Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Házimozi belépő szinten
- UHD filmek lejátszása
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Egér probléma
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Az ipv6 kérdéshez nem értek, de amiket említettem azok ingyenesek és sokkal egyszerűbbek mint a CIS tehát ha a CIS-el elboldogulták ez a két kergető gyerekjátéknak fog tűnni.
A CIS-nek sohasem az adatbázis volt az erőssége mint pl. egy AVIRA-nak - ha jól tudom ebben erős - hanem a viselkedéselemző része, ami ha elég szigorúra van konfigurálva akkor nemigen tud lefutni semmi amiről nem értesít előbb rendszer, ezért macerás a CIS, bár szerintem inkább az elején ahogy megismeri a programjaidat stb. utána kb. ugyanaz az érzés mint bármelyik kergető.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest