Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen monitort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Trustedre vannak állítva, vagyis mindegyik zöld színű. Globális szabályoknál van még egy ami nem trusted gyárilag. Azt írja hogy Tilt IP be Ettől: IP Bármi Eddig: IP Bármi Ahol a protokoll: Bármi
Direkt amúgy még a bitcometet is hozzáadtam pluszban hogy trustedbe legyen,mert gyárilag sehol nem volt a listába. Adjak hozzá valamilyen saját portot esetleg? Nem tudok már mire gondolni,miért blokkolja le.
Láthatatlan port varázslót meg nem tudom használni, kéri hogy adjam meg ip címem ettől eddig (Kezdő IP, Vég IP). Amúgy más torrent klienseket is blokkol alapból,nincs valami aminél a WAN portot nem tiltaná le?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Pixel 7 pro 128/8
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Láthatatlan port varázslót meg nem tudom használni, kéri hogy adjam meg ip címem ettől eddig (Kezdő IP, Vég IP). Amúgy más torrent klienseket is blokkol alapból,nincs valami aminél a WAN portot nem tiltaná le?