- VGA hiba
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Aktív hűtés és nagy aksi várható 9 hüvelyken
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
-
AAntii
őstag
válasz
freelanced #2096 üzenetére
Ha szerencséd lesz, akkor addigra az nvidia is kidob valami drivert, amivel fel lehet tekerni a beállításokat egy kicsit.
-
-
nanus
senior tag
válasz
freelanced #2093 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabozeee #2090 üzenetére
Az első videó a 30 (vagy mennyi) emberről akikből az első szellemek lettek, az nagyon durva.
Eddig a legjobb a szériában. Itt megnezheti akinek nemmegy/nincsmeg.
-
szabozeee
aktív tag
válasz
wwenigma #2069 üzenetére
Feltettem az új beta drivert....
Hát a pálya betöltése nem 5 percbe telt, hanem körülbelül 30 másodpercbe...
A grafikát visszavettem, hátha....Vélemény (nem multiról)
ké láttam már szebb grafikát, na de a játékélmény
, a BF4 single kampánya elmehet a lecsóba ehhez képest.. Duuuuurvaaa, csak ennyit tudok mondani....
-
AGE-T
őstag
Akinek csúnya az törtel játszik. Az eredeti extra textúrákkal nagyon csecse. A törtet hiába kapcsolod feljebb, nem csinál semmit. Ha újraindítod a játékot, látni fogod, hogy visszaállítódott minden...
-
wwenigma
Jómunkásember
Na, megvan mirefel akcioznak a FOV changer ellen. Mert az FPS limitet is oldja... igy mar ertheto.
-
freelanced
addikt
válasz
LackoMester #2018 üzenetére
Szerintem sokkal többen lennének csak a felének nincs elég ram
Amúgy lehet, hogy mégis csak kell az a PS4, pedig már lemondtam róla
Nekem is van, én sem játszottam még vele, meg szerintem innen sokan nem
-
laca000
őstag
A helyzet az, hogy ha már az újításról beszélünk, hogy éppenséggel "semmit" nem kellett volna újítani, vagy legalább apránként adagolni ezt az évek alatti sok változtatást a játékon.
Ha nem csináltak volna semmit a COD4 óta, csak ugyanazt a játékot kiadják, évről-évre, akár minimális grafikai tuning-al, új pályákkal, senki nem reklamálna.
A COD éppen azért vesztette varázsát, mert már régen nem az, amely sajátosságai miatt szerethető volt.
Totálisan elvesztette eredetiségét, csak egy klón.
És ez már sajnos így is marad. -
-
atidzsiforc
őstag
válasz
-secret- #1994 üzenetére
Tegnap az a resz nem angyon akart mukodni, havernak kudltem inviteot klanba, de le van neki lockolva a menupont, pedig regisztralt, meg hasonlo dolgok...
Augy tegnap volt egy erdekes dolog, valaki whiteouton a kozepso barlangban ram dobott egymas utan vagy 10 csipogo granatot, az vmi specko cucc, vagy hackelt?
-
AAntii
őstag
Szerintem a ram probléma nem érint több ezer embert, meg sem vették annyian
Ha van csúcsidőben a premier napján 30 ezer játékos online, akkor mekkora értelme lesz mondjuk dlc-t venni? Biztos sűrűn beadja majd a dlc-s mapot.@mcwolf79: én már találkoztam ninjával, jött szembe és hiába hallottam a találati hangot és lőttem, mint a fene, nem sikerült neki meghalnia.
-
mcwolf79
veterán
Na pár óra multi után:
1. Jobban szórakoztat ,mint a BF4.
2. Grafikája annyiban "lehúzható", hogy patkánykodnak a gépigénnyel, közben alig szebb,mint az előző részek. ha eltekintünk a gépigénytől, sztem nem csúnya. Én legalábbis nem számítottam arra, hogy most grafikai áttörés lesz.
3. multis pályák szerintem nem rosszak, sokkal jobbak kategóriájában,mint a BF4-ben (azoktól hányok. A béta után az hittem nem lehet rosszabb,mint Shanghai. Tévedtem)
4. nincsenek késes nindzsák (legalábbis én még nem találkoztam rohangáló késsel hadonászó ellenféllel)Szóval nekem eddig bejövős a multi.
-
Delta×
senior tag
Mw3 óta én sem veszem aszériát hanem inkább tradelek valakivel steam-en gift-et... De az tuti hogy jövőre max akkor szerzem meg ha lesz értelme.. lesz elég játékos és nem értelmetlen minimális gépigény-t fognak beállítani hogy tényleges azt érezze az ember hogy egy játék miatt még 4 dolgot kell h beszerezzen !!
Szerencsére nekem semmit se kellett vennem / okoskodnom h működjön.. de sok ezren vannak olyan helyzetben hogy fölöslegesen adtak ki pénzt a pre orderre és vissza se tudják váltani olyan könnyen !!Eddig nevettem a poénokon hogy azért Ghosts ennek a résznek a neve mert a cod sorozat meghalt... hát pc-n ez lesz nemsokára
-
wwenigma
Jómunkásember
Amugy pont erről van szó activision forumon is, egy kerdesnel. A modi ezt válaszolta:
Volker said of the Ghosts engine, “When we’re talking about a new engine we’re talking about upgrading significant systems within in that engine. We’re not talking about throwing it all away and saying we’re starting from the ground up”.
Volker added that it would be “impossible to develop a new engine from the ground up in a two year cycle,” and added, “What we do is we say, ‘okay what are the things that are significant and that we would say that are encompassing of the engine or its visual quality? Are those being upgraded in a significant way? Alright, then I think that warrants that we’ve got a new engine on our hands”."
Amikor az új engine-ről beszélünk akkor a fejlesztéséről beszélünk a jelenleginek. Nem mondjuk hogy kidobjuk a mostanit és elolrol kezdjük. Lehetetlen egy kétéves ciklusban uj engine-t fejleszteni és a mostanin végrehajtott fejlesztések általi különbségek miatt válik új engine-né.
Vagy valami ilyesmi.
-
AAntii
őstag
Aki az újítást várta a játéktól az legyen kedves írja már meg, hogy mégis mire gondolt, mit szeretett volna még pluszban, járműveket, zűrhajót? Sok sebből vérzik a a Ghost (optimalizálatlanság, a kevés ember miatt ha az embernek este/éjjel van ideje játszani akkor lagos az egész), de hogy pont az újítás hiányozzon..
A gépigényt pedig tolhatja felfelé mesterségesen az Activison, szerencsére nincsenek monopol helyzetben, így ha már nem fogja bírni a gépem, akkor két dolgot egészen biztosan nem fogok venni, konzolt és Codot.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Delta×
senior tag
Hát ki mit gondol a játékról én jó pár év cod utána első 6 perc után bezártam és egy hangos "F*S"-t elrikkantottam gonosz tekintettel a játékra nézve !!
Péntekig tuti nem nyúlok hozzá többet, esetleg a story-t kiviszem !! (8 perc játszott idő) Ilyenkor örülök neki hogy nem megvettem a boltba hanem tradeltem a semmiért ... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
boogie84 #2063 üzenetére
Ha tehetném a BF3+premiumért kérném vissza a pénzem, de nem tehetem. Ezért áldom az eget hogy "csak" cakpakk 7500-at csesztem el arra. BO meg XP alatt tökéletesen megy, Win7/8 alatt van csak error....
szabozeee: probalj meg utolso beta drivert feltenni, hátha... [link]
-
nanus
senior tag
válasz
ujlakany1993 #2046 üzenetére
Pojvidacs neoficialnaja informacija othocselnyo gotovjászegoszja na zavtra pacsa dlja CODGhosts
Mit nem lehet ezen érteni
jön a pöcs
-
boogie84
veterán
válasz
mcwolf79 #1995 üzenetére
Fos ez a játék ahogy olvasgatom a hsz-eket. Vicc! Vissza kellene követelnetek a lóvét amit kiadtatok ezért.
Gondolkodtam h megveszem ezt is, de ilyeneket olvasva rohadjanak meg. És csodálkoznak h mindenki a virágboltban veszi? Megérdemlik!(#2062) wwenigma: Akkor lenne komoly ha én is megvettem volna. Így el sem gondolkodom rajta. Ez még bétának is vicc lenne.
Tudod jól h én is szerettem játszani a codokkal. Cod4 a mai napig is fent van, játszom vele a GF-ben. Az újak sajnos azt kell mondjam meg sem ütik a szintet.(#2065) xxSanchez Nem csak nála csinál ilyet. Ez a borzasztó. Ha jön patch na akkor talán...
(#2067) tarBubbles: Pontosan ez az. Anno a BO single-ben akadt. Na az is egy vicc volt. A multija legalább ment.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
@rglaaf #2061 üzenetére
Ja. És PC-n ha hackelt lobbiba lépsz be akkor kaphatsz banánt. Drága szép MW2-es idők, amikor gépreset volt ha hackelt lobbiba futottál.
killer095: hát, jó kérdés.... 14e korul van minosegi 500-as tap amit vennék ha lenne cash...
szabozeee: ami fontosabb, driverbol mit hasznalsz?
boogie84: Komolyan be kell nyomni ilyen hsz-eket?
-
szabozeee
aktív tag
válasz
ujlakany1993 #2056 üzenetére
Fatál error
Direct3Ddevice
resent failed (device removed)
DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG_(200527052Elméletileg HD7700m
Ha nem az lenne akkor el sem indulna nem?
v!ct0y:
És találtál rá megoldást?
-
szabozeee
aktív tag
Üdv.!
Ilyennel találkozott valaki?
-
Csak én szoktam el a Cod-tól sok BF miatt vagy másnál is botrányosan adja a multi?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ujlakany1993 #2035 üzenetére
Chrome automatikusan felajanlja a forditast, de nem rossz ötlet megtanulni oroszul. Akit érdekel, leforditja magának. A lényeget elmondtam.
NE masolgassatok be ide google translate-tal magyarra forditva, teljesen felesleges. Ertelmesen csak angolra tud forditani. Az meg szintén nem értenétek.
attos71: szerkesztés gomb aktív 5 percig a post után...
killer095: semmi.
Sapphire HD 6870 1gb gddr5 256bit - 23e - ha a tápom elég lenne már vennlm is a 6770-em helyett
6770 amugy 17 korul megy, 1440*900-ra alacsony beallitasokkal elég. Tudom hogy nincs pénz, nekem sincs...Rudi50 #2041: ja remelem odateszik magukat és valamit alkotnak vele... nekem sanszos hogy BO sorsára fog jutni és ennek nem örülok.
ujlakany1993 #2041: lényeget leirtam ami benne volt, többi meg itt elérhető: [link]. De chrome-ot azert emlitettem mert webes translate nem megy vk.-n.
-
attos71
tag
válasz
Az oroszok már a COD:G-ban vannak...
-
Casanova*
veterán
válasz
káptíbjázavút?
-
wwenigma
Jómunkásember
Még nem hivatalos, de holnap leviszik 4G-re a ramchecket: [link] illetve pár egyebet is orvosolnak...
-
ooooobi
senior tag
válasz
mcwolf79 #1995 üzenetére
Még 16gigával is sikerül ezt produkálnia 2 óra játék után. (i72600k, HD6850)
Más: Próbálgattam a játékmódokat, de nem találok olyat amit nagyon szerettem BO1 ben (utolsó amivel játszottam). Ezek a Demolition és a Headquarters. Ezek magszüntek, vagy csak a treyarch féle codokban van ilyen, itt van esetleg ezekhez hasonló?
-
LackoMester
addikt
-
BandiHUN
veterán
válasz
LackoMester #2025 üzenetére
A szaladgálósdi és az smg ebben mennyire aktuális,esetleg a shotgunosdi?Mennyire látszik "nyerő" taktika" már?
-
LackoMester
addikt
Azért ez nem egésszen így van, legalábbis én nem így látom, olyan MW3- BO maszlag, de jobb mint a BO2, mondom ezt kb. 4 óra játék után. Sajnos a mapok azok nagyon vegyesek, sok a nagy, kevésbé áttgondolt ratyi kempelős map.
Gépigénnyel nincs gondom, szépen fut a gépemen, igaz a grafika nem a legszebb, szokni kell. -
BandiHUN
veterán
Én egy dologra gondoltam ram ügyben...lehet azért sok a "szemét",mert a chemstrike esetén pár mp alatt kell egy másik pályát generálni...és lehet csak olyankor ugrik meg a dolog,amikor el is sütik.
Emiatt tulajdonképp a winyón is érthető a dupla helyigény is...hisz 2x annyi map van,a terep is más,nem csak a textúrák.És arra gondolok,hogy könnyebb volt külön 2 mapot csinálni,mint megírni,hogy 1 map,az "átalakulás"+textúrák.
A konzolok miatt pedig lehet a teljesítménynek egy hasonló hátulütője,mint pl. a RAGE esetén,hogy a konzol kevés memóriát is tud folyamatosan ide-oda töltögetni,míg PC-n be kell vágni ramba,ami kell.Annó a RAGE kapcsán elég sok cikk született erről... -
nanus
senior tag
válasz
Az ok nálam -1 ,eddig megvan mind ,Mw3-nál BO2-nél leszoktam a dlc-ről ,most már az előrendelésről is ......és utólag sem kell
-
tomic
addikt
válasz
Talàn az hogy semmi újïtàst nem hoz a régihez képest. Ez a ghost pl a bo2 dlc vàltozata. Lehet ez is az oka. Plusz ram kérdés gép igény.
-
szabozeee
aktív tag
Üdv.
Nagy gondom van. Amikor indítom a játékot és ki kell választani a nehézségi szintet mindig lefagy... Ramfix meg ilyenek nem kellenek elég kell, hogy legyen a gépem a futtatáshoz... Találkozott valaki ilyen problémával?
-
LackoMester
addikt
Egyértelműen látszik, h. sokkal kevesebb PC- s verziót adtak el Ghost- ból ( tegnap a Steamen, 1 nap 28+ ezren tolták, ez k.. kevés) most ennek mi az oka, fene tudja, de kevés.
-
Dilikutya
félisten
Szerintem az van, hogy elcsúsztak a fejlesztéssel, csak a BF4 miatt nem akarták elhalasztani a megjelenést, és inkább kiadták így. A memóriakezelést meg majd eladják DLC-ként pár dollárért.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ujlakany1993 #2013 üzenetére
Szinte "semmi" bevételük nincs PC-ből. BO2-nél ha lehet hinni a netnek, az alábbi eladási adatok vannak:
PC: 0,98millió
XBOX: 12,33millió
PS:10,72millió
WII: 0,2millióAzaz 1 millio PC példány és 23,3millió a többire. At kell kényszeríteni a maradék PC-s játékosokat konzolra vagy "ki kell nyírni őket"... Ennyi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ujlakany1993 #2010 üzenetére
Semmi nagy nincs a háttérben, feltett szándékuk kinyírni a PC-s vonalat és a következő részt már csak konzolra kiadni.
-
wwenigma
Jómunkásember
Az Activision letiltat minden FOV- és RAM-fixáló segédprogramot
R.I.P.
Call of Duty - PC gaming
2003-2013--------------------------
xxSanchez: alapból high a prioritasa?!? Ezt megnezem.
-
v!ct0y
veterán
De lol inkább visszaadják a lóvét mintsem javítanák...
-
L_ajos
őstag
válasz
Silencer83 #1996 üzenetére
Nem fogja. Tegyél fel 64bites winfost.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA hiba
- Opel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Politika
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest