- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legfrissebb béta?
-
Poén, hogy szűrők nélkül nincs meg a 60 fps... Azért annyira nem szar a gépem hozzá
-
válasz
wwenigma #2452 üzenetére
Vicces volt ma mikor megkértem az egyik játékost, hogy legyen kedves ne WH-zon már (Killcamen látod, klasszikus esete, hogy lekövet a fél pályán). Erre jön a válasz, hogy l2p vagy fcking noob. Megnétem Steam profilját - nyilvántartott kitiltások 1.
Erről ennyit. 3 nap és van csalás. Szerintem egy max három hét és az MW3 színvonalát hozzuk!
mobal,
-
válasz
LackoMester #2236 üzenetére
Elméletileg.
-
válasz
LackoMester #2201 üzenetére
Az a "Suzuki gyár" az borzasztóan rossz. Egyre jobban adja a hurkatöltő
-
-
válasz
tDr1v3r #2169 üzenetére
Elfér vagy nem fér nem fér el. Wareznak minősül, és ezzel most nem azokra célzok akik megvették és nem tudják használni - még meg is értem - de ami van az sajnos van.
Ha hivatalosan nem lesz rá megoldás - amit szvsz. kétlek - az egyetlen legális megoldás a több memória vásárlása.
mobal,
-
Ezt a "ramfix" témát ezennel lezárom. Kihangsúlyoznám, hogy a warez a fórumon TILOS (nem kell a magyarázat ez az). Nem hivatalos és ami még főleg fontos, hogy nem támogatott módszer.
Köszönöm a megértést.
mobal,
-
Csak én szoktam el a Cod-tól sok BF miatt vagy másnál is botrányosan adja a multi?
-
Vélemény? Hogy fog nekem futni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest