Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na reggel megnéztem és 1-2 dolog kivételével kb. nekem is így volt beállítva. Viszont raw fájlok sem a legjobbak. RX100 Mark VI-hoz képest "élmény" nézni a részletvesztést. Most már kezdek a remek kitobjektívre gyanakodni (bár mondjuk lerekeszeltem és úgy se nagyon jött meg az élesség).
Van hozzá egy Viltrox EF-R átalakítóm. Tudnátok obit ajánlani EF vonalról a következő jellemzőkkel?
- alapzoom (18-135, vagy nagyobb átfogás)
- ne legyen élhetetlenül nagy és nehéz
- sokat videózok, ezért fontos lenne a diszkrét működés. Ha jól tudom az STM lassabb, de halkabb az USM-nél (?)
- képélességben azért lépje le a jelenlegi 18-45-ös kitobitvagy:
- fényesebb alapzoom (ebből a Sigma 17-70mm 2.8-4 Contemporary-t néztem ki, de elég ritka használtban)
- 80eFt környékén jó lenne megállni, tehát a Canon 17-55mm 2.8 ki is esett, de az egyébként is USMKöszi
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest