Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Írtam, hogy ezen ne vitázzunk össze.
Biztos a konfigok közötti futás tér el, mert én meg az alacsony memória használatodon csodálkozok itt. Nekem egy IS sem fogyaszt 10MB memória alatt. A KIS képes e körüli értéket produkálni egyedül. A CIS 15-20MB körül fogyasztott alapból. Még az AVG is kevesebbet evett ennél. Szóval gondolom nem ok nélkül fagyasztotta meg pl. az én gépem.
Ne is kötözködj!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a topic összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest