- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
ScomComputer #2498 üzenetére
Kell neki a 11-es.
-
ScomComputer
veterán
Egy 1GB-os GTX280-on elfut a game,ez ugye csak DX10 vga, vagy kell neki a DX11-es kártya?
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Nekem ilyeneket produkál játék közben random.
Olvastam, hogy másnak is csinálja.Ez mitől lehet?
-
$p@rr0w
őstag
Azt szeretném kérdezni hogy jól olvasom a minimum követelményeknél: dx 10.1 nem elég, a HD 4850-es kártyámmal nem is indul el a játék (mint a Crysis 3)?
-
Casanova*
veterán
látom megjött az első pecs. na és mit javítottak a játékon?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Gabesssz199 #2465 üzenetére
Nezd, bizonyos korulmenyek kozott teljesen egyetertek a művi terhességmegszakítással.
Menj vissza szepen oda es szolj ha megcsinaltak a netcode-ot...
https://www.youtube.com/watch?v=PnJI4xlfOcs
Oszt a torrentes singlet kitoltad remelem.
-
cashback
őstag
Ma jött valami frissítés... két részletben... egy pár tíz megás és egy 200Mb körüli.
-
@rglaaf
veterán
Search & Destroy returning to public playlist on Nov. 15th
-
LamaCube
addikt
válasz
laca000 #2481 üzenetére
Teljesen egyetértek veled. Hol vannak már a jó kis warok.Mirc-en a warok keresgetése. Rengeteg magyar klán akikkel esténként barátságosan órákat "gyakwaroztunk" vagy hétvégenként minikupákat csináltunk több klánnal. Nekünk még nyáron klántali is volt. Sütés, főzés, piálás stb. Jó kis közösségépítő volt a játék. Ez már a múlt és akár lehetne a jelen is, de sajnos nem.
Azért, hogy on is legyek. Sajnos most úgy adják ki a játékokat, hogy játszhatatlanok. Ez a versengés már nem teljesen egészséges, mert ezt el tudják játszani egyszer, de legközelebb nemhogy előrendelni nem fogja senki, hanem megvenni sem. Bár lehet ez a cél és így kitudják venni a pc-ből és ráfogják, hogy nincs értelme portolni.
Mi az már, hogy 1 hónappal a megjelenés előtt még mindenki csak találgatja a gépigényt és úgy rendeli elő a játékot. Senki nem tudott semmit, hogy hostos vagy szerveres lesz. Csak tolták a sok okosságot, de semmi konkrétumot. -
laca000
őstag
válasz
LamaCube #2480 üzenetére
Ez így van, ha nem is 1-2 év, de egyszer csak, meg sem jelenik majd.
Jól ki van ez találva.
De nem azért, mert olyan jó irányba halad.
Pont ellenkezőleg.
Most nő föl az új generáció, akinek ez lesz az etalon, és azt sem tudja mi is az, amiről mi itt most beszélgetünk.
De ez még attól, így nagyon nincs jól.
És még csak azt sem mondhatni, hogy "erre van igény".
Hát erre biztosan nincs.
Csak a pénzről szól.
Gusztustalan.
És ők még tudnak, mivel mást nem láttak, mi pedig nem, hazudni önmagunknak. -
LamaCube
addikt
válasz
laca000 #2477 üzenetére
Számomra visszalépés volt az mw2-höz képest. Többet vártam. Persze mindenkinek más az elvárása és ez így is van jól. Biztosan számít az is, hogy az ember öregszik és mások az igényei az újabb generációnak. És mint mindenben itt is a pénz diktál, ha erre van igény, akkor ezt kapják. Szerintem 1-2 év és pc-re meg se jelenik már cod.
secret
Értem
-
laca000
őstag
válasz
LamaCube #2473 üzenetére
MW3-nál én sosem éreztem úgy, hogy rosszabbul jártam volna.
A DLC-s pályákon még mindig kevesebb volt a csaló, akinek minimális érzéke van hozzá, még most is, több tízezres pozitív stat-al áll.
És még mindig eredethűbb játék, még mindig "hivatalosabb", mint ez.
A Ghosts az egy meghatározhatatlan "valami".
Nem hasonlít sem erre, sem arra, de nem azért mert olyan eredeti, hanem mert műfajtalan, értéktelen, stílustalan.
A legmegfelelőbb meghatározószó rá, hogy: egy eredetlen, elfuserált maszlag. -
LamaCube
addikt
válasz
laca000 #2471 üzenetére
"Káprázatos, hogy 4 nappal a játék megjelenése után már megjelennek a csalók."
Én ebből azt szűrtem le, hogy valamit ígértek a csalók ellen... vagy miért csodálkozol a csalók megjelenésén?
Lehet félrefogalmaztam nem úgy értem, hogy az mw3 rosszabb ettől, hanem én úgy jártam azzal, mint ahogyan most ti érzitek a ghostal. -
válasz
LackoMester #2469 üzenetére
+1
Ezt belelehetne írni a szabályzatba. -
LackoMester
addikt
válasz
Látom fiatal vagy még a fórumon, tehát ennek tulajdonitom ezt a hozzászólásodat ( trollkodásodat ) . Nem kell semmit lesz@rozni, ha nemtetszik valami nemveszed, nemtolod. Gondolom meg se vette, csak letöltötted?
Azért mert Neked valami nem jön be, másnak még okés lehet a dolog. Szóval ezt nemkéne, és a fórum se kér az ilyen hszk.- ből.
-
LamaCube
addikt
válasz
laca000 #2467 üzenetére
Ezen nem értem miért kell csodálkozni
Változott valamit a csalók szűrése? Valami forradalmian új szűrést ígértek a csalók ellen? Ki és mi alapján gondolta /álmodta/ azt, hogy itt nem lesznek az első napon csalók?
Hiába ámítják az usereket, hogy ilyen next gen meg olyan next gen a motor, akkor is egy toldozott, foldozott régi "fejlesztés".
Én teljesen megértem a csalódott embereket a játékkal kapcsolatban. Én is a régi codok híve vagyok. Ezek a mostani norecoilos 10 éves vérpistikéknek kedvezzünk hozzáállással teljesen tönkretettek egy nagyon jó szériát.
A trailerek és a hype alapján még adtam esélyt, hogy jó lesz, de hála az "eszemnek" inkább kivártam a tapasztalatokat. Én egy játéknál azt figyelem, hogy megragad-e az első órákban, ha nem akkor lehet hitegetni magát az embernek, de csak kényszerűségből játszik vele, hogy na majd most hátha jobb lesz. Én így jártam mw3-nál és akkor megfogadtam, hogy előre nem veszek semmilyen játékot. -
boogie84
veterán
válasz
Legjobb kombináció ha mind2-t megveszik.
-
Gabesssz199
újonc
Miért ezt a szart veszik az emberek miért nem a Battlefield 4-et ? Hihhetetlen.
-
xxSanchez
őstag
Megjött az első patch, 200 MB-os.
-
xrace77
tag
válasz
Con Troll #2458 üzenetére
Visszaolvastam a hsz-emet és sajnos félrevezettelek.
Véletlenül az egér megbolondulásának az egyik javítását tettem be.Steam kliens/Library/Call of Duty: Ghosts - Multiplayer/jobb egérgomb katt/Properties
Itt a lényeg, hogy a pipának ott kell lenni az "Enable Steam Community In-Game" előtt.Én is Win7-et használok.
-
Casanova*
veterán
szerintem azok szidják nagyon a gamet,akiknek nem megy,nem tudnak vele játszani.
-
válasz
wwenigma #2452 üzenetére
Vicces volt ma mikor megkértem az egyik játékost, hogy legyen kedves ne WH-zon már (Killcamen látod, klasszikus esete, hogy lekövet a fél pályán). Erre jön a válasz, hogy l2p vagy fcking noob. Megnétem Steam profilját - nyilvántartott kitiltások 1.
Erről ennyit. 3 nap és van csalás. Szerintem egy max három hét és az MW3 színvonalát hozzuk!
mobal,
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
AhaPersze #2447 üzenetére
Nem sokat nyomtam de eddig nem tudtam egyértelműen eldönteni. Többnyire arra szavaznék hogy valami nem stimmel vele de jobb mint BO2-ben.
AAntii: cfg-ben van egy ilyen sor: seta cl_maxPing "800" , ezt lődd át 50-150 körülire, ha valóban hostos akkor alapbeallitasokkal akár amerikai, nyugati parti szerveren is jatszhatsz...
-
AhaPersze
tag
Sziasztok, biztos volt már róla szó, de azért megkérdem, itt is van Lagkomp? Vagy a CoD4-es időkből a host rendszer és így az "azt lövöd, amit látsz"?
-
kribe
őstag
Megérkezett a kód nélküli Ghosts-om helyett küldött cserepéldány, végre volt benne kód, és nem várt meglepetésként egy póló is. Ahogy a játékot, azt is nőm kapta meg, mert M-es méret, de egyébként nekem nagyon tetszik...
-
wwenigma
Jómunkásember
Illett már nekem is megvenni, kár hoyg visszamenőlegesen nem számolodik el az a párszáz óra...
----------------------
STEAM beta kliens update!
- fix startup crashes in DX11 games on Windows 7BETA reszvetelnek be kell lennie kapcsolva a beallitasokban.
-----------------------
Szép lassan jönnek a frissítések a játékhoz, (win 8.1 mouse fix / steam kliens / NV-AMD driver / első patch hamarosan).
Mindeközben BF4-hez a 8. patchet toljak ki de még mindig elvesznek a meccseredmények, random fagy, textura hibak, a netcode kriminalisan hulladék, kiderült hogy ugy adtak ki hogy nem tesztelték... csak azert irom mert gamepodra ezek nem kerülnek ki.De legalább nextgen a multija is.
-
szami777
addikt
A Cod4-et mind a mai napig elképesztő sokan játsszák, nem véletlenül, mert a legjobb multi fps a piacon.kész.pont
nyugodtan visszatérhetsz hozzá
Én a ghosts-ot most pihentetem annyira felidegesített. Egy dologhoz ért a cod és az a marketing.
Az e3 után meg az első multi gameplay trailer után én vakon megvettem, most meg koppantam. Generáció váltás elött egy ilyen félkész játékot csinálni arcpirító dolog volt.....nem rossz a játék, de amit az ember elvárt, nem hozza -
laca000
őstag
válasz
wwenigma #2432 üzenetére
Akkor én előrébb vagyok egy lépéssel, mert cfg szerkesztgetés nélkül is jól fut.
De ez nem másítja a tényt, ami van, az objektív igazságot.
És abszolút nem a csapatjátékról van szó.
Hanem az eredetiség, magának a COD feelingnek az eltorzulásáról, amitől ez már csakugyan nem COD.
Foltokban sem emlékeztető.
Távolról sem. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tarBubbles #2434 üzenetére
No igen, a spawn.
Azon lenne mit reszelni, ezert is kaotikus főképp...
-
wwenigma
Jómunkásember
Mingya megnezem, 6giga lejon seperc alatt es mondom.
Vagy BO1, csak akkor at kell bootolnom XP alá
.
laca000: lehet csak azert nem veszem eszre mert még a cfg szerkesztessel vagyok elfoglalva hogy jobban fusson. Szvsz van pár jó pálya csak mar nem szabad TDM-be észnélkül rohangalni hanem csapatjatekra epitve kell bemenni szeróra. Eddig se szerettem a TDM-et, szoval ez is közrejatszhat a véleménykülönbségben.
-
laca000
őstag
válasz
wwenigma #2426 üzenetére
Játszható az amőba is, windows alatt, vagy a sakk.
A single pedig azóta nem érdekel, mióta éhes vadállatként elüzletiesedett a játékipar, és hamarjában összevágnak 3-4 órányi agyonszkriptelt mozifilmet, "játék" cím alatt.
Így nem is érdekel, hogy: "szép".
A COD-nak a multiról kellene szólnia, amiről éppenséggel: nem szól, így lényegét veszti az egész történet. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
xxSanchez #2427 üzenetére
Frissult az AMD beta driver is!
AMD Catalyst™ 13.11 Beta9.2 for Windows®
AMD Mobility Catalyst 13.11 Beta9.2 for Windows -
Én egyelőre csak a single alapján tudom véleményezni... az nem volt rossz... olyan közepes-jó, néha (pl a búvárkodós rész) egész jó.
Ami szemtelenség az a nagyon nagyon rövid kampány... ezen kicsit ledöbbentem, hogy ennyi pénzért ennyi tartalom van csak. Főleg hogy régen volt hogy napokig játszottam velük, most meg pár óra és vége.
Meg már tényleg picit érződik a technológiai elavultsága... játékmenetben főleg.
-
xxSanchez
őstag
Aki Windows 8.1-ról játszik annak jó hír, hogy megjelent a KB2908279-es frissítés amivel már nem laggol az egér a játékokban, így Ghosts-ban sem.
-
-
laca000
őstag
válasz
jegenye77 #2422 üzenetére
Egy nonsense az egész.
Nem hiszem el, hogy aki évek óta kőkeményen COD-ozik, az erre a játékra azt mondja, hogy: jó.
Kivéve, ha az az egyén az éppen most felnövekvő generáció tagja, és soha nem ismerte, látta, tapasztalta, miről is szólt ez az egész.
De még róla is nehezen.
Miért kell valamit, ami valamikor eredeti volt, ilyen szinten meggyalázni és elkorcsosítani?
Mintha ismeretlen matematikai képleteket látnék.
Ez a "játék" semmitől sem Call of Duty.
Ötlettelen, stílustalan.
Hamarjában összedobott, összecsapott fércmunka.
Egy tákolmány.
Gyalázat, komolyan mondom, gyalázat, amit ezzel a sorozattal művelnek.
Ahelyett, hogy hűek maradnának a gyökerekhez, amitől az lehetne ami, egyre inkább eltérnek tőle.
Stílustalan, és a "fejlesztőkre"nézve: gyalázat és szégyen. -
laca000
őstag
válasz
Télapó_ #2418 üzenetére
Miféle beteg klón, vagy Bo-MW mutáns ez?
Mi ez?
Milyen Call of Duty?
Hát totálisan hülyére veszik az embert?
Ennyire eltorzult ez a világ, hogy ebbe a nagy semmibe is képesek belemesélni, hogy ez egy Call of Duty?
Köze nincs hozzá.
Le kell nyugodnom, mert a multi része olyan szinten csalódás, hogy azt elmondani nem lehet.. -
freelanced
addikt
Hello! Egy napig nem nagyon olvastam aztán vagy 200 hozzászólás felgyülemlett, valaki összefoglalná, hogy milyen most a játék, mi a jelenlegi helyzet? Valahol ott maradtam le, hogy benéztek a modik a totyikba
-
laca000
őstag
Részemről befejeztem.
Ez a "játék" egy eszméletlen nagy gagyiság.
Körülbelül 12éves kisgyerekek szintje.
Gagyi pályák, gagyi hangok, gagyi effektek.
Ez mitől COD egyáltalán?
Mi teszi azzá, a címe?
Mert az nem elég. -
Winnie The P
őstag
válasz
tarBubbles #2413 üzenetére
Hát mivel a Ghosts nem indul csak 64 bit-en így kár vele erőlködni!
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.probalom bealitani a jatekot,marmint az fps amit msi afterburnerrel szoktam nezni,de erdekes modon nem latom jatekon belul.probaltam regivel es ujjal is semmi.más jatekoknal viszont müxik.esetleg vmi hepet tudnatok.
Ezt ugy ertsem,hogy maga a jatek 64bites? azert nem megy.
Ok.koszi.Frapsra gondoltam meg en is csak az jobban viszafogja a rendszert.
-
törölt tag
Még mindig semmi hír egy Patch-ről pedig ráférne....
-
xxSanchez
őstag
Elindult a DUPLA XP!
-
Pajzzsal lehet kezdeni valamit? Letenni vagy valami?
-
Snooker
senior tag
4850-el esélytelen futtatni a játékot, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple Watch Series 8 45mm Cellular, 94%, 12 hónap garanciával
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest