- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
ez alapján a hangok megint csak mw3 minőségűek... a gránát akkorát szól mint egy atom. Azt hiszem ez a rész is ki fog maradni.
Hiányzik az MW2.
Nem tudom h fog kinézni pc-n de meglepődnék ha szebb lenne az előző résznél. GTX titan, meg GTX780, 6GB ram. Uggyan már... Ez egy vicc így videók alapján.Avagy győzzetek meg valamivel...
-
törölt tag
válasz
BandiHUN #590 üzenetére
Hat en most azon vagyok, hogy par COD elfelejtodott nalam mert volt BC2 (ami a legjobb volt szvsz) es BF3. Ahogy most visszagondolok COD4-es idokre nem volt egy tank vagy heli sem ami unfair modon kinyirt volna allandoan. Az egeszben az a gond csak, hogy ott is jo a gyalogos szerep addig ameddig nincs tank vagy sniper stb. nyilt terepen
na ebbe untam bele picit. Amugy tok jo volt a medic is csak ha nem csapatban megy az ember akkor bizony barmilyen jo tamogato class-al mehet ha lesz*rjak, sajnos
Egy dolog meg a temaval kapcsolatban, akiknek nagyon de nagyon bejon a BF azok altalaban tankbol vagy helibol szedik a gyalogosokat mert az nagyobb eselyt jelent veluk szemben a tulelesre es nem a reflex dont hanem, hogy kinel van a tnak eppen -
@rglaaf
veterán
-
LackoMester
addikt
Na jólvan, be lehet fejezni a Ghost Vs. BF4 szájkaratét, nemkell felforgatni a topikot. Mind1, h. ki kezdte, kinek nem inge ne vegye magára. Téma OFF.
-
Delta×
senior tag
válasz
Cseri0058 #588 üzenetére
Te tűnsz most annak!!
"TŰNSZ" mielőtt sírás lenne belőle !!!
Akinek nem inge nem veszi magára .. de aki beleszól az meg viselje a kapott választ
Én csak belinkeltem egy előrendelést megmutatva hogy sírhatnak a Battlefail-esek de attól még a Ghost-nak egyes platformon nagyobb a bevétele... Pc-n tuti a BF viszi a best sellert.. -
BandiHUN
veterán
válasz
wwenigma #586 üzenetére
Ne vesszünk már össze...Nekem is van a BF3,szeretem is,nem is azért haragszok rá,mert rossz lenne,NE jöjjön senki a shotgunommal szembe
A BF4 nem tetszett,csaltak a bétában...ennyi.
Alig vagyunk már PC játékosok,már nem kell fújni egymásra.
Igen,fura...de egyszer majd elindul a pre-load....
Egyébként Nekem pl.megvan MINDEN BF és CoD is...és megférnek.Nézzük így.Ne legyen már bunkó,aki épp a CoD-ot tolja.Gém-gém,a BF4 is érdekelne...de nálam annyi,hogy már 35 vagyok,van egy édes,imádnivaló Némberem,és Állambácsi azon ügyeskedik,hogy bár ugyanott dolgozok 10éve,és nem fokoztak le,sz...t se érjen a pénzem mostanára...a játékgyártók Season Pass-áról ne is beszéljünk,hogy burkoltan több,mint 2szeresébe kerül a játék,tök mindegy,ki milyen tábor,és még ott a hardver...emiatt inkább tiszteljük,aki most még,a mai világban gémel,tűrhető géppel... -
albert8
veterán
Pólót adnak valamelyik előrendeléshez?
-
BandiHUN
veterán
NNo.Preorder letudva
-
Terentius
őstag
Menni fog az directx10-en is nyugi már
-
Delta×
senior tag
Annyira birom ahogy a sok agyhugyköves Battlefail fan szidja a cod ot (tisztelet a kivételnek, mert az is rengeteg akad!!)
Mindenhol cska szidja szidja.. de a Cod játékosok nem nagyon alacsonyodnak le erre a szintre xD
Egyszerűen okos enged retardáltabb meg játszik a szeméttelXbox One - Top 10 Pre-orders
1. Call of Duty: Ghosts - 229,628
2. Battlefield 4 - 125,368
3. Assassin's Creed IV: Black Flag - 104,980
4. Watch Dogs - 69,152
5. Dead Rising 3 - 61,254
6. Ryse: Son of Rome - 57,962
7. Forza Motorsport 5 - 56,201
8. Madden NFL 25 - 43,167
9. Destiny - 35,627
10. Titanfall - 27,956Zutty
-
nanus
senior tag
válasz
LackoMester #574 üzenetére
Helyes ....én is megyek BO-ra ,ott legalább van normális szerver
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
LackoMester #571 üzenetére
Itt alapvetően az a gond, hogy a Battlefield 4-nak elég a DX10.... A COD meg jön itt a DX 11-gyel. WTF
-
nanus
senior tag
válasz
LackoMester #571 üzenetére
Ezt.....pontosan ezt nem
mi ez crysis 3
-
nanus
senior tag
válasz
LackoMester #567 üzenetére
Jön x360-ra is az is dx 11
akkor nem értem .....
hová fajult a világ ...cod pc-re csak dx11 vga ...na ne már
-
soo277
őstag
De emberek,én ugy tudom ,hogy nem a videokártya támogatás lesz DX11 es, hanem a rendszer-nek kell annak lenni
vagy?
-
killer095
őstag
válasz
Winnie The P #564 üzenetére
Nem mert nekem nincs csak DX10.1 ezért kéne hogy legyen benne dx10 támogatás
-
killer095
őstag
Nekem ne duplaxpt adjanak hanem DX10 támogatást
-
LackoMester
addikt
Fú bakker mikor az MW3- nál duplaXP hétvége volt, és még rányomtam a prestige utánn kapott duplaXP- t, nyertük a DOMot, na ott aztán kegyetlenül adta.
-
@rglaaf
veterán
New Ghosts member: Riley revealed
-
@rglaaf
veterán
2-18 Players on Multiplayer
Minimum 49GB HDD space required for install
720p, 1080i, 1080p resolutions supported
Compatible with PS VitaAdam Boyes Confirms: Call of Duty: Ghosts is Native 1080p on PS4
-
Con Troll
senior tag
Az ilyen éjféli sorbanállós-sorszámhúzós játékátvétel hogy zajlik? Mármint tegyünk fel, hogy november 5-én 00:01-kor már a kezedben van a játék. Hazamész, feltelepíted gépre és már tudsz is játszani vele? Mert steam visszaszámláló szerint november 5-én 21:00-kor oldják fel a játékot.
-
Casanova*
veterán
válasz
LackoMester #544 üzenetére
+1 én is gyűjtöm a codot,mindig a dobozost veszem meg. majd 10-20 év múlva sokat fognak érni.
-
v!ct0y
veterán
Aki meg esetleg nem rendelte elő. [link]
-
Delta×
senior tag
válasz
wwenigma #531 üzenetére
http://store.steampowered.com/app/209160/
Ott van a visszaszámláló!!
Ennél elvileg 1 nappal vagy 2-vel hamarabb ellehet kezdeni letölteni !! -
wwenigma
Jómunkásember
Mikor fog aktiválódni Steamen? Pontos idő kellene mert szűken leszek vele és attól kezdve nem lesz preorder ugye.
-
Wans
aktív tag
válasz
LackoMester #526 üzenetére
RMZ250: ja, ami nekem van az kb 4-5 éves pc. egyedül a vga lett lecserélve, mert a régebbiben megsültek a memóriák. akkor volt asszem cod5 mw2 éve. azóta bo2-ig semmi gond nem volt, szépen szaladgáltak rajta a sorozat eddigi részei. nem szoktuk apámmal évente cserélgetni benne a dolgokat, mert költséges. egyszerűen nem gondoltam, h tényleg ennyivel magasabb lesz a gépigény a vártnál, de abban bízom, h azon a kis felbontáson még tán csak elkocog, amit szoktam használni. (1280*960 vagy, ha nagyon gáz van akkor marad a jó öreg 1024.)
LackoMester: köszi szépen a jó szavakat, de azért csapat nélkül nem biztos, h menne, meg hát a csapat többi tagja is nagyon ott van én azt érzem. nélkületek (+ a Casanova* féle csapat is amikor még toltam a bo2-t) lehet nem játszanék ennyit, mert egyedül általában gyorsan megunom.
egy teljesen új vas pedig tervben van most, tényleg eljött már az ideje szegénykének a "nyugdíjazásra".
ha pedig most nem megy majd, akkor addig visszamegyek war thunderezni, ott is van még hova fejlődni. legalább lesz addig is +1 mapom amíg nem áll készen bevetésre az új masina.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
BandiHUN #527 üzenetére
Azért azt hozzá kell tenni, hogy egy multiban sokkal nagyobb az előnye annak, akinek nagyobb az FPS-e azzal szemben, akinek kicsi. Tapasztalatból mondom. Black Ops 2: GTS 250-nel toltam, 40 FPS-sel az elején, alig tudtam jó statokat összehozni. Aztán jött az új gép, 120-150 FPS, és láss csodát, szinte csak pozitív statok, 2+ K/D-vel(van, hogy 7-8-as K/D) szóval bizony sokat számít a hardver és az FPS.
BF-ben ilyen nagy eltérésem nem volt, mert a COD motorja úgy működik, hogy minél nagyobb az FPS-ed, annál gyorsabban lősz, annál nagyobb az egér érzékenysége, annál gyorsabban mész stb. stb.
-
Casanova*
veterán
válasz
LackoMester #526 üzenetére
ismerem őt,játszottunk együtt. csak vicceltem.
nekem még olyan konfigom sincs. cod4-el se tudok már játszani. szar laptopom van. -.-
-
BandiHUN
veterán
Nem minden a hardver,mint ahogy a próság se jön attól,mert a gép jó...
Nekem sincs erőművem,de mégis tudok BF3-azni is elég eredményesen...
Kell valami középút,ha multizik az ember,amúgyis butítson a grafon,effekteken,NEM lesz ideje nézegetni,sőt még zavaróbb a csillivilli játék.
A sok FPS-nek is van előnye,de ha nem fut olyan jól a gém,be lehet rendezkedni arra is.
Maximum nem kell rohangálni,bunnyhoppolni,hanem kicsit "nyugodtabban",és belefut az ellen a tutiba,ugyanolyan jól működik,ha az ajtóban bevárom kis FPS-el és úgy lepem meg,picit kempelősebben járom körbe a jó spothelyeket,mintha nyúlcipő,1000fps és 3x körbeszaladok mindenkit,mielőtt lelövöm
Mostmár az se olyan nagy motiváció,hogy klán,warok,nem mint a cod4 idejében,maximum baráti összeröffenések,de ott meg úgyse a stat számít igazán,arra pedig jó egy régebbi gép is.Nekem is bele kéne dobni vagy 150-et a masinába...de annyit nem ér már az egész.Ha lesz keret,majd rápislantok az One árára,ami eddig jött gém,arra meg alkalmas marad a mostani masina is. -
LackoMester
addikt
Nemértem azon mi a vicces azon amikor valaki ( diák )és a zsebpénzéből nemtud összehozni 30 Matyit egy ( használt ) kártyára. ( bízom benne, h. azért majd a faterja megtámogatja
)
Egyébként Wans tényleg nagyon jó- ügyes játékos.
Abban egyetértek, h. ezek a kártyák elöregedtek, cseréjük több mint ajánlott. -
nanus
senior tag
Szerintem meg nem vicces ....2004-ben 30-50 fps-el kezdtunk a gyerekkel együtt anno CODzani
pedig akkor sokan esküdtek a 2-300 meg a feletti fps-re multiban
....és igen komolyan játszottunk....
mire számítottak ...arra hogy most sem kell majd egy erőmű
,de ebből látszik ha valóban ilyen minimum config lesz hogy a COD is a másik oldalra lép,
optimalizáció nulla ,grafika 2007-es, hardwer meg 2014-es kell hozzá -
RMZ250
senior tag
válasz
LackoMester #523 üzenetére
Szerintem az a vicces, hogy a két úriember úgy tudom elég komolyan nyomja a játékokat. Erre benyomják, hogy 5770 meg 6770. Ezek a karik még belépő modellnek is gyengék mégis mire számítottak
-
Wans
aktív tag
a 4gb ramommal és a kis hd5770-emmel elkocogna vajon low grafon (+ esetleg 1024x768-ban) vagy felejtős?
-
killer095
őstag
A lényeg hogy pénteken jön a batman
-
Con Troll
senior tag
Hivatalos gépigény. Nem áll messze az nvidia félétől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- Tesla topik
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest