Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco_77
senior tag
+300ezer nem kevés sajnos, de igen, ha mondjuk azt vesszük, hogy R10hez egy objektív 200ezer....
Tehát igen, reális, hogy dupla annyiba kerül(sajnos), mert ezek klassz dolgok nagyon.
Ellövök, most egy kis csámcsognivalót akkor, szeretnék kezdőként tisztábban látni:R7 VS R8!
Tehát ezekután kinek éri meg az R7 az R8tól még drágábban?
Ugyan van 1-2 dolog ami az R7 mellett szól, pl
-34,4MP de aps-c nem teljesképes Fullframe...
-Beépített IBIS (aláírom, hogy ez klassz dolog)
-Asszem dupla sd card slot meg mikrofon csatlakozó is voltÖsszességében én a számozás és a fenti dolgok ellenére az R8 at érzem jobb gépnek az R7 el szemben a Full-Frame miatt leginkább, főleg ha az AF sebessége is lesz olyan jó mint az R10 nél volt.
Valamit elnézek és valójában az R7 jobb gép szerintetek mint az R8 lesz? Árazás alapján indokolt lenne de én nem így látom, ti ha a kettő közül kéne választani melyiket választanátok és miért?(Legalább bedobok valami csámcsognivalót, én meg kezdőként csak tanulok belőle).
#1196Köszi! ÉS valószínűleg így lesz...nekem +300 nagyon sok pénz már ezis nagyon fájt (mármint az R10 ára) csak ugye ilyenkor szokott jönni valami BLEKKFRÁJDÉJ vagy BLEKK akármi aminek a nagy része kamu de lesz 1 bolt ahol jelentősen olcsóbb lesz mint valaha...csak allig kéne ráfizetni.....és...és...na akkor lesz az ember bajban
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest