdekelne mi lehet. elindítom Hitman-t és a keresés után,amikor végzett és nem talált semmit. minden alkalommal jelez rá a CIS h vmi reges kulcsot akar módosítani. de miért is
olvastam h itt sokan Proactive Security konfigurációt ajánlottátok. én alapból az Internet Sec. konfigot használom ,és azon belül állítottam át a szigorúbb beállításokat, pl AV-nél valós idejű keresés és magas heurisztika, vagy Tűzfalnál ,egyedi házirend- közepes szint- ARP és Protokoll analízis bekapcsolva. D+: biztonságos mód.Sandboxnál az -Automatikus telepítő/frissítő felismerés és sandboxon kívül helyezés és -Megbízás a megbízható telepítők fájljaiban elöl kivettem a pipát. így most ezekkel a beállításokkal nem olyan ,mintha ugyanezeket állítottam volna be a Proactice Konfiguráció alatt? vagy abban van még vmi más beállítás is ami az IS konfigban nincs ?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- World of Tanks - OFF topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android szakmai topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest