Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
@Beldar, köszi kereslek
@vegyszer Ilyen esetben én általában laptoppal szoktam, szimplán "kényelmes" ha olyan helyen van az amber, feldugja gépre, NINA, aztán beállítgatja és csak egy startot kell neki nyomni, közben mehet vacsorázni stb. Úgyhogy a kioldós részét sose használtam még a 600D-nek se. + ha nagyon kioldó akkor elvileg telefonos appon keresztül is lehet vezérelni. De köszönöm az infót, erről nem láttam videókban / olvastam tesztekben.
@tvamos Igen, a Sony a széria lenne a másik jelölt. Ott használtan Sony Alpha7 II-t néztem (az kb 50k-val több, még beleférhet), az a6400-al az a gond, hogy újonan objektív nélkül kerül 100k-val többe, mint a canon, szóval még obit is kellene hozzá szerezni újat. (Hacsak nincs Canon EF(Ef-s)->Sony E átalakító
). Azért limitált a keret, mert úgy szeretném, hogy a két mostani gépet eladni, és a befolyt összeg + kicsiért venni egy újat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest