- Melyik tápegységet vegyem?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
LackoMester #5028 üzenetére
Engem csak az zavar a Ghostban , hogy látom hogy a IW nem nagyon foglalkozik vele , hogy rengeteg a csaló , vagy ezzel most azt akarja sugallni nektek kellet 4 gb ram , mert hogy mögém vagy 1 m mellém teszi az ellen azt már megszoktam , de ez a rengeteg csaló , elképzelem karácsonykor a kis német idióta gyerek hogy örül neki , hogy apuci a Ghost mellé wh is vett
-
Tomko78
őstag
válasz
LackoMester #5025 üzenetére
Treyarch legalább foglalkozott azzal , hogy ne legyen sok csaló , de ghost alatt mintha nem lenne semmi védelem , vagy ez a 6 gb min ram volt a nagy védelem ? mw3 legalább volt admin tool oszt a kedves csaló elvtárs már repült is , de itt ghostban semmi jelét nem látom , hogy bármi védelem lenne csalók ellen
-
tDr1v3r
veterán
válasz
LackoMester #5025 üzenetére
Azért az is érdekes, hogy csak a Treyarch mert drasztikusat újítani, abból vett át a Ghosts is... az IW csonkulása óta ők az egésznek a katalizátorai szerintem, ezt kiválóan mutatja a Ghosts is.
-
laca000
őstag
válasz
LackoMester #4873 üzenetére
Ha többen együtt megyünk, viszonylag "tehetségesek", még a cheater elleni játék is hatásos.
A negatív stat ellenére is, legalább élvezetes.
De amíg, szétszórtan, ki-ki a maga feje, útján megy, egész egyszerűen szólva: halálra vagyunk ítélve. -
tomic
addikt
válasz
LackoMester #4615 üzenetére
Köszike. De kötve hiszem h ez volt a vége.
-
tomic
addikt
válasz
LackoMester #4612 üzenetére
Csak nehogy te legyél az első aki innen megrendeli a következőt!
-
Zjunior
veterán
válasz
LackoMester #4606 üzenetére
Vegyél konzolt!
-
Jakesz
addikt
válasz
LackoMester #4606 üzenetére
Ezt már kb 3. éve mondod
"felyeztem"? -
Casanova*
veterán
válasz
LackoMester #4474 üzenetére
ki itt a csaló? mit kell itt nézni? simán hallják a lépteidet,hallják merről jössz. mintha ez wh lenne. használj te is fain fülest!
-
RMZ250
senior tag
válasz
-
Wans
aktív tag
válasz
dettó ez volt nálam is ffaban.
-
beteg
őstag
válasz
LackoMester #4276 üzenetére
játszottam én is most egy órát az mw3-al és észrevehetően jobban ment
bőven nincs annyi csaló, mint korábban.
-
Wans
aktív tag
válasz
LackoMester #4179 üzenetére
[very OFF] [link] mondom, ha volna vki akivel rendszeresen tudnám tolni akkor én lehet erre térnék vissza.
csaló nincsen, este olyan 40-50ezren vannak fönt, INGYENES és gyönyörűen karban van tartva. egyedül az irányítást kell megszokni (meg sztem nem árt átállítani sem 1-2 dolgot itt). most jött ki a tankos része beta tesztre.
[/very OFF]
Bizár az MW2 újra üzembe helyezését én is támogatnám.
-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester #4179 üzenetére
3-at nem is de az mw2-t lehet vissza teszem én is kis nosztalgia nem ártana már
-
Wans
aktív tag
válasz
LackoMester #4173 üzenetére
igen, ezzel erre eljutott ez a játék is arra a szintre, mint a need for speed. évről évre ugyanazt a sz@rt adják ki, csak más autókkal és más pályákkal úgy, hogy az csak nagyon keveseknek tetszik, a többségnek meg nem. ez sem különb. nekem már az MW2 is fényévekkel jobban tetszett, mint az MW3, de ez ami most van, ez már minősíthetetlen.
-
BandiHUN
veterán
válasz
LackoMester #4154 üzenetére
Értelek,Ti jól nyomjátok...Nekem sokkal nagyobb a tűrésküszöböm,lövök jó köröket,DE elfogadom,a 35 év,a ritka játék...ezt hozza...
Viszont az mindig vicces,hogy megyek olyan köröket,ahol első vagyok,stb...mindig kijön az emberen,hogy hogy a fenébe van,hogy NEM tudod megmondani,a következő köröd 26:10 lesz vagy 10:26,mert Nálam ilyenek vannak...ez a szomorú.Nem e-fütyi,de nem tudom hovátenni magam.Ha belecsöppenek egy jó lobbyba,remekeket lövünk,végzek első helyen is,és GRATULÁLNAK,mert még az utolsó killcam is az enyém.Mellé meg jönnek az ilyen trágya körök,hogy az embernek egy GG-t sincs kedve benyögni,mert annyira látszik,a pro 1 az első perctől kezdve mindent látott...Ilyenkor EZ a lejátszási lista jut eszembe...hogy erről is szólhatna ez a rohadt játék,mint ahogy konzolon ez működik is...nem csalnak,alapból szinte mindenkin ott a mikrofon,és képes egy rohadt JÁTÉK maradni az egész,jó kedvvel,stb...Csak PC-n van a csend és hogy pár nyomorék csalást vesz,hogy tönkretegye más játékát,igazából semmitérő emblémákat hajszoljon,és olyan neveket vegyen fel,ami eleve bicskanyitogató,mert már a játékoslistából TUDOD,ki fog csalni
Én megfogadtam...a PC ennyi.Egy PS4 lesz a következő.Meguntam,hogy le vagyok sz...va,hogy drivereket kell lesnem,és egy konzol árát kell költenem évente a hardverre.Ennyi.NEM éri meg.És jöhet valaki azzal,hogy kontrollerrel...PC-ről,a Duke Nukem 3D és a Quake,stb.idejéből váltottam konzolra,és MENT.MEGSZOKHATÓ.És nyugodt vagy,mert azt kapod,amit tudsz.Jöhetnek a habzószájú konzolellenesek,menjenek fel egy pár jó kis csalós lobby-ba,és gondolkozzanak el,mi a jobb,hogy tanulni kell a kontrollert,vagy hogy PC-n szopsz szinte bármilyen legális tudással?Ha csíter jön,örülsz,ha 1-est hozol legálisan,és ezt kezdik belátni a jó játékosok is...mert tény.Mert a büdös életbe nem lesz esélyed egy WH-ssal szemben,főleg hogy itt többszintes a map.Milyen dolog az,hogy jön a csávó,és csípőből ledurrant egy 3 szintes helyen,amikor 2D-s a satcom?Mikor Neked meg agyalni kell,hogy aki szembe jön,melyik szinten is jön?Na nemá..hétvégén próbáltam fülessel is,hááát...néha segít,de nem annyira.Nyuszimamusz perk alap szokott lenni.
Pc ennyi.Azt fejleszteni sincs pénzem,de a gyűjtés eredménye konzol lesz...azt az 1-2 gémet arra se sokkal több megvenni,és CSERÉLHETŐ.Miért jobb Nekem egy fix 10ezres játék egy eladható! 14-18ezresnél?SEMMIVEL.Elsőre lehet áldozat,de aztán... -
laca000
őstag
válasz
LackoMester #4157 üzenetére
Mi a csodáért nem adják ki eleve cheat support-tal a játékot, csak azt nem értem!?
-
Casanova*
veterán
válasz
LackoMester #4157 üzenetére
ja,hogy csaltak. az más...
-
Casanova*
veterán
válasz
LackoMester #4154 üzenetére
ha mi ott vagyunk veletek,nem sok esélyük lett volna!
-
Wans
aktív tag
válasz
LackoMester #4137 üzenetére
dettó, bár én lehet a bo2-tőt még mindig többre tartom, attól függetlenül, h az is egy nulla. legalább azzal foglalkoztak is valamit...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
LackoMester #4137 üzenetére
+1
-
RMZ250
senior tag
válasz
LackoMester #3536 üzenetére
Látod én is így vagyok vele. Próbálom megszeretni de nem megy
tizenpár óra van benne de nem b+. Egyszerűen útálom már, ez a játék szar, fos, hígfos. Így ebben a sorrendben. Nincs már kedvem elindítani sem. Inkább játszok az MW2-vel
meg a Warface-el. Aztán jövőre remélem a Titanfal nagyot szól majd
Még egy párszor lehet benézek ide, de azután még ki is törlöm az "itt szóltam hozzá" rovatból
Természetesen az itt maradóknak további jó játékot kívánok.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
LackoMester #3422 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LackoMester #3422 üzenetére
Pockot fogott.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
LackoMester #3175 üzenetére
HCTDM-en WH-AIM kombó volt a sláger este. Ami fájó, hogy a csicska oroszok még büszkék is voltak magukra...
-
ferero
tag
válasz
LackoMester #3097 üzenetére
neked engedélyezve van a multigpu használata?
BF fanok meg nem érdekelnek. erről a focidrukkerek jutnak az eszembe.
fradi kemény mag, és a többiek.istenítik csapataikat akiknek a teljesítményük gyakorlatilag egy nagy 0.
-
kaszaf
aktív tag
válasz
LackoMester #3092 üzenetére
Szerintem a COD-ot nem tették tönkre csak változik. Van akinek bevesz a gyomra van akinek nem. De számomra nincs valós alternatívája műfaján belül. Én továbbra is kiválóan szórakozom és szerintem ez a lényeg. Megértem azokat akik csalódtak, de hát én is megszívtam a BF3-mal: kb: 2 órám van benne kidobott pénz volt, még a single-t sem toltam végig. BF számomra játszhatatlan, lehet meg tudnám szokni de nem érzek késztetést.
COD elé leülök és tudom mire számíthatok.
Ghosts-ban sok a hiba most még de MW2 óta mindig ez volt a probléma megjelenés után egy darabig, ezen nem aggódom.
Szóval ha választani kell maradok a COD-nál.
Ja és még valami ez nem neked szól: BF fanok irkáljanak inkább a BF fórumba én sem fikázom össze az ő fórumukat
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kikérem magam hogy fan lennék. Nincs pénzem BF-re...
BF3 megvan, hát, kidobott pénz volt minden egyes ráköltött forint. (7e körül volt premiummal egyutt). 100 órát jatszottam vele cakpakk... éljenek a macro-s pro-k. BF4? Éljenek a kemper lowok meg a fizetős béta...
-
laca000
őstag
válasz
Most mondjam azt, hogy minden szavad helytálló, és sajnos tényleg így van!?
Sajnos igen.. -
BandiHUN
veterán
válasz
LackoMester #3075 üzenetére
Szerintem annyi kéne,hogy ne legyen mesterségesen nagy gépigény,töltsön is be ez a vacak,amikor kirak a spawnképernyőre,ne legyen még fél perc diavetítés...és fel kéne a futási sebességet tolni 30%-al.Hogy ne legyen már-már kisebb BF map érzés,mint most,hogy 2-3 percig se találni ellent.Le se lőnek,de lőni sincs kit,valahol tűzharc,elindulsz futva,de csend van,mire odaérsz,akkor meg a map másik végében hallasz harcot.
A közlekedés hangja is túl durva,mesterkélt az egész,hiába guggolsz,stb,kopog,csobban minden,de nyuszimamusz perkkel se vagy hangtalan...Plusz talán egy-a sebzés.Túl könnyen hal az ellen,a HC pedig bitang dolog,tök mindegy,mivel találsz,és ez nem jó.Azért még HC-ban se vigyen el egy láblövés 50m-ről hangtompítós pisztollyal.Túl sok az esély,hogy valami kemper valahonnan kiszúrjon,és még killcam sincs.
Nem HC-n meg kempelnek,mert akkorák a közlekedőfolyosók,stb,hogy akit meglátsz,leszedheted,ha alattad megy,ha kereszteződés,a Marathon,Lightweight se segít.Ok,a BO" futkosós ninjái se jók,akik levágnak egy szobában 4 ellenfelet is,de ez...lassú az ember,nagy a map,kicsinál minden.Na jó,a gránát nem,ami megintcsak rosszpont.Shoti dettó,hiába szeretem,kénytelen vagyok HC-zni,mert simán még sluggal is vicc,10m-ről nem öl.
BF3-ban 50m-ről ölt a slug.Itt még találatot se jelez nekem nem HC-n.
Hogy HC-n meg snipert szedek vele?Háát,inkább a simában lenne reálisabb...vicces 10m-ről az álló emberbe beleküldeni egy tár slugot,hogy meghaljon.Pedig pont erről szólna a dolog,nyomok egyet fejre és kész,1db lövedék,viszont a shoti teljes sebzésével,ha 50m-re van,akit elkap,akkor mintha 2m-ről durrantanám,és ez BF-ben így is van...
Vicces,hogy nincs recoil,nincs esés,de kőkeményen van hatótáv,aztán meg semmi.
Nincs a pörgés..még a DM is csak túrás az ellenfél után sokszor.
Kill Confirmedben percekig nem találni ellent,mert csak 12 fő...
Bezzeg a BO2-ben 10m-en belül tuti lőhetsz/lőnek,az se tökély,DE legalább pörög.
Mint mondtam,nagyon remélek egy "close quarters" dlc-t ehhez.Mert kicsi az esélye,hogy a sprint kapjon plusz sebességet és időt... -
jegenye77
addikt
válasz
LackoMester #3075 üzenetére
Valami csak jön!
Nem hiszem,hogy így hagyják.
Még jó pár darabot el kellene adniuk karácsonykor is és ahhoz kellene valami javítás. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LackoMester #3067 üzenetére
BF4akcios, az isnyiltfizetős bétaként megy, de legalább széééééééééééééééééééééééép.Gyertek BO-ba vagy COD4-be.
-
laca000
őstag
válasz
LackoMester #2967 üzenetére
Majd ha ezt az általad említett elég nagy hibát (is) méltóztatják javítani, esetleg lehet pozitívumként nyilatkozni róla.
Addig semmiképp.
Mocskos cheaterei már most is annyian vannak, hogy ha nem javítják sürgősen ezeket az érthetetlen lagokat, megkeserítik mégjobban, ezt az amúgy sem felhőtlen, akadozós multi-"élményt". -
laca000
őstag
válasz
LackoMester #2892 üzenetére
+1
tDr1v3r: A látvány nem is annyira baj? Hát csúnyábbnak tetszik mint az MW3.
Komplett szemtanúi vagyunk egy globális átb@szásnak.
Ha ez a játék nem COD néven jön ki, hanem valahogy egészen másként, mondjuk chupakabra néven(mert azt érdemli, mást nagyon nem), ki a jó istent érdekelne, most őszintén!? -
ferero
tag
válasz
LackoMester #2818 üzenetére
két évbe nem fér bele a pc-re való optimalizálás. kicsit visszanézünk a múltba, mw2-óta
van ez az elégedetlenkedés, minden évben megfogadjuk többet nem veszünk call of dutyt.
majd eltelik néhány hónap, szinte mindenki megszokja és lecsitulnak a kedélyek -
Norbika88
senior tag
válasz
LackoMester #2818 üzenetére
Azért gondolom, meg van egy pénz és idő keret a termék elkészítéséhez.
Nem feltétlenül a programozó a hülye, ha nem ennyi keretet kapnak, erre legyen kész.
Nagy lóvé meg megy a marketingre.
Nem mindig az a hülye aki a lábrácson áll -
BandiHUN
veterán
válasz
LackoMester #2808 üzenetére
Kéne a balansz...nekem olyan érzésem van,hogy itt már egy az egyben konzol.Széles utak,nehogy beakadj,egy pontba hordó fegyók könnyített sebzéssel,néha még az érzésem is teljesen olyan,hogy ha az első golyód talál,akkor még rásegít a gém,ha nem,no akkor meg szétmegy a lövés a p..ba,egyszerűen mást nem tudok arra,miért lő néha az AK 1 pontba,aztán meg a következőnél ha korrigálni kell,összevissza rángat...
A shoti slgja is vicc,HC-n nem fejre elviszi a 30-40m-re levő kempereket,néha sajnálom,hogy nincs killcam,mert rögtön jönne,hogy aimBezzeg simán,és 5m-ről ugyanebből már 4-5 lövés kell
És nincs hangulat.A mapoknak lenne...de úgy az egésznek.Mindenki kempelni igyekszik,dom-on nem foglalnak zászlót,csak átszaladnak a ponton és várják a sültgalambot,az okosabb csapat foglal 2 zászlót és megakemp,nem tudod bekerülni,mert minden sarkot figyelnek...BO2-ben még olyan jól meg van ez oldva,ott sokszor akciózok hátsó pontra,itt ez se.
Nem motivál a szint,a kill,mert a fegyókat veszed,kiegeket veszed,a camo-k bénák és kevés van,és hol vannak a headshotos,stb.cuccok?De bezzeg klánra kellett +2,stbstb...Tehát ez se nagy szám,3-4 összejön gyorsan,mert csak kill kell,vagy no attachment,no perk,és ennyi.
Lehetne mondani,hogy ez jó is...lehetne,mint a BO-ban,hisz nincs az,hogy egy "op" cucc,felszerelés ne legyen meg,tehát lényegében indulhat mindenki tiszta lappal egy fegyóval,nincs,hogy valami extráért kelljen 100-150 kill vele.HA a játék stílusa jobb lenne,remek lenne így...
A lézert meg nem tudom,minek kellett kivenni,a hipfire perk se sokat ér,a riflék ekkora mapon túl erősek,a shoti ellehetetlenítve,hisz oda se jutsz,de ha igen,akkoris elég gyér.Futva,trükközve jó,szobákban szemből is...HA nem ad be épp rossz pillanatot,hogy "nem találsz" 4 lövésből álló ellenfelet.
Tippem szerint a hostrendszer és a rossz futás generálja ezt...egyszerűen átlaggépen küszködik a gém,de top cuccon is akadozik,és szerintem a hostról ez átjön...a nagyon szr kör lehet a jó netű,de régi gépű játékos miatt is.Legalábbis vicces,hogy ugyanaz a map egyszer akadozik,be-belaggol,aztán 2 kör múlva meg szépen megy,majd megint akadozós.
Konzolra lett ez ízig-vérig,kéremszépen.Ezért nem is tudunk a kemp ellen mit csinálni,stb...teljesen máshogy tolják a videókon,ott tudsz mozogni,nem vár lesipuskás minden saroknál,stb.Mert ott nem tudnak így lelőni a kontroller miatt.Kellettek a nagyobb folyosók,hogy lehessen közelharcolni.Lepkefing a gránát,nehogy kiszedjenek vaktában.Na de a C4 az bezzeg brutál,dobálják is,bicskanyitogatóan. -
Norbika88
senior tag
válasz
LackoMester #2808 üzenetére
CoD 5 volt az utlosó, saját szerver lehetőségek,warozható módok.
A többi már jó kis konzol port...
p2p rendszer, stb.
Kis befektetéssel minél nagyobb haszon... -
BandiHUN
veterán
válasz
LackoMester #2806 üzenetére
NNo.Másnak is ez jön le...
Egyszerűen vicc,olyanokat késik,nekem este tetézte az is,hogy kínomban már raktam össze szaladós-shotis karit,mert egyszerűen 3m-ről már tényleg annyit ér kiegekkel is a bulldog,mintha lefinganám az ellent,a hangja se sokkal másabb,legalábbis shotihoz nem sok köze van,no ott aztán kijött a csúszás,elkezdtek szépen a fal mögött 2m-ekre "lelőni",mert gyorsan futva annyit csúszott a hitreg...
Nomeg az orrom előtt a földön fekszik a csávó,belenyomok 5! slugot,erre feláll,és arconlő,kampec.Killcam:mozgok,vakarózok,mint a szarógalamb,lőni azt nem!
És ráadásul irtó sok az olyan halál,hogy smg,50m,és erre csak csatt,meghalsz.Nem HC.Egy kereszteződésen nem tudsz átfutni,mert leszednek.Szaladós perkkel se.
Azt meg inkább hagy ne mondjam,szemből mit hoz egy összelövés,lő az ember ADS-el,meghal,és banyek 5m-re az ellentől azt látod killcamban,hogy körbelőtted,mint a Mátrixban,találatot se kapott,közben annyiról,célra tartva,red dot,stb kábé egy 5centis körbe kéne köpködni a golyót...megafail.
Teljesen kaotikus a gém.Én biztos vagyok benne,hogy hostolás van,és mivel magyar alig van...
ÉS ez a külföldieknél is látszik,Én nem vagyok nagy szám,de nálam jóval jobbak is panaszkodnak és néha lőnek 5-öt,néha 1 alatti K/D-t úgy,hogy a csapat nem változott.Szerintem körönként újraosztja a hosztot... -
válasz
LackoMester #2711 üzenetére
Van egy perk, Extra Attachment a neve, utolsó előtti sor 4. asszem.
Kiegészítőre gondolsz, nem?
-
válasz
LackoMester #2469 üzenetére
+1
Ezt belelehetne írni a szabályzatba. -
Dilikutya
félisten
válasz
LackoMester #2344 üzenetére
486-os időkben létezett Intel chipsetes lapba tehető AMD proci.
-
válasz
LackoMester #2236 üzenetére
Elméletileg.
-
válasz
LackoMester #2201 üzenetére
Az a "Suzuki gyár" az borzasztóan rossz. Egyre jobban adja a hurkatöltő
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
LackoMester #2230 üzenetére
Treyarch - remelem visszater BO1-hez...
-
freelanced
addikt
válasz
LackoMester #2018 üzenetére
Szerintem sokkal többen lennének csak a felének nincs elég ram
Amúgy lehet, hogy mégis csak kell az a PS4, pedig már lemondtam róla
Nekem is van, én sem játszottam még vele, meg szerintem innen sokan nem
-
BandiHUN
veterán
válasz
LackoMester #2025 üzenetére
A szaladgálósdi és az smg ebben mennyire aktuális,esetleg a shotgunosdi?Mennyire látszik "nyerő" taktika" már?
-
nanus
senior tag
válasz
Az ok nálam -1 ,eddig megvan mind ,Mw3-nál BO2-nél leszoktam a dlc-ről ,most már az előrendelésről is ......és utólag sem kell
-
tomic
addikt
válasz
Talàn az hogy semmi újïtàst nem hoz a régihez képest. Ez a ghost pl a bo2 dlc vàltozata. Lehet ez is az oka. Plusz ram kérdés gép igény.
-
beteg
őstag
válasz
LackoMester #1805 üzenetére
az is elég jó volt. és azon legalább még mindig játszanak! a hét végén toltam 3 óra cod4-et.
annak még tök jó hangulata volt, király volt a játékélmény. sikerült is a sok meló mellett 999 órát beletennem -
nanus
senior tag
válasz
LackoMester #1805 üzenetére
Már nincs
-
beteg
őstag
válasz
LackoMester #1737 üzenetére
nem érted? há ott a kisértet a ganéná
de komolyan: melega! google fordítót használsz? mi az anyanyelved?
szerk: szerintem melega egy robot -
busman
veterán
válasz
LackoMester #1728 üzenetére
Miért nem vettél ki szabit?
-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester #1704 üzenetére
valamivel kell apritani ha kifogy a primari weapon csak az a baj hogy sokan annak használják
-
szami777
addikt
válasz
LackoMester #1695 üzenetére
Megnéztem az attachmenteket...van akimbo
-
mcwolf79
veterán
válasz
LackoMester #1695 üzenetére
Tegnap valamelyik stream-en láttam akimbo pisztolyt.Úgyhogy lesz valszeg.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
LackoMester #1519 üzenetére
Egy CoD-nak minek 8 GB RAM?
Mindegy, én kivárok, holnap átveszem a játékot de azért csak a crackeltet fogom próbálgatni... ha szarul fog futni akkor megy eladásra.
-
killer095
őstag
válasz
LackoMester #1519 üzenetére
De most mond azt hogy nem magas a gépigény?
Aki streamelt az előbb GTX770-el nem tud highon játszani mert kb 20fpse volt... -
laca000
őstag
válasz
LackoMester #1331 üzenetére
Minta ahogy én sem.
Aki "véleltlenül" olyan volt, töröltem Steam-ről, mind. -
laca000
őstag
válasz
LackoMester #1329 üzenetére
Hát az is, mert éppúgy jár ide megfelelő mennyiségű loser-magyar-nagyszájú cheater is, mint böcsületes gémer.
-
laca000
őstag
válasz
LackoMester #1324 üzenetére
Mekkora gáz, akár egyszer-kétszer is halni, ha már egyszer csal..
Te atya-úr isten..
Nevetséges.. -
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #1324 üzenetére
Emlékszel ? Akik nem csak a számítógép mögül ismerik egymást, hanem együtt is fociznak. Tupa automatikusan bannolta őket.
-
BandiHUN
veterán
válasz
LackoMester #979 üzenetére
Én se goldolok "csodára",de annyiből meg ott a másik véglet,hogy azóta egészen "másféle" headshotok is viszik az időm(édes imádnivaló asszonykám irányába),és a munka is rémes(tegnap éjfélig voltam programozni),szóval lehetne nagy a pofám,hogy megcsinálom,de így megjelenés előtt még kevés az infó,szerintem a videókat kár összeszedni...és itt jön,hogy ha kijön a gém,és lehetne mapokat,taktikai,spot infókat betenni,perklistát,egyebek,akkor meg félő,hogy az esetleges idő miatt majd ráugrik x ember,és a végén egyet kivéve a munka felesleges lenne.
Persze ha senki nem nagyon akaródzik,Én tuti összeszedem,ami érdemben fontos lehet egy összefoglalóba,de ez idő.Ezért is zavar az "engedélyeztetés" is...Az meg,hogy ma is egy óra erre,3 nap múlva 2...akkor szaladozhatok a szerkesztőkhöz,hogy megint van 5 sorom meg 3 képem,stbstb..Nomeg leszünk-e elegen...igazából a topik HSZ-száma se sok,és nem tudni,ebből hány a "kíbic",és hánynak van tényleges előrendelése,stb...
Most ezzel a gémmel nagyon úgy vagyok,hogy hoz vissza a régiekből,hogy IGENIS lesz bőven újdonság(freefall-féle dinamika,pár dolog végre alakítható a mapon,a Chem Strike a nuke-val ellentétben átformálja a mapot,végre sok útvonal és az ugrás se csak a bunnyhopphoz kell,van hová átugrani,lásd havas map,stbstb),és remélem,lesz kivel tolni is.NEkem pl.most a BO2 is tetszik,de néhány magyarral találkoztam csak a mapokon is.A BF4-et szerintem elkefélték...és remélem,erre sokan rájönnek majd. -
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #892 üzenetére
Hogyne érteném
Casanova
Warozni is szoktatok vagy csak pub? Pubon nem nagy dolog "alázni" a népet. Amikor 2 csapat feszül egymásnak az az igazi. Lackó meg tudná mondani, hogy milyen meccseket vívtunk, akkor amikor nem egy komplett csapat volt ellenünk. Örültünk mw2-ben, mint majom a farkának, hogy jééé egy komplett csapat az ellenbe. Kb. 2-3 kört bírtak, azt léptek, de akkor se gondoltuk úgy, hogy bárkit megaláztunk ezzel az eredménnyel. Azt még most sem értem, hogy neked miért kell 1000 fps, amikor 91 a max. Vagy cfg-t buzerálsz közben? Mert az számomra egyenlő a csalással. -
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #888 üzenetére
Nem kamu.
-
Casanova*
veterán
válasz
LackoMester #885 üzenetére
nekem cod4 3600 óra óra,de úgy hogy 3 éve már ritkán tolom.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
LackoMester #825 üzenetére
Jó lesz ez
Jó bonyolult
-
Delta×
senior tag
válasz
LackoMester #823 üzenetére
rövid..tömör..igaz
-
AAntii
őstag
válasz
LackoMester #786 üzenetére
Nekem is hibátlanul ment és megy jelenleg is win7 alatt, meg sem mozdul az fps. Az biztos, hogy 4 magos gép alatt nem is érdemes elindítani (kivétel a 2 mag 4 szálas i3/i5, azzal még tűrhetően megy).
Én is zombiztam összesen vagy 2 órát (és ebben benne van már a waw is), illetve a singlet is hónapokkal a megjelenés után szoktam végigvinni, a telepítés után én már egyből a harctéren akarok lenni a többiekkel és ugye itt még arra sincs szükség, hogy az ember megtanulja, kitapasztalja az irányítást,
@Lorenzo9: ment a cod5 eredeti játék nélkül is..
-
BandiHUN
veterán
válasz
LackoMester #792 üzenetére
Egyébként Én őszinte leszek,az utolsó cod,amit toltam SP-ben,az az 5 volt,de végigvittem...de attól belenéztem a többibe is.Kevés az időm,gó a multi
Multira meg nézd a lentebb linkelt videóm,semmi duma,sok egyéb videót megnéztem,ebben kábé benne is van minden,ami értelmes minőségben kikerült...elég jól lehet már a mapokat tanulni belőle,fegyó is van mindenféle.
És a legjobb,hogy 1 óra kussolásmentes...lehet csak engem zavar,de a legtöbb videóban frászt kapok,hogy egy nyálas hangú kisk...ög végig löki a darálós süket rizsát...tudok angolul,de sokat nem tudok vagy nem is érdemes fordítgatni
Emellé szerintem még maximum a cuccok,customization,de arról igazi jó videó még nem nagyon van,végülis már lassan úgy érzem én is,hogy tudok annyit,mintha tegnap már csapattam volna 2-3 órát
Franc bele,mikor lesz még 5...
Szinglit le se akarom tölteni,ha kijön is,esetleg géptesztnek,ha kicsi lesz,inkább türelmes leszek. -
BandiHUN
veterán
válasz
LackoMester #786 üzenetére
Én viszont örülök a változatosságnak...ott az MW3,katonásdival,a BO2 zombija elég jó,és telepakolták sok "titkos dologgal,és jön ez az ufósdi...végülis 3 új játékmód.Nomeg én úgy vettem ki,hogy a Ghosts-ban bár ez lesz a "fő" pluszmód,de lesz attól benne a hullámokban katonás is?Mondjuk lehet nekem folynak össze a videók...
Egyébként az emberek 90%-a a multi miatt vesz codot...
És ottvan,hogy ilyen alienes témában se nagyon jött jó,picit is taktikás FPS ki.Inkább legyen így,minthogy a játékba,sztoriba,multiba vitték volna a sci-fit,szerintem.
Egyébként lehetne valami petíció,akármi,hogy jövőre mi lenne,ha világháborús remake lenne?Hamár nem újítanak,összedobhatnának egy cod 1-2-3-5 remake-et...vagy jöhetne egy dlc,mittudomén,mert régen untuk a WW-t,most pl.én unom ezt a "modernságot",főleghogy a BO2-vel azt vártam,hogy ott tényleg odahajítanak sci-fisnek,de inkább mittudomén jelenkor+5év lett,sok fikcióval.Ok,nem Unreal fegyókat vártam,de sci-fisebb mapokat,lézert,áramot,a lightning strike-nek valódi sugártámadást,ilyenek
A Ghosts nekem most sokkal életszagúbbnak tűnik,a sivatagos map a cod4-et juttatta eszembe,a havashoz hasonló hangulatú a BC2-ben volt...valamit most SZERINTEM jól eltaláltak a srácok mapilag...de nagyon tetszenek a pályák,hogy nagyobbak,több szintesek,sok útvonal,életszerűbb,nincs az a csőhatás...1órányi multi gémpléj,a jobb videókból,duma nélkül összevágva:[link]
Jó a Chem strike...de én inkább tettem volna be randomnak vagy mittudomén,node killstreaknak...esetleg nagy külömbség esetére,amikor az egyik csapat látványosan jobb,akkor ez,mint Nuke-olás,statot nem bántva,de újraspawnoltatva a nyerésre állókat+ugye a map is változik...kár,hogy 1-2 mapnak van fent csak a Chem strike-os változata...
-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester #737 üzenetére
jah jó is volt az mw2 pár óra csapatás volt benne
-
nanus
senior tag
válasz
LackoMester #574 üzenetére
Helyes ....én is megyek BO-ra ,ott legalább van normális szerver
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
LackoMester #571 üzenetére
Itt alapvetően az a gond, hogy a Battlefield 4-nak elég a DX10.... A COD meg jön itt a DX 11-gyel. WTF
-
nanus
senior tag
válasz
LackoMester #571 üzenetére
Ezt.....pontosan ezt nem
mi ez crysis 3
-
nanus
senior tag
válasz
LackoMester #567 üzenetére
Jön x360-ra is az is dx 11
akkor nem értem .....
hová fajult a világ ...cod pc-re csak dx11 vga ...na ne már
-
Casanova*
veterán
válasz
LackoMester #544 üzenetére
+1 én is gyűjtöm a codot,mindig a dobozost veszem meg. majd 10-20 év múlva sokat fognak érni.
-
Wans
aktív tag
válasz
LackoMester #526 üzenetére
RMZ250: ja, ami nekem van az kb 4-5 éves pc. egyedül a vga lett lecserélve, mert a régebbiben megsültek a memóriák. akkor volt asszem cod5 mw2 éve. azóta bo2-ig semmi gond nem volt, szépen szaladgáltak rajta a sorozat eddigi részei. nem szoktuk apámmal évente cserélgetni benne a dolgokat, mert költséges. egyszerűen nem gondoltam, h tényleg ennyivel magasabb lesz a gépigény a vártnál, de abban bízom, h azon a kis felbontáson még tán csak elkocog, amit szoktam használni. (1280*960 vagy, ha nagyon gáz van akkor marad a jó öreg 1024.)
LackoMester: köszi szépen a jó szavakat, de azért csapat nélkül nem biztos, h menne, meg hát a csapat többi tagja is nagyon ott van én azt érzem. nélkületek (+ a Casanova* féle csapat is amikor még toltam a bo2-t) lehet nem játszanék ennyit, mert egyedül általában gyorsan megunom.
egy teljesen új vas pedig tervben van most, tényleg eljött már az ideje szegénykének a "nyugdíjazásra".
ha pedig most nem megy majd, akkor addig visszamegyek war thunderezni, ott is van még hova fejlődni. legalább lesz addig is +1 mapom amíg nem áll készen bevetésre az új masina.
-
Casanova*
veterán
válasz
LackoMester #526 üzenetére
ismerem őt,játszottunk együtt. csak vicceltem.
nekem még olyan konfigom sincs. cod4-el se tudok már játszani. szar laptopom van. -.-
-
RMZ250
senior tag
válasz
LackoMester #523 üzenetére
Szerintem az a vicces, hogy a két úriember úgy tudom elég komolyan nyomja a játékokat. Erre benyomják, hogy 5770 meg 6770. Ezek a karik még belépő modellnek is gyengék mégis mire számítottak
-
@rglaaf
veterán
válasz
LackoMester #483 üzenetére
mérget azé nevegyél rá
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester #483 üzenetére
Az mw2 jó volt, de a 3 már nyögvenyelős. Persze ne mondja az ember, hogy soha...
Az biztos, hogy codokban van 10000 órám minimum.
Bizarre
Nem mondom, hogy nem fogok valamikor codozni, de az nem a ghost lesz szerintem. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
LackoMester #405 üzenetére
Nekem tetszett. A single. A multitól meg hányingerem van
-
v!ct0y
veterán
válasz
LackoMester #402 üzenetére
Nekem nagyon is tetszett a BO2..
-
Casanova*
veterán
válasz
LackoMester #402 üzenetére
nemhogy a cod4-et újra csinálják. szebb grafika,több fegyver,perk, és még újjabb mapok + DLC. nagyon ütős game lenne!
-
Con Troll
senior tag
válasz
LackoMester #362 üzenetére
Szerintem lesz lehetőség 1-2 nappal megjelenés előtt előtölteni a játékot. Amúgy azt hiszem MW3-nál is behalt a steam anno. Lehet megszívom a letöltéssel, de a megspórolt pénz kompenzálja ezt. Persze nem egy eget rengető összeg, de pl. egy dlc-vel előrébb vagyok anyagilag.
-
BandiHUN
veterán
válasz
LackoMester #309 üzenetére
Vagyogatok,most is BO2-zgetek például,csak a kutya nem tolja magyar...A Bf3 sokáig ment,amennyire időm engedte,de mostanság elegem lett a makrósokból,a gépigénye is sok nekem,pont a Close Quarters nem megy már jól...viszont hogy ilyen lesz a BF4,és nem jók a kilátások,nem ölök 100-at a gépbe+25öt abba a játékba,ami bétaként el se indult,de videókról se jön be...
A Ghosts-hoz elég leszek ezzel is.Meghát már 35 vagyok,beérem egy-egy jó körrel,sose voltam pró... -
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #309 üzenetére
S elhulltanak legjobbjaink a hosszú harc alatt...
-
Wans
aktív tag
válasz
LackoMester #299 üzenetére
hát, nemtom. remélem el fog pöcörögni a gépemen, mert ha nem akkor inkább kidobom előre a 11ropit az utcára az ablakból... az az 50gb pedig eszméletlen mennyiség. az, hogy az előzőhöz képest majdnem 3 szorosa legyen a helyigénye hip hop az vmi iszonyat és nem bírom elhinni sem azt, h majdnem egy 200e forintos vga (
) kelljen ahhoz, h normálisan elszaladgáljon az 1000éves f¤s motorjával.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #296 üzenetére
De mi a tök lesz 50 GB ezen a játékon ? Vagy belevették az OS-t is ?
Azért a BO után MW3-ban igencsak elszaporodtak a csalók. Szóval erre nem vennék mérget és első körben ezért is nem fogom megvenni ezt a játékot.
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #286 üzenetére
A BF3 az összes DLC-vel vagy 30 vagy 40 GB. Mondjuk mással úgysem nagyon fogsz játszani, max. a 4-es BÖF-ögővel.
Bizarre: csak nehéz elképzelni, ahogy ülök a konzol mellett aztán együtt toljuk a gémet.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
LackoMester #286 üzenetére
Engem a VGA zavar leginkább, + a RAM miatt is húzom a szám
-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester #282 üzenetére
Elavult a motor, de legalább eszi a vasat.
Ahogy Father szokta mondani egy csúnya öregasszony láttán: Nem szíííp, de öreg !
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
LackoMester #282 üzenetére
Mondasz valamit
-
Wans
aktív tag
válasz
LackoMester #255 üzenetére
Én is csatlakoznék LackóMester kollégához.
+1
-
Casanova*
veterán
válasz
LackoMester #257 üzenetére
engem sem. de majd lesz hozzá unlock fps és fov program. szóval...
-
Casanova*
veterán
válasz
LackoMester #255 üzenetére
szerintem MW3-nál jobb lesz.
remélem az fps nem lesz korlátozott. jó lenne! 125 -250 fpssel szeretném tolni!
-
v!ct0y
veterán
válasz
LackoMester #191 üzenetére
Én is így vagyok vele. Mondjuk nekem annyira nem is tetszik a bf4. ctrl+c, ctrl+v az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged