- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
tomas9320 #10159 üzenetére
Nem erőltették meg magukat, miközben a Battlefieldben kb. minden héten van dupla xp+gombokért adják most...
De hát ez a cod. Azt akarják, vegyél passt, aztán kínodban told le is az ezzel járó játékidőt, ha nem egy élettelen kocka vagy, és tolod sz..á az 1 vagy 2 rendes dupla xp-kor... mert ugye amúgy a BP xp nem függ, csak a nyers játékidőtől(jobb is hosszabb módokban húzni, ahol jobb a nettó/eltöltött idő arány, warzone-osok nem is nyavajognak, a szintjükért se), egyszerű képlet: mezei user ne is tudjon mást játszani. Mekkora szeméthalom ez az egész bp-stől, store-ostól-blackcell-estől..Színtiszta nyerészkedés pszichológiával vegyítve. A többi pont annyit ér, mint a szint, semmit. Mégha jó köröd van, azért is megfizetsz.
Fegyókat voltam most is húzgálni, de már nagyon nem izgat a mód se, a tűzharc jó, de foglalok, ha úgy esik, szedek cetlit, ha kedvem van, most úgyis a snipereket vittem goldra, aztán lényegében végtelen HC kemp a platinákra. Ezt is aki kitalálta...Mégcsak 11 platinám van, inkább kigoldoztam majdnem mindent. Sokkal jobb volt a 2019,ilyenkorra nemhogy ki volt minden oldva, de már volt sok obsidian is... de az már fun volt.
Mondjuk ráérek, idén nem veszem meg, nekem nem kell egy MW2 DLC...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest