- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Hatalmasat csalódtam a Comodoban.
Hete óta kerestem a választ az új gépemen miért viselkedik máshogy az új rendszer. Idegileg kikészített. Amikor Win Intézőben másoltam valamit, minden egyes alkalommal figyelmeztetett a rendszer, hogy biztos akarom-e másolni az adott fájlt a tulajdonságai nélkül. Erre rákeresve sok hasonló eset jött ki a neten az ntfs ADS (alternate data stream) miatt. Viszont nem hagyott nyugodni, mivel eddig soha egyik rendszeremen sem kaptam ilyen figyelmeztetéseket. Már az üzletnek kellett írnom, ahol a gépet vettem, mert azt hittem az előtelepített rendszerrel van gond! Rengeteg embert kérdezgettem, szinte hülyének éreztem magam és kellemetlen volt, mert senki nem tudta a választ.
Kivétel egy fórumtárs, aki próbált segíteni. Végül rábukkantunk a hiba okára. Kiderült, hogy a CIS okozza.
Az egész rendszert, minden fájlt, újat és régieket minden eszközön, amire másoltam átírt saját nyomkövető adattal. Az auto Sandbox fájlkövetője, miközben nálam nincs is engedélyezve az auto sandbox. Évek óta ismert probléma és hallgatnak róla. Nem is annyira érdekelne, ha CIS eltávolítás után eltűnne, de még a külső HDD-n is mindent átírt sunyiban.
Akit érdekel a téma itt van pár cím...
- Topic: CIS/CES 8 adds ADS to files which remain present if files distributed [M1367] (Read 5977 times)
- Alternate Data Stream ":$CmdTcID:$DATA" (Read 13050 times)
- Alternate Data Streams not deleting under Windows 8.1 and Windows 10 sem Win7
Szavakat nem találok, ez szinte rosszabb, mint amit az MS művel Win10 alatt.
Alap beállítás szerint ez a fájlkövetés be van kapcsolva. Hiába lehet kikapcsolni, utána is úgy maradnak az adatok. Az egész rendszert, mindent újra kell raknom!!
Pár hónapja valaki linkelt itt egy videót arról miért ne bízzon senki Comodo termékekben. Akkor túlzásnak tartottam, bár elég meggyőző volt. Hosszú évek óta használom, nem vagyok kezdő... A többi cégben sem bízom, de most ez elég durva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okosórát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest