- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #4973 üzenetére
A Titanfall is jelenjen meg...a single tényleg jó,megnéztem a videókat,de piszokul nem akarom hinni,hogy a Titan-okkal+a hightech-el,JETPACK-al majd valami olyasmi lesz,mint a CoD4...sokan azt hiszik.Szerintem nagyon nem.
Hogy balanszolsz?
Vagy a multiban csak emberek lesznek?
Akkor is ottvan az agyonig scifi és a jetpack
...hasonlóra ott volt a Section 8,ami IRTÓ NAGY BUKÁS lett.Megvan,jó játszogattuk is sokan a neten.Csak épp a gyomor nem vette be a fél CoD-fél 2142 miliőt...
Frontlinesuel of war?Az is megvan,az is dettó,pedig pozitív tesztek,stb...
És itt se lesz más.
A videókat meg nézd meg.Scriptelt sz@r az egész,ha leszámítod,hogy szép,és normális sztori is lehet,de ki fizet a single-ért?
Na jó,70ft menni fog rá...de a multit NEM tartom életképesnek,aki a Ghosts-ban és a BF4-ben csalódott,NEM fogja megkapni,amit ezekben hiányolt,SŐT...
De ne legyen igazam...
Még azon is filóztam,lehet ezért is lett ilyen félkész és BF3-szerű a BF4...hogy ebből akarnak szakítani,a kiadó dettó,Origin...de majd lesz koppanás.
A Brink is jó volt,a Homifront is,toltam mindkettőt multiban is...A Brink-ben még ottvolt a jó kis coop is,ami nem a sztorimód volt.Mentek a levesbe,hamar pár dolláros kategória lett és kihalt multi.Section 8 Prejudice dettó,pedig jó meccsek voltak ott is...1-2 hétig,amíg meg nem unták...Jaés mostmár olyan szkeptikus vagyok,hogy eleve kivárom,míg kijön,milyen gép kell,és mennyi csaló lesz,milyen lesz a multi,lesznek-e dediszerók,modok,lesz-e infantry mód és sokféle játékmód...onnantól elgondolkodom.Übercím,überáron,nyugaton is 60€-val nyit...és ha jó,akkoris ottlesz,hány map lesz,mit is ér a multi hosszútávon,milyen kihívást és szintezést ad,mennyi cucc leszmilyen lesz a multi pályadesign-ja...
-
RMZ250
senior tag
válasz
Casanova* #4481 üzenetére
Én azt nem tudom elhinni, hogy bármivel is hallgatózik valaki 30 akárhány összecsapásból egyetlen egyszer se tudta valaki lelőni. Ilyen nincs b+ Persze lehet behívott közbe valami killstrííííket vagy mittomén de akkor se fér a fejembe hogy tudnak összehozni 30/0 statot.
-
cashback
őstag
válasz
Casanova* #4436 üzenetére
Próbálom felhívni a figyelmet az örökös ismétlésre... de nem nagyon veszik észre...
Leírják 20milliószor hogy mekkora sz@r ez a játék... majd ezután felsorolják újra meg újra ugyanazokat a hibákat... (de legalább egyetértenek - néha)
Én meg leírom minden alkalommal hogy: Nekem még mindig tetszik ez a játék!Aztán valaki majd csak megunja.
-
spanglee001
addikt
válasz
Casanova* #4397 üzenetére
ha csak én nem tudtam volna lelőni, akkor nem is szólnék nem vagyok egy profi gamer, nade hogy senki
még a pálya másikvégéről is betalál a falon keresztül is, hiába engedem bele a skulót észre sem veszi csak puf és meghaltam, persze van akit le tudtam lőni és meg is halt ahogy kell -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Casanova* #4355 üzenetére
Nagyon szerencsések akkor a haverjaid. Én csak a biztosakra mondom, tehát 80/3, meg körvégi killcamban azt látom, hogy csipával odamegy a sarokhoz, becélozza a falat, majd azon át ellő
Rohadjon ki a bele az ilyennekAki itt a BO2-re azt mondja, hogy jó játék, és nem hulladék, az játszott HC-n S&D-t csapatban??
Mert én szinte csak azt toltam, és ott elég jól lejött, hogy akinek atom gépe van, az már sokkal nagyobb eséllyel indul, a lagcomp borzalmas volt, és a hitbox is...
Mellé lőttem beadta, mikor 3x áthúztam rajta a fegyvert, hitet sem adott. Nem beszélve a fegyverek sebzéséről, a végére nagyon gyengék lettek(#4359) Casanova*
Attól, hogy sz*r én is tudok neked szép statokat mutatni. 15-5, 11-3 és társai SD-ben -
RMZ250
senior tag
válasz
Casanova* #4189 üzenetére
Na erre kiváncsi leszek hogy fog kinézni? Már nagyon várom.
Amúgy pár napja 2.000 pár száz forint volt a Far Cry3 a Steam-en, most játszottam a multival pár órát: kibaszott jó, tetszik. Lehet ezzel nyomom a Titanfall-ig
a ghostsosok meg bekaphatják a összes f......szomat. mármint akik csinálták
-
RMZ250
senior tag
válasz
Casanova* #4017 üzenetére
Ja, de leginkább azon múlik, hogy gyenge ellenfelek kellenek
Ennyi a lényeg
Nem vagyok nagyon ügyes de ha ép jó a netem, tetszik a pálya, gyenge az ellen akkor kúrva jó tudok lenni
Tegnap esteösszejöt. 20-5 voltaz első menetem azután jott egy nekem fekvő map és csak az tünt fel, hogy nem győzőm hívni a killstrikeket vagy mi. A vége 34-10 lett
Lehet adok még esélyt a játéknak. Csináltam is képmentést Prt Sc-nel de csak egy fekete kép lett belőle
-
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #4015 üzenetére
Én eddig egyszer lőttem egy 25:10-et ha talán...egyszerűen nem TDM-ben tudok sok pontot gyártani,de ölni..
Nem tudom,mi kell az ilyen 30-40es killekhez,mapismeret vagy mázli?Ha adja is,halni se halok,akkor se tudok 20 ellenfélnél többel összefutni,mert vége a körnek... -
BandiHUN
veterán
válasz
Casanova* #3267 üzenetére
Nem szar az,és a BO1-ben volt a crouch only,csak guggolós módi...nagypapis bújkálós cod,imádtam.
Inkább a gond,hogy a codban az óvatos ember nem hal,de nem is öl.Ha meg ügyi vagy és objektívázol,akkor anyáz mindkét brigád,mert hamar vége a körnek és kevés a killjük
Piszokul kijön,hogy arra mennek a felek,valamelyik pl.dom-ban vefoglal 2 zászlót,a 3.felé pedig pekempel minden kis rést,és ennyi.Kacsavadászat.Vagy kempeli a zászlót,a bombát...és nagyon nehéz fordítani.
Egyébként a CoD-okban maga a célratartás se az igazi,hisz a legtöbben a hipfire-re tesznek,és kevesebb golyó is kell,10 hipfire killre ha jut egy célzós nehezebb lövés.Nem éri meg.Az viszont igen,hogy az ember hol melyik oldalon menjen,hogy ne lássák,az út közepén sétálókat itt mindennél jobban elp..ázzák.A sok út miatt is van jópár,amin tutira felesleges végigmenni,HC-n különösen. -
laca000
őstag
válasz
Casanova* #3221 üzenetére
Volt egyéb-más fennakadás is a rendszerben a cf-fos szpíd miatt, ami fontosabb mint a COD, azért nem b@szkurálom, így már érthető!?
És oldja meg az IW, ne én.
Mindenféle gagyi kisegítő programokkal.
Minden COD megy anélkül a sz@r nélkül, majd ez is menni fog akadásmentesen.
Ennyi. -
-
Dilikutya
félisten
válasz
Casanova* #2996 üzenetére
Őszintén szólva, nekem nincs időm arra, hogy profi játékossá képezzem ki magam. Dolgozok, hétvégenként fősulira járok, ami időm van, párommal töltöm, filmet nézek, alkalmanként játszok, heti pár óra. Erre nekem tökéletesen elég egy akciódús single.
Akkor se voltam profi, amikor gondtalan gyermekkoromat éltem, mindig volt annyi egyéb elfoglaltságom, hogy nem hagytam magamnak időt erre. De még egyszer mondom, ez nem is köt le. Lényegében ugyanaz történik benne mindig, ahogy a single-ben is, csak nem mindig ugyanattól kapsz fejlövést, vagy a másik ablakon dobja be a gránátot. Hogy értsük, miről beszélek: nekem napokig tart 1-1 Call of Duty úgy, hogy a standard 5-6 órás játékidő van csak meg.
Én nem kihívást keresek, hanem szórakozni akarok. Elhiszem, hogy nem könnyű legyűrni olyat, aki naphosszat ezen edz, de nem is akarok versenybe szállni. Kapaszkodj meg, alap nehézségi fokozaton játszok mindennel. Igaz, nem is rohanok megjelenés előtt a boltba semmiért, a CoD4-et is most vettem meg Steam-re valami 5$-os akcióban... amit amúgy két év alatt legalább 3x játszottam végig, és most is neki fogok esni, ha végeztem a Medal of Honor Airborne-al, meg talán a MoH Warfighterrel. -
DokiBaxxi
őstag
-
laca000
őstag
-
wwenigma
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- led okos tv PEAQ PTV 32GH-5024C
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest