- OLED monitor topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
Nekem működik a karácsonyi camo illetve a háttér és playercard is, semmit nem kell csinálni, egyből ott van a többi között.
-
xxSanchez
őstag
válasz
sylvia_1988 #4200 üzenetére
De legalább lobog a kutya szőre, nem jó?
(#4205) swagger55: Ilyen nekem is volt már sokszor, de emiatt nem kell újraindítani a gépet. Ctrl+ALT+DEL és jelentkezz ki a fiókból, majd vissza be.
-
xxSanchez
őstag
Amúgy én nem tudom, hogy mi van a fejlesztőkkel, de valami biztosan nem stimmel velük. Mindenki sír egész nap steam fórumon meg más fórumokon is, hogy katasztrófa a játék és erre 200MB-os patchet adnak ki ami "dinamikussá" teszi a kutya szőrét, most komolyan, ez kit érdekel?
-
xxSanchez
őstag
-
xxSanchez
őstag
"Call of Duty: Ghosts – added TXAA support (disabled FXAA)"
-
xxSanchez
őstag
válasz
ForRedGlory #3446 üzenetére
Az még jó sok idő.
Amúgy múltkor engedélyezték azt a FOV changert, viszont ez a tweet most eléggé az ellentétje.
-
xxSanchez
őstag
válasz
ForRedGlory #3444 üzenetére
460MB, majdnem fél giga.
-
xxSanchez
őstag
Belépek frissítés után erre elsőre egy hacked looby-ba dob be, nagyszerű...1 killért kaptam 30k XP-t. Amúgy múltkor írták steam fórumon, hogy feladatkezelőből ilyenkor le kell állítani a Steamet, hogy ne tudja szinkronizálni a felhőbe a dolgokat és akkor nem lesz semmi gond belőle.
-
xxSanchez
őstag
válasz
ImpersonatoR #3381 üzenetére
Sose volt ilyen, BO2-nél sem. Minden játékban egyes szintről indulsz max kapsz valami kis ajándékot, hogy egy előző cod-ban elértél egy megadott prestige-t.
-
xxSanchez
őstag
Na holnap itt a patch, alig várom már. Amúgy szerintem kb úgy lesz elérhető mint a múltkori, éjszaka 1-2 körül.
-
xxSanchez
őstag
Neki valószínűleg tetszik a játék.
-
xxSanchez
őstag
válasz
kopaszqtya #2862 üzenetére
Több mint 1800 ember játszott abban a módban, meg aki nem ismeri a Dev szót az nem is tudhatta, hogy ez valami hiba lesz.
-
xxSanchez
őstag
Hát ez nem tartott sokáig, de legalább mentem pár szintet a Quad XP-vel.
-
xxSanchez
őstag
válasz
atidzsiforc #2602 üzenetére
Akkor nem tudom, hogy mi nem megy neki.
-
xxSanchez
őstag
válasz
atidzsiforc #2600 üzenetére
Tudtommal az már nem is működik, a tegnapi patchben letiltották. Ebből kifolyólag meg látszik, hogy harcolnak ellene szóval szerintem 100%. Egyébként a fovely is ugyanúgy a memóriába ír, szóval semmivel nem biztonságosabb mint egy FPS unlocker:
public frmMain()
{
fovAddr = IntPtr.Zero;
InitializeComponent();
}
something ... something
Process[] processesByName = Process.GetProcessesByName("iw6mp64_ship");
Blablabla...
WriteProcessMemory(handle, lpBaseAddress, BitConverter.GetBytes((float) this.tgtFov.Value), 4, out ptr7); -
xxSanchez
őstag
Amúgy ma is, meg úgy általánosságban is írják, hogy: iszonyatosan csúnya a játék, nagyon ronda, MW1 szinten van, stb...
Szerintem semmi gond nincs a grafikával, legalábbis nekem tetszik, ez a map pedig főleg a legszebb:
1, 2, 4, 5(#2594) tDr1v3r: Multiban szerintem nagyon ne próbáld ki. A patchel letiltották a FOV-os cuccot is, tegnap pedig egy ember írt Ghosts Steam fórumra, hogy kipróbálta az FPS unlockert amivel nincs 90-es FPS korlát és VAC bannt kapott.
-
xxSanchez
őstag
Megjött az első patch, 200 MB-os.
-
xxSanchez
őstag
Aki Windows 8.1-ról játszik annak jó hír, hogy megjelent a KB2908279-es frissítés amivel már nem laggol az egér a játékokban, így Ghosts-ban sem.
-
xxSanchez
őstag
Elindult a DUPLA XP!
-
xxSanchez
őstag
-
xxSanchez
őstag
válasz
freelanced #2156 üzenetére
Mármint? nVidia-nak van a 331.65-ös ami Ghosts-hoz és BF4-hez való.
Edit: Azt nem tudom.
-
xxSanchez
őstag
válasz
freelanced #2141 üzenetére
Már megszoktam a többi rész miatt.
-
xxSanchez
őstag
válasz
freelanced #2136 üzenetére
Még mindig van ilyen...
-
xxSanchez
őstag
Nekem így, hogy már nincs gondom az egérrel nagyon tetszik a játék. Nem bántam meg, hogy előrendeltem, jóval jobb mint BO2 volt. A multi is nagyon ott van, Free Fall map pedig nem rossz, már játszottam rajta 4-5x.
-
xxSanchez
őstag
Megvan a megoldás az egér pörgésre és az egér lagra, át kell állítani a játék pioritását High-ról Normal-ra.
-
xxSanchez
őstag
-
xxSanchez
őstag
Ha valaki Steamen vásárolta meg a játékot és a 6GB ramos dolog miatt nem indul el neki a játék akkor írjon a supportra és visszaadják a pénzt:
-
xxSanchez
őstag
Ezen a Free Fall mapon most, hogy tudok játszani?
-
xxSanchez
őstag
Megvettem a Honey Badger nevű fegyvert, iszonyat jó.
-
xxSanchez
őstag
válasz
atidzsiforc #1726 üzenetére
Én nem tudom, hogy mi a halál van vele, de kezd idegesíteni.
-
xxSanchez
őstag
Az egér csak nekem tűnik furcsának? Nem is furcsa hanem rossz, valami nem stimmel vele.
-
xxSanchez
őstag
válasz
tarBubbles #1702 üzenetére
Megjött!
-
xxSanchez
őstag
Jöjjön már a futár, lassan el kell mennem...
-
xxSanchez
őstag
Ez a Free Fall map nagyon ott van, már előre érzem, hogy kedvenc lesz.
-
xxSanchez
őstag
Nézem steam fórumot és sok embernek újra le kell töltenie a játékot, azért ez elég nagy szívás lehet annak aki mondjuk 1 napig tölti a játékot.
-
xxSanchez
őstag
This game will unlock in approximately 1 hour
Szóval gondolom éjfélkor, még 2 perc.
-
xxSanchez
őstag
PC-s streamet nem tud valaki? DJ_Poppa csatornát bannolták twitchről...
-
xxSanchez
őstag
válasz
freelanced #1575 üzenetére
Csak nem fog, holnap este 9 körül már haza is érek, utána mehet a játék.
-
xxSanchez
őstag
válasz
kopaszqtya #1570 üzenetére
-
xxSanchez
őstag
Én sose játszok a single-vel, MW3 és BO2 single is 0%-on van nálam, multiban viszont több száz órám van, engem valahogy sehogy sem tud lekötni a kampány.
-
xxSanchez
őstag
válasz
freelanced #1540 üzenetére
6870 szerintem kevés lesz a high-hoz abból kiindulva, hogy a twitch-es csávó 760-al játszott és volt, hogy 55 körülire is leesett neki az FPS.
-
xxSanchez
őstag
-
xxSanchez
őstag
válasz
kopaszqtya #1485 üzenetére
Nem én csináltam a képet, szóval nem tudom. Bár nem tudom mi értelme lenne hamisítani egy ilyet.
-
xxSanchez
őstag
Elvíleg tényleg nem indul el 6gb ram nélkül:
-
xxSanchez
őstag
válasz
freelanced #1481 üzenetére
Gép:
CPU: Intel Core i5 2500K @ 4.3GHZ
RAM: 16GB Corsair Vengence @1600Mhz
GPU: MSI GTX 760 @ 1200Mhz
SSD: 256GB SanDisk 550MB/510MB
Beállítások:
High, FXAA, Texture quality automatic
FPS:
55-90
-
xxSanchez
őstag
Hát nekem ez a játék nagyon adja, alig bírok várni holnapig.
-
xxSanchez
őstag
Az viszont szomorú, hogy nincs fov váltás a játékban...fix 65.
-
xxSanchez
őstag
-
xxSanchez
őstag
-
xxSanchez
őstag
válasz
freelanced #1454 üzenetére
Mármint, hogy mi az előrendelői ajándék? Free fall map.
-
xxSanchez
őstag
válasz
freelanced #1450 üzenetére
Pár óra múlva úgyis kiderül, hogy elég-e a 4GB ram.
-
xxSanchez
őstag
válasz
freelanced #1446 üzenetére
Pont múltkor volt szó erről, hogy lesz Steamen "family share" funkció, Steam Családi Megosztás.
-
xxSanchez
őstag
Valaki nem tud véletlen egy Full HD pc live-ot?
-
xxSanchez
őstag
Valaki nem tudja, hogy mi ez a "The Watcher Digital Patch"?
Pre-Order Now and get the Free Fall Dynamic Bonus Map. Pre-Order Call of Duty®: Ghosts on Steam and get "The Watcher" Bonus Digital Patch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest