Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -=Lord Tom=-

senior tag

válasz IntelP4 #2023 üzenetére

Te meg nézd meg az adatlapom...Nekem is ilyen procim van...(illetve 2,8GHz-s de az semmit se számít...) és éppen 3,25GHz-n futkorászik és képzeld, nem fut jól az oblivion, és egy dababig állíthatom feljebb a grafikát, nem lassul=CPU limit, de ha nekem nem hiszel, linkelek tesztet:[link] Nézd meg, na szerinted elég az oblivionhoz?

(Amúgy ezt írtad: Van esetleg valakinek ilyen procija? :F Milyen a játékokhoz? :F Hát nekem van és elmondtam a véleményemet, de Te csak elkezdtél vitatkozni velem :( , persze ottvan másnak a véleménye, hallgass arra is, amúgy az UT:2004 nekem is jól fut...)

Amivel még bajom van: Heroes 5ben egy idő után nagyon lassú lesz a körváltás...és a dungeon siege 2 se megy tökéletesen...Több még nem jut eszembe, ahol cpu limitre gyanakszom, de hidd el nem a legerősebb az a proci...

Főleg egy oan lapba? hát igazad van s478-ra nem nagy a választék 25k körül kaphatsz 3GHz körüli p4-et, vagy a celeronok maradnak...

Az meg hogy megkérdezed mit bír tuningba (ameik kérdésre sokan lehülyézik az embert), én válaszolok rá, amennyire lehet, és még meg se köszönöd, csak belekötsz arra a kérdésre adott válaszba ahol a fórumtársak véleményét kérdezted, az nem épp egy illendő dolog...

Új hozzászólás Aktív témák