- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
McClane #2943 üzenetére
Ne hasonlítsuk össze a kettőt, mert az emsisoft free nem rendelkezik valós idejű védelemmel, az emsisoft anti malware lenne a párja, de az nem ingyenes, viszont jobb.
Én a konkrét esetre írtam, hogy a felhasználó volt a ludas, az "ebben az esetben" azt jelenti, hogy abban az esetben, nem azt, hogy általában nem a felhasználó a ludas.
Egyébként pont tőlem olvashatod például ebben a topikban rengetegszer, hogy a felhasználó a hibás, az ok, a valódi probléma.
W666W
Ezért hoztam fel példának az OA-t, mert szerintem az a legjobb, a leginformatívabb és legjobban átlátható ebből a szempontból.vv5204
Én erre nem vennék mérget, szerintem új típusú értesítések sem lesznek a 4.1-ben.
Nem élvez akkora prioritást...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest