Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans
aktív tag
válasz
VirtualNoob #5871 üzenetére
Amire omfgk gondol az az, hogy akárhogyan játszol controllerrel, akkor is sokkal körülményesebb, mint egérrel. Úgy fordulsz vele egy fps játékban, mint egy csuklósbusz. Tudom, mert megvan ez a játék xbox-ra is, és ott is el tudom érni ugyanazokat az eredményeket controllerrel, mint egérrel, de az is igaz, hogy csak úgy, hogy ha a gép rásegít, mint ahogyan a controlleres játékos 99%-nál, akik az aimassistot nem nyomják ki. És az autós játékok esetében ugyanez igaz fordítva, ezt akarta elmagyarázni. Nem véletlenül játszok én is pc-n. Az xbox-on teljesen rá is hagytam a cod multit.
"Ha ugy lenne ahogy mondod, pc n tobben codoznanak, de nem igy van."
Szerintem meg, ha annak idején, lassan 20 évvel ezelőtt az xbox360/ps3-hoz adnak egér+bill támogatást a cod-hoz, bf-hez... stb., akkor valószínűleg máshogyan alakul ez az arány, de nyilván sem a sony-nak, sem a microsoftnak nem volt érdeke az akkor, hogy az emberek ne a controllerjeikkel játszanak. Szvsz nem a controllerek miatt játszanak többen konzolon, mint ahogyan én sem amiatt vettem egyet.Ez az 1v1-es baromság meg eléggé gyerekes...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest