Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbika88
senior tag
FOV át állításról tud valaki valamit,esetleg használ is valamit?
Ennyit találtam.[link] -
Wans
aktív tag
valakinek nincsen kedve ilyen clan féleséget csinálni? add érte jó hátteret a katonámnak + más cuccokat. esetleg steamen fölvehetek: Provoxion. (egy katona az avatarom)
-
mikrosuttii
aktív tag
Call of Duty:Ghosts [HD (720p)]
Most már valszeg nem szedi le a YT.A minőség még 144p,de majd mindjárt lesz az jobb is.
-
kribe
őstag
Keressetek rá jutúbon egy SSSniperWolf nevű bigére, állandóan KEM strike gameplay-eket tölt fel
-
kribe
őstag
Még két care package spéci: Satellite Crash Whiteout-on és Missile Strike Siege-n.
-
kribe
őstag
válasz
tDr1v3r #3687 üzenetére
25-ös killstreak fegyverekkel, mint MW3-ban volt a MOAB.
Ezek egyébként úgy látom pálya specifikusan jönnek package-ból, Strikezone-on KEM, Warhawk-on a bombázás (aknavető?), Sovereign-en a halon gáz... aminél még nem tudtam eldönteni hogy aki behívta jobban lát-e benne mint az ellenséges csapat...
-
kribe
őstag
A titanfall-os dolog csak vicc volt a végén.
Csak annyit akartam mondani hogy inkább a játékmenetről beszéljünk mint a szoftver és hardver dolgokról. Tényleg nincs sok taktika benne az tény. Csapattal vagy klánnal, "objective" játékmódokban, ott talán...
Egyik kedvenc youtube kommentátorom kérdezték egyszer hogy mi a legjobb taktika cod-ban, erre ő (xbox-on játszik) azt válaszolta: "right trigger, hold." (PC-s magyarra fordítva kb. "bal egérgomb, nyomva tart')Amúgy gratula a KEM strike-hoz, jó dolog az a field order care package.
-
Wans
aktív tag
válasz
adammkaa #3667 üzenetére
Tudod van két választási lehetőség hogy melyiket választod a két konkurencia közül. Nagyon jó grafikai, szar játékélmény, jó grafikai (fullon) - nagyon jó játékélmény. Amíg ezt nem érted meg és nem teszel egy pár órát a játékba addig úgy sem érted ezt meg, de akkor nem értelek miért vetted meg a játékot, (ha egyáltalán megvetted).
neked a full grafika okoz örömet egy játékban? akkor jó. te nézegessed a pillangócskákat meg a méhecskéket, ahogyan ott repkednek a szemed előtt én nekem addig az fog örömöt okozni, h fejbe lövöm az olyanokat hátulról, mint te. akár low grafikán akár extra csillivilli grafikán csinálom ezt meg. sajnos az olyan emberek is hozzájárultak a játék ilyen szintű butításához, mint te. és mi a cod értelme? sajnos te is tévedésben vagy. minden csak nem ez ami most van. a cod azért lett népszerű játék, mert régen cod1-ben voltak úgynevezett klánok (nem az olyanok, mint a mai csoportosulások) és ment a war, mint az állat minden este. na annak volt értelme, h adott helyzetben ki hova és mikor megy, spot gnadek stb.
kribe:
én nem akarlak bántani, mert régóta látlak már péhán meg asszem steamen is fent vagy. de most tényleg arról beszéljünk kinek mi a kedvenc mapja? az összes borzasztó ez tény. de jó a rosszak között is lehet kedvenc. de az, h taktika? lenyomom a "w"-t és megyek előre meg dobálom a gránátot, mint egy h.gyerek vagy beülök egy sarokba ücsörögni, ami különösen népszerű ennél a játéknál. ( bár talán ez az utóbbi dolog nem a fejlesztők hibája, hanem a játékosoké). az assault fegyvereknél azt is kiírhatnák, h vízipisztoly az is azt tudná, mint az ak. és akkor még lehetne sorolni, h az uavot miért kellett halálra bonyolítani stb. ha pedig itt vagyunk, akkor a titanfallról miért pont itt kéne beszélgetni? belenéztem sztem egyáltalán semmi köze a codhoz, csak annyi, h azok csinálják, akik a cod4-et is alkották. ennyi erővel azoknak sem itt kéne lennie, akik arról beszélgetnek. amik itt fent vannak problémák a játékkal kapcsolatban, az csak töredéke az összesnek...
na jó, talán annyit, h tegnap megszereztem az első K.E.M. strikeomat
-
Lacek89
tag
Valaki nem nézte mennyi a max fps szám a játékban? Csak mert BO2-ben a Public és League móban 200-ra van korlátozva. Ha itt is limit sapka akkor van egy tippem miért.
-
mikrosuttii
aktív tag
Én a grafikát "szaroztam" le - csak én szebben fogalmaztam - és nem magát a motort szaroztam,mert már itt írták is,hogy többet is ki lehet még belőle hozni.Pár évvel ezelőtt leesett az állunk,de mikor volt ez már?2007 nagyon rég volt.Bár már előtte a 2005-ös CoD2 is olyan volt,hogy hűűha,az ember még észre se vette,hogy tátott szájjal játszik.
A grafika van olyan rossz,hogy tönkre tegye a játékélményt,de mivel maga a történet,és annak vezetése ismét csillagos ötös lett,el lehet tekinteni ettől,de második játszásra ha jobban megnézi az ember,ez nem jó.És ha jövőre is ilyen grafikája lesz a CoD-nak,akkor mondom azt,hogy ennyi elég is volt belőle.
-
DokiBaxxi
őstag
SR-en nem olyan nagy probléma a sok kemper
De pl. tegnap játszottam HC DOM-ot, hát
Stonehaven nálam ilyen közepes pálya, néha jól megy, néha nem. Stormfrontot én is utálom, többit még így név alapján nem tudom behatárolni(Az egyik azt hiszem az amikor lóg a busz a szakadék szélén ugye? Na azt rühellem)
Mondjuk én mindegyik pályáról szinte csak SR módban nyilatkozok, henteléses játékmódnál nekem mindegy melyik pálya, csak öljek sokat -
tDr1v3r
veterán
válasz
wwenigma #3582 üzenetére
Nem, most nézem... így nem is csodálkozok rajta.
(#3668) mikrosuttii: Nem kell új motort írni, teljesen jó alap ez, csak meg kéne tanulniuk használni, meg egységesen fejleszteni... pl. Ghosts alatt szar lett a DoF BO2-höz képest, annál legalább volt bokeh, de itt meg nincs... ellenben a napsugarakkal ami meg Ghosts alatt debütált.
A grafika legfőbb problémája a textúrák mérete és minősége, a modellek és az hogy nem tudnak komponálni a srácok. Meg a gépigény PC-n... de ebbe inkább nem megyek bele mert megint felidegesítem magamat.
-
kribe
őstag
válasz
DokiBaxxi #3676 üzenetére
Hardcore-ra be se merem dugni az orrom egyelőre...
Whiteout-ot én inkább a bosszantó mapok közé sorolom, főleg a középen a barlangban illetve a szélén a hajón kempelők miatt. Egy ideje szokásommá vált hogy én kempelek be a barlangba, és mivel arra hatalmas a forgalom, mindig van jópár csóka akit leszedek aztán angolosan távozom (néha egy c4-et hátrahagyva) mert egy idő után már csoportosan jönnek hogy onnét kiszedjenek.
Nálam automatikus kilépés a lobbyból ha a következő pályák közül lehet csak választani: Siege, Stonehaven, Chasm, Whiteout, Stormfront.
Múltkorában csajom jött azzal hogy félautomatára állított assaulttal fog játszani. Gondoltam majd megbánja, de bejött neki a dolog, úgyhogy felhívtam a figyelmét a DMR-ekre, nagyobb tűzerő ugyanúgy félautomata módban, és beléjük szeretett.
Én még nem próbálgattam őket, most LSAT-ot vettem elő, első meccsen csalódás volt aztán beállítottam a classt rendesen és eredménye egy 23-4 -es (vagy 24-3?) hentelés...mikrosuttii: teljesen igazad van, ebből a motorból, grafikából nem fognak sokáig megélni. De az is igaz hogy olyan grafikát sz*rozunk ma le, amitől pár évvel ezelőtt még bokáig esett volna le az állunk. Csak túlhaladt rajta az idő, de ez a grafika nincs olyan rossz hogy tönkretegye a játékélményt. És mindegy mennyit vitázunk itt róla, úgyse lesz jobb a grafika.
Bf4 sokkal szebb, Crysis 3 sokkal szebb.Játékélmény? Cod jobb. Nekem. Ez erősen szubjektív...
-
mikrosuttii
aktív tag
Csak mert ennek a játéknak Call of Duty a címe,nem nyer felmentést az alól,hogy ne csináljanak új grafikai motort,s azt sem,hogy ne csináljanak jól optimalizált játékot.Amúgy,egyszer minden jól be vállt receptnek meg unja az ember az ízét.Szerintem lassan az IW/Treyarch gárdának is el kellene gondolkodnia,mert örökké nem csinálhatják ugyan azzal a motorral,amit már több mint 6 éve használnak.2020-ban már nem fog jól ki nézni ez az egész,hidd el.És bizony egy játéknak az élményét nagyon le tudja rontani az ocsmány grafika.
Hihetetlen,hogy singleben egy kib*szott jó történetet össze dobnak - és minden játék befejezésnél okot adnak arra,hogy folytassák -,de a grafika meg pfejj.
Az NVIDIA vs. ATI/AMD témához meg nem igen szólnák.4 évig használtam ATI R9800-at,utána váltottam NVIDIA GF GT220-ra,ezt 2 évig használtam,most újra piros vagyok,és nem bántam meg.
-
DokiBaxxi
őstag
Egyetértek, mint már az előbb leírtam, tetszik a játék maga, csak az a pár dolog nem(ami mondjuk elég sokat nyom a latba), tehát hangok, gépigény és grafika.
Spawn rendszer, szerintem is borzalmas
NV és AMD vita, ezt én is leírtam, nem is tudom mit vitáznak még az emberek, te is megmondtad, ezt mindig is tudtuk, nvidián jobban megy a játék, mint AMD-n, és abban is igazat adok(mint ahogy ezt is leírtam), hogy csak emiatt a játék miatt nem érdemes zöldre beruházni.
Na de szerintem is vessünk véget a vitáknak
Van itt olyan aki szokott HC SR-ezni? Mik a tapasztalatok? Nekem bejön a játékmód, csak idegesítő, mikor kempelik a bilétát
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a kedvenc mapom a WhiteoutEgyszerűen tetszik. Szerintem jól fel van építve, van egy kis dimbes-dombos harctér, meg egy pár ház, ezek összemixelve egy havas pályán szerintem jó kombót alkotnak. Marksman fegyverrel lehet rajta rendesen aratni
-
LamaCube
addikt
válasz
adammkaa #3654 üzenetére
Te meg azt nem érted, hogy egy ilyen gépigényhez nem ez az okádék grafika járna 2013-ban. Hiába van maxon minden. A cod lényege meg éppen nem ez. Ami évek óta történik ezzel a sorozattal az a cod meggyalázása... És nem lehet a kritikákra az a válasz, hogy menjen bf-ezni, mert gondolom azért vette meg az ember a codot, mert azzal akart játszani csak éppen nem azt kapta, amit "behájpoltak". Persze ebből tanul az ember és következőre nem veszi meg.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
kribe
őstag
De komolyan gyerekek, ez már tragikomédia ami itt megy néha...
Kijött a Ghost, és mindenki fikázza. Miért? Mert ugyanolyan mint sz előző 3-4-5 COD volt? Persze hogy ugyanolyan, addig amíg egy recept beválik, nem változtatnak rajta. És ha nem olyan lenne mint a COD-ok szoktak lenni, lehet nem is játszanék vele, vagy rosszabbul menne ezért kiszeretnék belőle... Mindenki játszhatna más multi shooterrel is, én is megtehetném, de nem teszem mert szeretem a COD-érzést. Ennyi.
A grafika és a gépigény. Igen, mindenkinek igaza van. A grafika elmegy, én szerintem nem is csúnya, de nem lett sokkal szebb mint volt, sőt, az hogy kicsivel szebb lett is csak jóindulattal mondható el, és ez azért egy komoly szegénységi bizonyítvány IW és Activision részéről. Szomorú, de nem tudsz ellene tenni. És hogy ehhez a grafikához erős -indokolatlanul erős!- gép kell, na az már sokat zsebében kinyitotta a bicskát. Még az enyémben is, pedig a gépem elég erős ahhoz hogy gond nélkül menjen a játék. Tudunk ezen változtatni? Nem. Sokszor panaszkodtunk rá itt a fórumon is, de nem fog megváltozni se a gépigény, se a véleményünk a gépigényről, úgyhogy ez egy olyan téma amiről a játék megjelenése után 3-4 héttel lassan már leszállhatunk. Reménykedhetünk patchekben, optimalizációban? Naná, a remény ingyen van. De amennyire a pc-t mostanában magasról le szokták csinálni a fejlesztők, nem tudom érdemes-e. Még szerencse hogy a 6 gb ram-os probléma megoldódott, mert az tényleg röhejes volt, a rá adott magyarázatok pedig még röhejesebbek.
Lagcomp, az van. Szerintem kb. olyan szinten lehet mint a BO2-ben volt, viszont mivel a fegyverek nagyon gyorsan ölnek, a view kick pedig brutális, a lagcomp valamivel rosszabbnak érződik. Az mw3-féle szintet (ahol a létező legrosszabb lagcomp volt, ami a jó kapcsolattal rendelkezőket konkrétan büntette) nem éri el. MW3-ban és BO2-ben jól lehetett védekezni ellene a net sebességének lassításával (BO2-ben nekem az engedélyezett sávszél 200/80 kbps volt), itt is meg lehet próbálni. Aztán vagy beválik, vagy nem. Ez a játék engem komolyan óvatosságra nevelt, és ez a KD-men is meglátszik, meglepő módon az IW játékoknál megszokott 1.4 körüli helyett itt már 1.7 fölött vagyok és a tendencia továbbra is emelkedő. A Black Ops-okban hozott 1.9 körülitől azért még messze vagyok.
Spawn rendszer. "Elk*rták. Nem kicsit, nagyon." Ezt lehetne patchelni, érdemes is zaklatni vele őket.
Most meg mit van? AMD vs nVidia? Komolyan? Ennél parttalanabb vita nincs. Régen volt az AMD vs Intel de az mára eléggé okafogyottá vált szerintem...
1. A COD-ok jobban szeretik az nvidiát mint az amd-t. Igaz, ez már régóta így van.
2. Jelentősen gyorsabb a COD nvidiával mint amd-vel. Jelentősen? Nem. Észrevehetően? Igen.
3. COD-hoz csak nvidiát értemes venni. Ugyan már, dehogy. Ha van két kártya ami a két gyártótól játékokban kb. egyforma teljesítményt nyújt, azok közül COD-ban az nvidia valamivel jobb lesz. Az amd meg valamivel olcsóbb. Az nvidia nagyon komolyan vesztésre áll az árversenyben a közép- és felső-középkategóriában, ha nekem aközül kellene döntenem hogy GTX 780-at vagy R9-290-et vegyek (édes a dilemma...), még azt figyelembe véve is az amd mellett döntenék hogy főleg cod-ra használom a gépem. És a helyzet a teljesítmény létrán lejjebb is nagyon hasonló.
Ha valaki csak amiatt morog, hogy milyen rossz a COD, az nyugodtan menjen, és játsszon mást. Itt beszéljünk inkább arról, ki milyen loadout-tal szeret menni, mik a kedvenc pályái, taktikái, használ-e egyáltalán lethal és tactical gránátot vagy rámegy a perkekre, megéri-e a Deadeye az öt pontot (szerintem rohadtul meg...), buz1-e a quickscope-os sniper vagy csak erősen valószínű hogy a saját neméhez vonzódik szexuálisan, tényleg annyira f0s-e a Stonehaven...
Vagy arról mennyire király lesz a Titanfall...
-
Wans
aktív tag
válasz
adammkaa #3658 üzenetére
akkor most vagy én fogalmaztam rosszul, vagy te nem értetted meg azt amit írtam. én nem emlékszem, h írtam olyat, 7870-el low grafikán kell játszani. azt szerettem volna mondani, h ha 5770 (ami gyengébb a minimum gépigényben írtaknál), ha 7870 v tök mind1 milyen ati kártya van benne attól még az említett problémák közül az egyik szinte biztosan megvan. amit viszont most utoljára írtál az teljesen hülyeség. neked mi a normális játék? ez? emlékszem, a bo1 idején is nem a vgaval, vagy a processzorral volt a gond, hanem a fejlesztők balf@szságával, h sz.rtak bele az egészbe, a parasztoknak jó lesz ez is. ha meg bajuk van menjenek át konzolra. érdekes abban az évben tisztán futott a crysis 2, a mass effect 2 (utána a 3 is) metro2033 (később a last light is) és akkor még sorolhatnál. és ezeknek fényévekkel jobb a grafikája még ma is, mint a codoké. ha ezek a játékok nem normálisak akkor nem tudom, h neked mik azok. nehogy már, a iw-sek meg a trééjárkosok legyenek az ártatlan kisbárányok.
a grafikáról: benyomom youtube-ba, h cod ghosts max settings gameplay, feltekerem a minőséget 1080p-re és kb teljesen ugyanazt látom, mint te. codok közt tényleg szép a grafikája, de egy bf3/4-hez, vagy egy metro last lighthoz képest trágya hulladék.
a régi motorról pedig annyit, h nem csak az baj, hogy erős gép kell hozzá ennél a résznél, hanem az is, h az olyan sz@rháziak, mint az x22 meg társaik annyit csinálnak, h mw3ból ctrl+c, ctrl+v és kész az aimbot erre a játékra is. de legalább tennének vmit a fejlesztők a csalók ellen és akkor legalább ezért nem szólna semmit az ember. -
laca000
őstag
Nézőpont kérdése, szerintem a grafika extra beállítások mellett is förtelem randa.
Akinek tetszik, lelke rajta. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
adammkaa #3654 üzenetére
Nem azért,de 2013 van.Egy szintet már el vár az ember.A dzsungeles pályán is hogy néz ki a talaj?Mint ha nem lenne renderelve rendesen,vagy nem is tudom... Gondolták ráhánynak,oszt kész,szép világ van,jó az.
Nem vagyok BF párti,de ilyen grafikával elő rukkolni 2013-ba édes kevés.Azt a motor is le kéne már cserélni,és újat készíteni.A BF-el annyi baj van,hogy gyenge a singleje.A grafikája meg még elég lenne jövőre is.Szóval én a Dice helyébe jövőre a singlere koncentrálnák (ha már létezik ez a játékmód) a BF4-es grafikát meg vinném át.Szerintem a multi is maradhat olyan,amilyen,nem kell ezen olyan soakt változtatni.
Az IW-nek/Treyarch-nak meg egy új motort kellene fejlesztenie,és vissza jönnie olyan 2-3 év múlva,mert ez finoman szólva is kaki,és rontja a játékélményt is,hiába jó single,meg vannak irányítható plüss kutyusok,egyszerűen KEVÉS!
-
adammkaa
senior tag
válasz
horvathkrisz #3663 üzenetére
Tudod van két választási lehetőség hogy melyiket választod a két konkurencia közül. Nagyon jó grafikai, szar játékélmény, jó grafikai (fullon) - nagyon jó játékélmény. Amíg ezt nem érted meg és nem teszel egy pár órát a játékba addig úgy sem érted ezt meg, de akkor nem értelek miért vetted meg a játékot, (ha egyáltalán megvetted).
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Na ez egész jó hír
Nem lesz ott szerintem semmi baj, optimalizálatlan és kész
-
Casanova*
veterán
válasz
túl sok helyen homályos?? hát nem is. te rosszul látod.
-
horvathkrisz
addikt
adammkaa: Te meg Uri Geller, esetleg Orákulum vagy. Mindenesetre hamar levontad a személyes következtetést egy fórumon két sorból, gratulálok. Akkor engedelmeddel csak annyit szeretnék hozzáfűzni a dologhoz, hogy most vettem egy új gépet (eddig C2D+ HD4870-em volt) és kicsit többet vártam volna grafika terén. Nem baj, talán majd egyszer megértem a cod lényegét, de ha nem, az sem katasztrófa.
wwenigma: igen, mindent feltoltam, lehet driver beállítási probléma? (alapon van, nem nyultam hozzá)
Tomko78: túl sok helyen homályos.
swagger55 Jól bírja, 40 alá nem nagyon ment eddig, bár hangsúlyozom szerintem valami gebasz lehet nálam a beta driverrel (egyelőre csak beta van ehhez a kártyához)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
adammkaa #3658 üzenetére
"Értelmesebb játékot kell futtatnia" Ez egy rossz vicc, ugye?
(#3661) adammkaa
Optimalizáció, portolás szempontjából, hangok illetve pályák szempontjából ki az aki szerint értelmes?
Amúgy tetszikCsak tényleg ez a szar optimalizáció elég nagy mínusz neki. Majd egy pár patch után kéne megnézni, hogy most akkor mennyivel lesz jobb a zöld, mint a piros...
-
adammkaa
senior tag
Én elismerem azt hogy régi motor, és valami érthetetlen módon kell alá a gép. Nekem abból van elegem hogy akinek nincs erős gépe, és low grafikán tolja azok sírnak hogy fúú deszar a grafikai meg mit tudom én, miközben nem tudják milyen fullon játszani vele. És azt se mond hogy egy 7870 low beállításokon kell játszani, vagy máskülönben beszaggat hogy normális egy olyan kaliberű kártyától, és elégnek kellene lenni a játékhoz normális processorral. Már évek óta atim volt, és itt jön ki az ati szar optimalizációja, meg a szar drivere, ha valami értelmesebb játékot kell futtatnia. Én ezért váltottam, és nagyon meg vagyok elégedve a 760-al.
swagger55
"Én meg nem fogok direkt a COD miatt ugyanolyan teljesítményű zöld kártyát venni, csak 10-15 ezerrel drágábban "Akkor add el a játékoz szerintem.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
horvathkrisz #3633 üzenetére
Na és megkérdezhetem, hogy hogy megy? R9 270X van nekem is megrendelve, kíváncsi vagyok
Zöld vs. Ati problémáról meg annyit, hogy a COD mindig is nvidiás volt, de ezt nagyon elb*szták. Remélhetőleg fog még javulni, de ez így jelenleg elég szemétség a pirosakkal szemben. Én meg nem fogok direkt a COD miatt ugyanolyan teljesítményű zöld kártyát venni, csak 10-15 ezerrel drágábban
Nehogy már a farok csóválja a kutyát
Olyan érzésem van mintha azért cseszték volna el a játékot gépigényileg, hogy ne a BF legyen a nagyobb gépigényű játék, és emiatt kelljen új VGA az embernek... Eddig NV-s voltam, itt a váltás ideje
-
Tomko78
őstag
válasz
horvathkrisz #3653 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #3653 üzenetére
Image quality extra-n van? Texturakat probaltam, extra-ra huzva van jelentős változás a normlhoz képest de még mindig nem kaptuk meg a nextgen nagyfelbontásúakat....
-
adammkaa
senior tag
válasz
horvathkrisz #3633 üzenetére
Nem érted a COD lényegét menny akkor BF4 azzal játszál, igazi látvány player vagy
-
Wans
aktív tag
válasz
adammkaa #3625 üzenetére
én abban egyetértek veled, hogy az nvidiát jobban szereti a cod, mint az atit, de pont az a 2 vga, amit felsoroltál az nem igazán egy kategória. amit én tapasztaltam az az, hogy nvidia sokkal gyorsabban betölt (Kobolddal hasonlítottam össze bo2-nél, asszem kb egyforma gyenge teljesítményű kártyánk van és egyben gépünk is). + ami nekem van 5770-es kártya (a minimum gépigény alatti) ugyanúgy vagy 30mp-ig szaggat és utána folyamatos a játék, vagy atom lassan tölt be és akkor nincsen fps lag. (megj.: 1280*960-ban tolom, minden lowon van kivéve az image quality, az extrán, de próbáltam még a normal textúra qualityt is és azt is elbírja a masinám a szerényke kis 4gb ramommal együtt... )
ami nekünk van gond a játékkal:
1. szarul csinálták meg a pc-re és egy konzol selejtet kaptunk már megint, mint ahogyan azt már megszokhattuk.
2. a 1-es pontból kifolyólag a grafika f¤s és vele együtt mivel ez egy konzol verzió optimalizálatlan a pc-re. tessék itt vagyok példa rá. 6gb ram kell elvileg min. hozzá, de ugyanúgy szaladgálok a pályán kb 70-80 fps-el, mint a többiek, miután méltóztattak a "nagyságos urak" kiadni egy patchat a 4gb rammal rendelkezőknek... ez a gépigény ezzel a motorral és grafikával nevetséges. ha legalább valami fele olyat tudnának összehozni grafikailag, mint a bf4-nél, akkor azt mondom jól van kelljen hozzá erősebb gép, de akkor sem ilyen magas.
3. mivel egy ezer éves motor működteti a játékot ezért már most kezdenek hemzsegni a csalók ( a tréjarchosok ebben viszont jobbak, azért ott azt vettem észre, h jobban foglalkoznak azzal, h tisztán játszanak az emberek és adogatják is a piros banánokat.)
4. annyira le van butítva a multi és egyben túl kombinálva is, h egyszerűen néha azt sem tudom, h hova kapcsolok a menüben illetve megyek a pályán. eddig 11 óra játékom van benne, de még mindig eltévedek a pályákon és azt sem tudom, h hol vagyok. mw2-ben azért ilyenkorra már javarészt megtanulgattam, h mi hol van. ja, és a mapokat tovább boncolgatva van 1-2 olyan pálya, ami teljes csőd. ahogyan Lackómester is mondta tegnap tsen, hogy sok az olyan map, amit pihent agyú emberkék találtak ki. (és jól hallottam, h ráadásul olyanok fejlesztették, akik azelőtt gördeszkás játékokat csináltak? vicc... xd)szvsz nem azzal van a fő gondunk, h nem indul el játék (bár most már elindul), hanem inkább azzal, ami lett ebből a játékból. aki min. mw2-nél kapcsolódott be a cod multiba az tudja, h miről beszélek. az volt a legutóbbi normális cod. aki meg még azelőtt az meg egyenesen azt mondja, h mi ez a sz.r? ha most valaki átjönne cod1-ről 2003-ból 2013-ba emide az lehet vissza is menne azzal a lendülettel, amivel átjönne ezt kipróbálni. ennyi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #3650 üzenetére
Csak szolok hogy a screenshotjaim egy AMD6770 1GB kártyával készültek, csak néhány shot erejéig húztam maxra. Ezeken gyk minden ki van kapcsolva (arnyekok, szűrők, extra effektetk, alacsony texturák....) a játszhatóság kedvéért.
A másodlagosan kiemelt shotod pedig egy képkocka amit megfogott az F12, játék közben ez igy nem igazán játszik/látszik.
(töröltem is :] )
-
laca000
őstag
válasz
LamaCube #3632 üzenetére
Nem semmi a srác..
GTX770 SLI-vel is össze-vissza lagcomp-ol a játék, és mindegy milyen beállítások mellett.
Pedig én nyugodtan megengedhetem az extra beállításokat-akármilyen szűrőkkel.Úgy ahogy mondtad barátom:
Ez a játék egy optimalizálatlan híg fos.
És nem ATI-Nvidia kérdés.
Hulladék az egész.
Legtöbbször játszhatatlan a lagcomp miatt, addig nem is nagyon érdekel, amíg nem veszik a fáradtságot, és teszik rendbe. -
AAntii
őstag
válasz
LamaCube #3632 üzenetére
10% lemaradásban van a 660ti a 760-tól a játékokban, szintetikus tesztben kb. 15%-kal. Ha nem hiszed, akkor tesztekben vagy az illetékes topikban utána járhatsz
A többivel maximálisan egyetértek.
@wwenigma: rövid 5-6 órás multis pályafutásom alatt én ilyen képeket nem láttam. A robbanások nem úgy néztek ki, mint a screenshotjaidon, de lehet van olyan beállítás is, csak ahhoz 770sli szükségeltetik minimum.
-
-
horvathkrisz
addikt
Megvettem. Kár volt. Ultra-extrém beállítások mellett ugy néz ki mint a Doom3. Konfig: R9 270x, i7 4770
-
AAntii
őstag
A gratulációt címezd a fejlesztőknek
Én ismerős beszámolója alapján tudok írni a fejleményekről: napközben, mikor van hostoló a környékről játszható(bb), este a hostot nem egyszer dobja egzotikus országokba, szép számmal vannak már csalók is ebben az időszakban és az esti létszám pl. tegnap 15 ezer fő körül volt mindent egybevéve. Igazi játékos közösség alakult ki körülötte pc-s frontonMióta láttam a Tűzgyűrűt még jobban várom a Titanfallt, kaijuk helyett majd lehet egymást püfölni.
-
LamaCube
addikt
válasz
adammkaa #3624 üzenetére
Hát hallod nem vagy semmi...
A 7870 a gtx660Ti-vel van nagyjából egy színvonalon. Ne hasonlítsd már a kettőt össze. Ha, majd egy 7950 vagy 7970-el csinálja, akkor majd el lehet gondolkodni, hogy ati vs nvidia a baj.
Egyébként egyik sem. Maga a játék egy rakás f.s érthetetlenül nagy igényű optimalizálatlan sz..kupac.
Hagyjad már, hogy ehhez a játékhoz ahogyan kinéz ilyen gépigény kell -
adammkaa
senior tag
válasz
wwenigma #3607 üzenetére
Semmi köze hozzá. Egyik haveromnak akivel szoktam játszani, HD7870 van, és ugyan ugy van neki a kör elején szaggatások, meg mikrolagg, és nagyon le kell venni a grafikát hogy tudjon játszani alapból. Én meg fullon játszok 60-91 fps ig. Sőt neki van egy gtx460 kártyája és megmondta hogy azzal jobb volt, és innen a fórumról van egy tag gtx670 el , tőle is megérdeklődtem hogy semmi szaggatás. Egyértelmű hogy a radeon a hibás, én többet nem veszek az tuti fix
Más ha meg meg van vele elégedve egészségére használja örömére, nem szólhatok bele.
-
-
válasz
FollowTheORI #3618 üzenetére
Kommunikáció és nincs művelet?
-
-
LamaCube
addikt
válasz
adammkaa #3606 üzenetére
Tegnap lecseréltem a Trabantom egy Ferrarira hááát mit ne mondjak most nincs problémám az utakon...Casanova
Tudom, hogy csak az envidia, de ennyire ne legyél már vak legyél egy kicsit következetes, hogy miért nincs hiba
Hozzáteszem sok nvida karim volt, tehát nem vagyok atifun.
-
Sqveeze
tag
Guys, a klán tag-ek mikor fognak működni? PS3-mon már láttam, hogy a Custumization-nél nekik ott van, hogy Clan Tag...
-
Ha leteszem a cod-ot tálcára szkájpolás közben, akkor elmegy a hang, miééért?
-
adammkaa
senior tag
Több helyen olvastam, itt is, illetve nekem is nagy problémám volt hogy minden egyes játék elindulásakor 45mp ig szaggattam, utána helyreállt és tudtam végre játszani. A titok nyitja NVIDIA kártyát kell használni. HD7770 kártyám volt, ma vettem egy GTX760OC és olyan simán megy fullos grafikán hogy meg sem rezdül, végre lehet játszani normálisat. Ég és föld a kettő, sokkal smooth az egész. Pedig i3 van még jelenleg a gépben és nem i7.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
kribe
őstag
válasz
mikrosuttii #3603 üzenetére
Nekem tiltott le videót azért mert a thumbnail kép a videóról hivatalos black ops 2 logót tartalmazott
-
kribe
őstag
válasz
mikrosuttii #3601 üzenetére
Töltsd fel megint más néven szerintem mert én szerzői jogi sz*rakodás miatt nem tudom megnézni és gondolom más se...
-
mikrosuttii
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Apple Watch Series 8 45mm Cellular, 94%, 12 hónap garanciával
- Eladó Canon RF-S 18 45mm f/4.5 6.3 IS STM objektív
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 24 GB, 1TB vagy 512GB, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged