Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz Deck #7553 üzenetére

+1
    BR teljesen hidegen hagy, de már a 2019 -ben is kiidegelt, hogy a WZ -t mindenképp telepíteni kellett, ha akarta valaki a BR -t, ha nem. :(

#7548KaitouP: Én szeretem az Anime és Japán témákat, de most nagyon nem ezt várom. :(
    Igazán jó, bevállt, ismerős pályák tömkelege áll sorba a megújulásért. Ha ez a sorozat megújítása, miért nem lehet a jó mapokat alapul véve megújítani őket?
    Nekem pl kifejezetten tetszik, ahogy a Shoothouse -hoz hozzányúltak. Ugyanígy szívesen látnék egy ilyen megújulást a wasteland -en, a Terminalon, a Highrise -on vagy az Afhgan -on is, de jöhet a Crash vagy a Scrapyard is - és még sorolhatnám...

Megtisztelhetnék az MW II -t azzal, hogy az MW2 -ből átvesznek (jó)néhány igazán remek, ott már bizonyított és bevált pályát - óriási lenne a nosztalgiafaktor, így vélhetően a játékos elégedettség is!

Ez a néhány pálya jelenleg nagyon sovány.
    OK, hogy 2 évre terveznek, és nem akarják ellőni a puskaport az elején, de ennél azért több kellene - szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák