- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Matthewus #2472 ; Arki #2479
Először is bocsesz, hogy nem válaszoltam korábban, de tegnap este óta nem volt netem, pár órája jött vissza, de még nem az igazi most sem. (Napközben 1x 10 percre visszajött, de akkor csak egy fontosabb HSZ-re tudtam válaszolni, aztán megint elment...)
Szóval felpakoltam W7 x64 alá ezt a ma megjelent buildet, megszűnt a korábbi jelenség, nem észlel behatolást 2 másodpercenként, konkrétan nullán van...
korábban és most /jelenleg is engedélyezve van az IPv6, szóval olybá tűnik, hogy javították ezt a "hibát"Llew
A tűzfalat és a Defense+-t is egyaránt Biztonságos mód-ra kellene állítani, ha meg ott van, akkor passzolom, hogy miért lett ennyire rossz eredmény.
(Nem maradt le egy nulla amúgy? Mondjuk úgy is gyenge, de 20 pont az durva...)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest