-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Én vitatkoznék Veled
szükség van az AV részre is
Ugyanis ÉN például még sosem használtam a Comodo Tüzfal részét csak az AV és a Defense + részt..Ugyanis router mögül netezem..ugy hogy Én örülök az AV meg a Defense + részt ért változtatásoknak, mert nem sok olyan fizetös progit tudnék mondani amiért nyugodt szívvel kiadok pl 10.000 ft-ot az egy éves licenszért..aztán meg egy év múlva meghosszabítanám....
Na jó a személyes jó tapasztalat okán a Kaspersky az egyik kivétel a 7.0-ás verziót azt megvettem, meg hosszabítottam is anno egyszer aztán már csak a COMODOI AV
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest