- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Akkor te még nem játszottál BF3 vagy BF4-gyel.
Na ott durván kifektetnek úgy, hogy már rég a fal mögött vagy (szerinted), és a fal mögött murdálsz meg.
Ahhoz képest a COD-ok istenes hitbox-szal és netkóddal rendelkeznek.
Bár a BF4 egy fokkal jobb e szempontból, de még ott is vannak furcsaságok. -
laca000
őstag
Erre utaltam a múltkor, ha semmi mást nem csinálnának, csak kiadnák mindig ugyanazt a játékot, kicsit más pályákkal, vagy pont fordítva, grafikai tuning-al(persze nem ilyen belebeszélttel és nevetségessel, mint ez), majdnem ugyanazokkal a pályákkal, semmi probléma nem lenne.
Túl nagyot akarnak, aztán a vége ez lesz, ami most is, egy albínó kutyulmány. -
wwenigma
Jómunkásember
Illett már nekem is megvenni, kár hoyg visszamenőlegesen nem számolodik el az a párszáz óra...
----------------------
STEAM beta kliens update!
- fix startup crashes in DX11 games on Windows 7BETA reszvetelnek be kell lennie kapcsolva a beallitasokban.
-----------------------
Szép lassan jönnek a frissítések a játékhoz, (win 8.1 mouse fix / steam kliens / NV-AMD driver / első patch hamarosan).
Mindeközben BF4-hez a 8. patchet toljak ki de még mindig elvesznek a meccseredmények, random fagy, textura hibak, a netcode kriminalisan hulladék, kiderült hogy ugy adtak ki hogy nem tesztelték... csak azert irom mert gamepodra ezek nem kerülnek ki.De legalább nextgen a multija is.
-
szami777
addikt
A Cod4-et mind a mai napig elképesztő sokan játsszák, nem véletlenül, mert a legjobb multi fps a piacon.kész.pont
nyugodtan visszatérhetsz hozzá
Én a ghosts-ot most pihentetem annyira felidegesített. Egy dologhoz ért a cod és az a marketing.
Az e3 után meg az első multi gameplay trailer után én vakon megvettem, most meg koppantam. Generáció váltás elött egy ilyen félkész játékot csinálni arcpirító dolog volt.....nem rossz a játék, de amit az ember elvárt, nem hozza -
wwenigma
Jómunkásember
Mingya megnezem, 6giga lejon seperc alatt es mondom.
Vagy BO1, csak akkor at kell bootolnom XP alá
.
laca000: lehet csak azert nem veszem eszre mert még a cfg szerkesztessel vagyok elfoglalva hogy jobban fusson. Szvsz van pár jó pálya csak mar nem szabad TDM-be észnélkül rohangalni hanem csapatjatekra epitve kell bemenni szeróra. Eddig se szerettem a TDM-et, szoval ez is közrejatszhat a véleménykülönbségben.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
tDr1v3r
veterán
Legyen úgy... nekem már a f*szom ki van tőle, a BF3 10x jobb látvány mellett jobban fut, és az még támogatja a 21:9-es képarányt is ezzel ellentétben.
Ez a hostos dolog meg egy vicc... az lett beígérve hogy T6-hoz hasonlóan dedikált szerverek lesznek, de neeem, szar p2p van megint. Azért remélhetőleg lesz bennük annyi gerincféleség hogy legalább egy devkonzolt raknak bele vagy valamit hogy dvarokkal tweakelhessünk néhány dolgot.
De igazából ez is Infinity Ward termék, mit is várok tőlük... még a próbálkozás szikrája sincs meg, remélem hogy a következő szutykukat ki se adják PC-re. Inkább adják át a Treyarchnak a stafétabotot, ők legalább tudják mit csinálnak...
-
Casanova*
veterán
a régi iw-ből a portás meg a wc-s néni meg a szomszéd házból ez a kókány raven softver banda csinálta a ghosts-t.
Szerintem a Call of Duty egy olyan emblematikus franchise lett, ami valamilyen úton-módon immúnissá vált a kritikákra. A CoD olyan, mint az EA-féle Madden széria, ami évek óta tartja az eladásait, miközben a minősége folyamatosan csökken, jelenleg 78 százalék az átlaga."
Azonban jövőre már nem lesz olyan könnyű dolga a sorozatnak, mint eddig, hiszen érkeznek a next-gen FPS-ek a Titanfall és a Destiny képében, melyek feladhatják a leckét az Activision számára.
Titanfall lesz a tuti game. cod4 alkotói csinálták,szerintem nagyon jó game lesz. kis hardigénnyel.
(#2280) Winnie The P:
-
BandiHUN
veterán
Na ez ilyesző...a BO2-ben is ha köcsögölés,ha nem,azért szeretek shotival irtani...mert ott nincs mese.Megyek SMG-vel,háttal az ellen,lövöm,találatjelző,megfordul,késel.Na nee...Scorpionnal,ami fengyors,2 méterről nincs az a noob,aki mellélőne(szeretek trükközni,nem rusholok szembe...ésszel...),és mégis...
Sokszor megyek smg-vel,szemből fél tár után lelőnek a francba,és látom a killkamot,hogy nem is lőttem?A netem rendben...
Ez az előnye a shotinak.Azon nem tudnak sokat rontani még 200ms látszólagos pinggel is,ésszel mész,meglepsz,azon nem tud fogni a lagkompenzáció,igaz néha pirosra lőnek úgy,hogy 2m-ről a shoti fejre halálos...de még így tudom a legjobban kivédeni a kompenzációt!
Az annyira nem zavar,ha nincs 100fragem 1 körben,mert ésszel kell menni,nem úgy,mint aki németben szupergéppel szemből aprít SMG-vel...de minden kill édes,mert csel van benneIgaz az objektíva eleve fontosabb,persze nem mindenáron,nem lövetem magam le 10x egy zászóért,DE egy kemperért,sniperért bármikor elmegyek
-
Delta×
senior tag
Mw3 óta én sem veszem aszériát hanem inkább tradelek valakivel steam-en gift-et... De az tuti hogy jövőre max akkor szerzem meg ha lesz értelme.. lesz elég játékos és nem értelmetlen minimális gépigény-t fognak beállítani hogy tényleges azt érezze az ember hogy egy játék miatt még 4 dolgot kell h beszerezzen !!
Szerencsére nekem semmit se kellett vennem / okoskodnom h működjön.. de sok ezren vannak olyan helyzetben hogy fölöslegesen adtak ki pénzt a pre orderre és vissza se tudják váltani olyan könnyen !!Eddig nevettem a poénokon hogy azért Ghosts ennek a résznek a neve mert a cod sorozat meghalt... hát pc-n ez lesz nemsokára
-
wwenigma
Jómunkásember
Amugy pont erről van szó activision forumon is, egy kerdesnel. A modi ezt válaszolta:
Volker said of the Ghosts engine, “When we’re talking about a new engine we’re talking about upgrading significant systems within in that engine. We’re not talking about throwing it all away and saying we’re starting from the ground up”.
Volker added that it would be “impossible to develop a new engine from the ground up in a two year cycle,” and added, “What we do is we say, ‘okay what are the things that are significant and that we would say that are encompassing of the engine or its visual quality? Are those being upgraded in a significant way? Alright, then I think that warrants that we’ve got a new engine on our hands”."
Amikor az új engine-ről beszélünk akkor a fejlesztéséről beszélünk a jelenleginek. Nem mondjuk hogy kidobjuk a mostanit és elolrol kezdjük. Lehetetlen egy kétéves ciklusban uj engine-t fejleszteni és a mostanin végrehajtott fejlesztések általi különbségek miatt válik új engine-né.
Vagy valami ilyesmi.
-
AAntii
őstag
Próbáltam tovább butítani a grafikát. A végén már a cod1-nél jártam megjelenésben, de még így se volt 80 fps-nél többem úgy átlagban. A pláne a dologban, hogy ha gördülékenyebben nem is kezdett el futni a játék, legalább az egerem megbolondult, mintha maximumra fel lett volna tolna az érzékenység a játékon belül, pedig nem. 1 centi mozgástól olyan 720 fokot fordult a kis emberem. Azt hiszem én várok a patchre, ha minden igaz 50 giga szabad helyet kértek a játéknak, gondolom a jelenlegi 33 mellett a maradék az első patchnek kell, ami még mindig csak a komolyabb hibákat fogja javítani.
-
freelanced
addikt
Egyetértek.
Mindig is szemben állt a két fél pedig tényleg majdhogynem két külön műfaj volt. Lehet szeretni egyszerre mindkettőt
(vagy utálni).
Amit például utálok a BF-ben az a lassú fejlődés, sok idő mire jó fegyvert kapsz, stb.
Ezt ellenzi a nagy pálya, sok játékos, járművek stb.Viszont sose sikerült teljesen megbocsátanom azt, hogy milyen fegyvert adnak kezdésnek "sznájper" címszó alatt, meg az egész rendszer nem teljesen élvezhető sniperrel miután a 3-at lövöd az emberbe és fut ugrál hasal tovább. Persze ne értsetek félre én mindkettőt szeretem.
-
laca000
őstag
Próbálkozom azért, ha már egyszer megvettem, az elején még hazudok magamnak, hogy ez bizony jó!
Kíváncsi vagyok, meddig fog menni..
Aztán előfordulhat, megszeretem, tudja fene..
Mindenesetre nem dobtam hanyatt magam tőle.
Egy globális-inter galaktikus átverés résztvevőjének érzem magam, már megint.
Fegyverek rendben vannak, de a táj, a környezet, a házak..
Csúnyák, elnagyoltak, nem tudom hogy magyarázzam, jellegtelen, talán ez a legmegfelelőbb szó rá..
Ejj, hogy minden arról a kurv@ pénzről szól csak..
Miért nem dolgoztak vele egy kicsit..
A single-t nem próbáltam, majd, egyszer, nem érdekel.
Multi miatt vettem meg. -
wwenigma
Jómunkásember
Eddig azt mondanám a multi része meglepően jó bár host migrationt a lobbyban mar lattam de jatekban még nem - ezért nem zarnam ki hogy megint nincs dediszeró... ha odalősz, megdöglik bár vannak furcsaságok de csak ritkán.
Egy hatranya van, az óriási és jól kidolgozott mapok.
freelanced: 6770, szóval jobb kártyád van. A beallitasok meg, inkabb LOW ez mint medium-low.
FPS (ahogy belőttem) nem ugrandozik (csak a kutya) de nem tudom mennyi mert még nem néztem.
-
szami777
addikt
Ezt értem, és így van valami értelme, de ez mégis csak egy cod, én ezt magamnak vettem a saját fiókomra, haver, tesó játszani akar vele, játszik vele, lerontja a statom akkor ad kihívást felhozni, korrábi codoknál se volt ez
Arról nem is beszélve, hogy belerakták a testreszabhatóságot és ezzel szerintem ki is ölték ezt belőle, legalábbis én nem fogok már új karaktert kezdeni.... akkor már csinálhatnák úgyis, hogy a rank marad, és a stat lesz külön.
Hiszen ha ismerős leül játszani, akkor a saját statját leronthatja, de az xp mehetne a közösbe. -
laca000
őstag
Ne a Box-os grafikából indulj ki, azt sem láttad még milyen a játék, de már ítélkezel.
Az, hogy neked nem tetszik, a készítők hogyan optimalizálnak, saját problémád.
Reklamálj náluk.
A személyeskedést meg mellőzd, mert nem én tehetek róla, hogy nincs pénzük az embereknek egy 20k-s vga-ra, meg 8 giga ram-ra.
Ezen nehogy felháborodjunk már.
Ennyi kell, ha játszani akarsz, minimum, és még ez a legkevesebb.
Tudomásul veszed, vagy nem játszol.
Ennyi. -
Jhonny06
veterán
-
törölt tag
Hivatalos viszot elado volt az a kulcsos oldal vagy egy szurkebolt? Legalis oldalakon ilyen gond nem szokott lenni es ha megis elofordulna a support-al ez megoldhato dolog.
GMG, Gamefly es meg 1-2 oldalon ilyen problemaval soha nem talalkoztam. (pedig csak igy szoktam venni mert a doboz szamomra kacat).
Van elonye es hatranya is a dolognak de szvsz tobb az elonye. -
szami777
addikt
tudom, hogy ez már nem annyira ghosts, de hasonló cipőbe járok, 20 megás netem van és alig tudok multizni, mw3-al még ugy ahogy lehetett, de black ops 2-vel ne megy. wifin fogom és sajna csak 3-as a jel, de nagyon rossz, h nem tudok játszani, tele vagyok ilyen mikrolaggal vagy mivel...1-2 mp-re elmegy a net majd visszajön, főleg bufferelésnél meg steamnél látszódik, összevisza vagyok offline/online. Nincs erre vmi segítség?
ha már megvettem az uj codot is, remélem tudni fogok vele játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged