Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
norbi2010: a pályák inkább nagyobbak, és ezeken sok a nyitott tér, és rengeteg lehetőség ahonnét leszedhetnek. Van pár kisebb bo2-szerű pálya azokon nekem jobban megy a hentelés...
-secret-:
én még 30-at se...
noby: én a Steelseries patkányokat mindenkinek szívesen ajánlom, nálunk kettő is lakik, egy Xai az én gépemnél, egy Diablo III a nőmnél. Ha nem vagy balkezes, nézhetsz formázott patkányt is, pl. Roccat-tól, Razer-től.
-
noby
aktív tag
tudtok ajánlani ghosthoz egy nagyon patent egeret?lecserélném a g9x emet.
-
Valaki elérte már a 60-as szintet? Hogyan tovább? Nekem még 4 szint,
-
Pityu.
nagyúr
Ajánlotta itt valaki a rendszer újra rakását,most akkor az amúgy sem régi telepítést minden játék előtt rakjam újból,a múltkor a batmannal jártam így fekete képernyő hibával ott egy steam frissítés megoldotta.
-
kribe
őstag
válasz
atidzsiforc #2691 üzenetére
Ha nem munkában lennék...
...akkor már játszanék is, mondjuk.
-
atidzsiforc
őstag
Amugy akinek lenne kedve egy kis Teampseakes kockulashoz az jojjon fel 95.140.33.207:9987, szoba:
Dr 7ep3s gyogykocsmaja (lista legaljan van), pw: kutya -
DokiBaxxi
őstag
Nekem egyetlen-egy map tetszik, a Whiteout(a havas), na de az nekem nagyon bejön. Nem tudom miért, én valahogy szeretem az ilyen dimbes-dombos pályákat, ahol van természet, nem csak vas meg betondzsungel. + a sok havat is imádom, ez is rádob egy lapáttal
Fejlődés és squad pontok:
Fejlődni, most hogy dupla XP van nagyon egyszerű szerintem.... 1 vagy 2 meccs, egy szint. S&R-t kell játszani, ölsz párat és a meccs végén ilyen 15-18 ezer XP-t ( ! ) ad. KC-ben egy jó kör is csak 8ezret dobott
Squad pontokat is nagyon adja S&R-en, felélesztésért, és likvidálásért is ad, meg ugye ott van bomba lerakás, védés, támadás, stb., nekem több mint 100 pontom vanPedig folyamatosan költök belőle
Egyébként a grafikától és a hangoktól eltekintve nekem is bejön, de az előbbi 2 elég lényeges tényező
Fegyverek, nekem 4 fegyver jött be, K7, Mézes borz, AK-12 és az IA-2 a Marksmanak közül. De a 2 favorit az AK-12 és az IA-2
-
kribe
őstag
válasz
BandiHUN #2683 üzenetére
Én botok ellen próbálgattam a fegyvereket, ott mindent ki lehet próbálni. AK-12 lesz valószínű következő fegyver amit megveszek, bár a Remington 25 kísértésbe ejtett, és az MSBS + Focus perk kombó is ígéretes.
Bár lehet egy snipert vagy DMR-t kellene még szereznem, hogy nagy pályákon is hatékony tudjak lenni.swagger55: ha nem utálnám azt a játékmódot lehet hogy kipróbálnám... bár ez a search jobb mint a régi.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Winnie The P #2659 üzenetére
Én most frissítettem a dolgokat és ugyan ez a driver van fent nekem is de még mindíg fekete képernyő nem indul a játék kezdem unni a resetelést szerintem hagyom az egészet évről évre úgy is egyre szarabb a játék.
-
BandiHUN
veterán
válasz
atidzsiforc #2676 üzenetére
No ki is jött,tipp szerint a steady aim lehet kábé a lézer megfelelője...
Iszonyat katyvasz ez a gém,minden régebbiből van benne,fele IW-sen megy,fele Tréarc,egyszerűen az ember nem tudja sokszor,mit hová tegyen.
No meg ez a vásárolgatás...sokkal jobban indul,aki később kezdi,mert csak megveszi,ami jó és marad egy kazal pontja,mi meg kísérletezünk...
Egyébként a riflékből az AK tényleg jól adja,és AK feeling is
A többi eddig nekem nem jött be,smg-ből vectoroztam eddig foregrippel,de pár mapon egyszerűen kevés a hatótávja,messzebbről gyenge is. -
kribe
őstag
Volt egy meccsem amikor telefonon hívtak közben, vagy 3-4 percig álltam egy helyen (Freight pálya, föld alatti folyosó ahol a pálya egyiik feléről át tudsz jutni a másikra - ha fent mész gyakorlatilag biztos halál annyi helyről lőhetnek), egyik kezemben a telefon, másikban az egér, és nem haltam meg. Cranked meccs volt, de mindig arra tévedt valaki akit le tudtam szedni mielőtt lejárt a 30 mp.
Összejött a kutya is.
-
mcwolf79
veterán
+1
Nekem is bejön amúgy a cucc. Grafikától én nem vártam sokat, ezért nincs csalódás. Hozza az elvártat, mivel én nem nyeltem be az új motor dumát.
Pályák nekem tetszenek, jópár óra játék után sem tudom egyikre sem mondani, hogy 'a hideg kiráz, ha azon kell játszanom'. Nekem tetszenek, hogy ilyen kuszák, és hogy nem csak 1-2 féleképp lehet eljutni az ellenséghez. Nagyságuk is megfelelő, vannak kis és nagyobb kapok.
Off:
Bf4 ennek pont ellentetje. Akármennyire akarom, nem tudom megszeretni. A legtöbb pálya egy nagy katyvasz, káosz a köbön. Ahol van jármű, ott az dominál. Az engineer-t nagyon gyengének érzem. KB. Bf3-as Seiene crossing érzés :néhány jó tankos tönkre tudja vágni az infantry-s játékot. Tdm-et nem akarok játszani, nem azért vettem bf-et, hogy full infantry-zzak. Szóval nagyon nincs meg sztem a balance, ezt tovább rontja a katyvasz pálya.
Pedig azt hittem űberelni fogja a bf3-at,de tévedtem. -
tarBubbles
tag
vedd ki, én megtettem. "ready aim+sleight of hand+agility+marathon+quickhand" perkekkel tolom. nincs másodlagosom és nincs taktikai gránátom.
a kutyát, ha tereptárgyról megy rád, akkor letudod késelni.
mivel mindenhonnan, minden irányból megtudnak lepni így én csak futkosok és futkosok és mindenkit leszedek aki útba kerül. a szar spawn rendszer miatt pedig mindig van pár free frag is. -
kribe
őstag
válasz
atidzsiforc #2676 üzenetére
Ó baaaaaaaaaaaaa****...
-
Xirtam
veterán
Az Extinction játékmódot hol találom?
-
kribe
őstag
válasz
BandiHUN #2674 üzenetére
A marathon-t alig várom hogy meglegyen végre, de harminc-valamennyi szint kell hozzá. Annál jobban csak a steady aim hiányzik anélkül elég nehéz shotgunozni.
Lézer az a ARX 160 vagy minek hívják AR-n van alapból, egyáltalán van más fegyver amire rá lehet tenni? Én csak azt, és az MTAR-X -et szereztem meg eddig, meg az FP6 shotit. Honey Badger-t kaptam alapból.
atidzsiforsz: én a Blind eye-t még lecserélném egy Agility-re és brutális rohanós class lenne.
-
BandiHUN
veterán
Kisebb procira megoldás:nem kell full HD,hanem 1680x1050!
Ezzel oldódott meg,hogy a legtöbb map rögtön játszható,nem diavetítéssel indul az egész 1-2 percig!Grafra lehet adni...és iszonyat durva,de lényegében ugyanúgy néz ki 1680-on!Viszont végre így lőttem pár pluszos kört is...
Hozzáértőknek:a lézer kieg hol a fenébe van?Unlockoltam pár fegyót,smg-t is riflét is,de nem találok ilyet,mástól elvett puskákon volt,azzal irtottam is csípőből,hogy ilyen akadozós fos,marhasokat számítana...
Tököm kivan,hogy 99% csalnak jópáran,nem akarom elhinni,hogy minden lobbyban szinte vannak,akik már maxosak,és a fél mapon át lekapnak,amint kimegyek a sarkokon,és még csak nem is kempel,hanem kiér valahová,és reddottal lekapja a 3 pixelt 100m-ről...nem akarom elhinni,hogy ez skill,és annyi szintje van a mapnak,azt se,hogy függőlegesen a 3-4 lehetséges helyből a f..szikám rögtön tudja,hol bukkanok ki.
Ilyen téren hülye a gém,vannak a vérprofik,a gémerek negyede,a többi meg szinttől függetlenül csetlik-botlik,ilyen részt még nem láttam egyszerűen,ahol csak überprók és maximum 1-esek vannak,átmenet szinte nincs!
Mondom ezt úgy,hogy már tegnap is lőttem el magam a nyuggerig(10 kill) ugye,de itt is jön ki,hogy egyszerűen úgy érzem,akik most fixen nagyon jók,minimum WH-znak.
Ekkora mapokon,ennyi játékossal felesleges is aimozni,hisz bármerről megleped,akit látsz..
Kicsit áthozhattak volna a BO2 pörgéséből,hatalmas map,lassab a futás és 5m után kimerül az ember.Kábé Marathonnal van az,ami a BO2-ben alapból van pl.SMG-vel. -
kribe
őstag
válasz
norbi2010 #2671 üzenetére
Egyelőre azt kell hogy mondjam, minden hibája ellenére hogy jó... Ha jobb lenne a netem valószínű még jobb lenne. Most nem a grafikáról, a gépigényről vagy a bugokról beszélek, csakis a játék élményről. (A grafika tipikus IW, színek sehol, sok sz** a pályán amitől nem látod az ellenfelet, főleg a nagy pályákon)
A spawn rendszer dühítő néha. Sehol sem vagy biztonságban. Mindent mindenhonnét meg lehet közelíteni. Ennek ellenére, pár kibírhatatlan (Chasm, Stonehaven, Stormfront) map mellett van pár egészen jó (Warhawk, Tremor, Strikezone (a Ghosts Nuketown-ja), Freight, Octane), és átlagos illetve még-nem-tudom-mit-gondoljak-rólad pálya. A fegyverek brutálisan gyorsan ölnek, és ha meglőnek akkorát rúgnak hogy esélyed sincs megnyerni a párbajt többé, ezért általában az nyer aki elsőnek látja meg az ellenfelet (lásd előbb: pályák ahol nem látod az ellenfelet). A sprayelés közelre és főleg smg-vel hatásos. Egyébként jó taktika zártabb helyeken maradni, és még a budira is ADS-elve menni. A create a soldier rendszer nekem bejön. A squad pontokért meg kell dolgozni, teljesíteni az Operation-öket, Field Order-eket. A perkeket elég lassan unlock-olod (a szintlépések is elég lassúak), úgyhogy számít hogy a katonád létrehozásánál milyen szerepet választasz neki, mert attól függ milyen perkek lesznek neki unlock-olva alapból.
A "k*rva kutya!!" kiáltás elég sokszor felhangzik a fejhallgatómban, a szobámban illetve a youtube-on is, mindenféle nyelveken.
Minden hibájával együtt, nekem egyelőre bejön a játék, nem bántam meg hogy megvettem.Ja elfelejtettem, a fejhallgatónak újra van értelme, mert a lépések jól hallhatóak, nem treyarchosan halkak. A dead silence perk nagyon hasznos tud lenni, utoljára mw2-ben használtam ennyit, ahol szinte minden classomon Marathon Pro, Stopping Power Pro és Ninja Pro volt.
-
norbi2010
őstag
válasz
FollowTheORI #2666 üzenetére
De legalább a multi jó?
-
spanglee001
addikt
a cd galaxisban vettem, valahogy nem lehet visszakérni a pénzem?
ekkora egy ganét régen láttam már... -
-
Dilikutya
félisten
válasz
#00137984 #2616 üzenetére
A Colonial Marines nagyobb javítása majdnem feleakkora volt, mint az alapjáték. Megvettem Steam-en egy kb. 800Ft-ért, de még nem próbáltam ki, mivel lett jobb, mint az első kiadás - abból kb. 5 percet láttam, így nem is tudnám megítélni. Mindenesetre ha már egyszer elszabták, legalább az igyekezet látszatát megadták, hogy figyelembe veszik a vevői reakciókat - bár állítólag valóban rengeteg érdemi javítás van a patch-ben, amit már inkább service pack-nak kéne hívni.
-
-
norbi2010
őstag
Abban mennyi igazság van, hogy 4 és fél óra a single?
-
Nem mondom hogy lehetetlen, de én egy ideje 8.1-et használok és minden ugyanúgy ment mint 7 alatt. Pedig elég sok játékot kipróbáltam.
Mondjuk pl azokat amik .NET-et akarnak telepíteni (ilyen régi 2 meg 3.5 stb) mindig átugrom mert tök felesleges telepíteni 8.1 alá a régebbieket és sosem volt még gondom belőle.
-
törölt tag
válasz
DokiBaxxi #2656 üzenetére
Eltérő architekturák másképpen viselkednek a VRAM erőforrások felhasználása terén. 384(512)bit memóriakezeléssel és jó VRAM tipussal az Nvidia is magas sávszélességet ért el, pedig GPU-ban lemaradásban van, de erőből megoldja. AMD a középkategoriában nem alkalmazza, maradt 256bit-en, ami lassan kevésnek fog mutatkozni a 2GB VRAM-al együtt.
-
kribe
őstag
Az a hiba ami nálad van, fekete képernyővel nem indulás, nem láttam sehol fórumokon, vagy máshol embereket panaszkodni rá. Ez azt jelenti hogy valószínűleg egy ritka hibáról van szó, aminek valószínű olyasmihez van köze ami a te rendszereden egyedi, vagy legalábbis nem sok embernél van meg az a dolog, illetve dolgoknak "együttállása" ami okozza ezt a hibát. Ilyen esetben a hibakeresésnek egyik legjobb módja a rendszer legyalulása, újratelepítése, csak a legszükségesebb dolgokkal, a legújabb frissítésekkel, a legfrissebb driverekkel. Sokszor már ez megoldja a problémát. Ha nem jutsz mással eredményre, én mindenképpen ajánlom. Igaz nem jó dolog elveszteni egy jól bejáratott rendszert, és a felrakott programjaid, de néha muszáj. Engem jobban bosszantana az hogy a gépemen van valami hiba amiért nem tudok játszani a drága pénzért vett programmal mint az, hogy újra kell telepítenem a rendszert...
NetTom: én most filózom a 8.1-re váltáson, ha sikerül egy új ssd-t szereznem lehet arra már azt fogom tenni. Aztán vagy beválik, vagy nem.
-
kribe
őstag
A win szedi a netről a frissítéseket ha engedélyezed neki. Mindenféle hülye hiba jön elő ha pl.NET keretrendszer, meg hasonló fene-se-tudja-mire-jó dolgok nincsenek frissítve. Win 8, és 8.1 magában is okozhat hibákat olyanoknál akiknél 7-tel minden rendben volt...
A béta drivert meg ajánlom, sokszor a hivatalos driverre hónapokat kell várni, az új játékokhoz való optimalizációk, bugfixek, hotfixek először mindig a bétákba kerülnek bele. Az amd ha jól tudom 2 havonta ad ki hivatalos catalyst-et, de bétát sokkal gyakrabban frissíti. Ide a topicba linkelte valaki a legfrissebb, november 7.-ei (éljen a forradalom
) bétát, én felraktam a 7870-emhez, és nem okoz semmi gondot, csak a Raptr-t kell lelőni ha nem érdekel a szolgáltatása.
-
törölt tag
Alig fél éve írtam itt egy másik topikban, hogy a következő VGA-m 384bit-en 3-4GB VRAM-ot fog használni... a játékok miatt. Elzavartak.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Casanova* #2652 üzenetére
Hát akkor cumi
De milyen beállításokon fogy el a VRAM? Mert én a bf4 béta tapasztalatok alapján írtam, meg olvastam még megjelenés idején a BF4 topikot is. De szerintem mondom 2 évig nem lesz nagyobb gépigény, mint a BF4-é(Vagy, mint jelen esetben a ghosts-é)
Meg mondjuk nem tudom, így hirtelen, de mennyi egy 3-4 Gb VRAM-mal rendelkező VGA? 60-70 ezer? Gondolom egy 2 gigás 7870 csak elég high-ra vagy kompromisszumos ultrára -
Casanova*
veterán
válasz
DokiBaxxi #2649 üzenetére
és mi van,ha majd a többi új játék is több,mint 2 gb vramot fog enni fullon? bf4 multihoz sem elég a 2 gb vram. fullon 4 szeres simítással.
(#2651) Zsébernardo: nem alap beállításokkal akarok játszani!
ez így gáz,hogy súrolja a 2 gb vramot. 4 gigás gtx770 16k-val drágább! szerintem a 4 gigásat érdemes beruházni.
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Casanova* #2646 üzenetére
Nyilván a full max beállításokhoz nem elég, de high-ra meg mediumra simán. Ultrára is elég lehet, 1-2 kompromisszummal (tehát mint írtam, nem full ultra, csak ultra
).De te most komolyan azt nézed, hogy a ghosts-hoz több mint 2 GB VRAM kell?
Pont ez a játék az, ami a kakukktojás, ami nem lehet összehasonlítási alap
Én a normális gépigény-látvány kombójú játékokról beszéltem
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Casanova* #2642 üzenetére
Én ezzel a jövővel úgy vagyok ( nem tudom, hogy nektek mi a véleményetek ), hogy mindig a BF-ek diktálták az ajánlott gépigényt. Ha megnézed, 2011-2013-ig BF3-hoz hasonló gépigény volt a legnagyobb, és ez szerintem most sem lesz másképp 2 évig, hasonlóan volt a BC2 idején is, tehát szerintem elég lesz a 2GB VRAM. Szerintem. És remélem
Úgyhogy én úgy vagyok vele, hogy még most kell a gépbe egy nagyobb VGA, aztán 2 évig nem kell hozzányúlni -
Pityu.
nagyúr
Nekem folyton fekete képernyő el sem indul a játék elegem van már a resetelésből ez a játék egy fos nem ér annyit,már ki próbáltam mindent ram fixet is de nem indul el.
-
törölt tag
válasz
DokiBaxxi #2637 üzenetére
BF4-ben 2XMSAA és Ultra Textura mellett minden High-on 45-60fps játszható szinten van. Látványra nekem a CoD Ghosts is az elmegy kategória, de a mesterségesen magas gépigény amit ránkerőltettnek nálam kiverte a biztositékot. Visszavettem a beállitásokból, hogy beleférjek a 2GB VRAM-ba.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
atidzsiforc #2639 üzenetére
Remélem a következő COD-nak, vagy az az utáninak VALÓBAN ÚJ grafikus motorja lesz, mert akkor esélyes, hogy megvegyem, de előrendelés biztos nem lesz -
Pityu.
nagyúr
Ezek szerint a játék megint egy összedobott átdolgozott konzol szar
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
#00137984 #2636 üzenetére
NA ez az ami vicc
Ez a játék megzabál 3Gb VRAM-ot? Ugyan már! BF4 alig eszik 2-2.5-öt ultrán
Komolyan vicc kategória
Tudom, mindig mindent a BF4-hez hasonlítok, de csak azért, mert az a nagy konkurens, és sokkal jobb a grafikája, és mégis kevesebb erőforrást igényel. Ez kéne, hogy legyen a helyzet a ghostsnál is.
-
MoRT2195
tag
Oké, valóban egyszerűbb lenne megoldani, hogy kölcsön kérsz a telepítés ideig 2gb ramot, de a fejlesztőktől egy még nagyobb köcsögség lenne, hogy a telepítőhöz kell 6gb ram.
Egyébként nekem is 4gb ramom van, de ott a ramfix, tökéletesen fut vele a játék. És igen, eredetim van.
-
tomic
addikt
Ha van valakinek gtx770-es kártyája,megosztaná milyen a multi része vele? Milyen beállításokat bír el vele. A 6970 nem az igazi hozzá.
-
kribe
őstag
7870-nel nálam jól játszható, igaz hogy egy tuningolt 2600k támogatja. A pálya betöltése után picit van egy érdekes jelenség, mielőtt bedobna a játékba látod a pályát pár másodpercig, mintha textúrákat töltene még vagy valami ilyesmi, utána minden ok. A másik gépen 670-essel nincs ilyen, és mivel a játék ott ssd-n van sokszor még a visszaszámlálás előtt betesz a játékba, aztán 60-ról nézhetem az órát amíg be nem ér még pár játékos.
SI: csak indításnál.
-
SI
tag
Sziasztok
Tudja valaki,hogy van még 6Gb-os ram korlát ? -
ferero
tag
úgy tünik nem úszom meg vga csere nélkül. 5870-el kegyetlenül sokat késik a játékmenet magasabb beállítások mellett. low-on meg szörnyű a grafika, mocsok infinity jól kitalálta
hd 7950 jó választás lenne szerintetek? -
Pityu.
nagyúr
Másnak is volt már fekete képernyő problémása?Mikor indítom a játékot feket képernyő bármit nyomok a gép nem reagál resetelni kell,ezelőtt a batman arkham originsel játszottam szint úgy ezt produkálta de ott pl a full screen miatt ha ablakba indúlt semmi gond nem volt,telepítettem a friss steamet és annál a probléma rejtéjes módon megoldódott és ment full screen ben.Tehát friss driverem van és steam nem tudom vajon ablakban elindulna e a játék bár csak full screenben kéne valami ötletetek van?
-
Dot
őstag
Hali!
Milyen opciót kellene lejjebb vennem a játékba, hogy kevesebb cpu-t használjon a game? (jelenleg minden a legmagasabb értéken van)
Néha megakad a játék, vagy ép az egér "ugrik" egyet. 2 monitorom van így látom, hogy ilyenkor felugrik 100% a cpu kihasználtság, ez okozza a jelenséget.
(azért durva, hogy egy i5 2500k 4,5GHz-en kevés neki) -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
atidzsiforc #2609 üzenetére
Van SSD, de a játék nem azon van, mert kicsi, 64GB-os csak.
-
törölt tag
Video Options-ban FHD-n látótávolság (be) kivételével minden alapon és FXAA élsimitás beállitva. A VGA sima 60-62fokos, de a 2GB VRAM majd telitődve van. Memóriából 4GB ezekkel a beállitásokkal és magasabb minőségi fokozaton 5-6GB-ot is elhasznál. A betöltések közben akadozik és már egy-két alkalommal kidobott az asztalra. A texturák közelről a BF4-hez képest életlenebbek, de ez nem jelent nekem nagy hátrányt. A gépet nem használja ki olyan mértékben, hogy a futtatási problémákra magyarázatott adjon. A hőfokok normális értékben és a leterheltség igaz magas, de stabilitási gondot nem okoz. A játék lett gáz... Ennek a javitásán kéne dolgozni, nem kizárni olyanokat akik éltek egy lehetőséggel. Az Aliens Colonial Marines megjelenése után kijőtt nem hivatalos DX10 és DX11 grafikai megjelenitést engedélyező update miatt nem volt tiltakozás, majd késöbb volt egy nagy méretű hivatalos javitás. A VGA magas memóriahasználatát az AMD és az Nvidia egy új driverben egy profilban megoldja.
-
noby
aktív tag
Ki lehet iratattni az fpst játék alatt mint a bo2nél?
-
Poén, hogy szűrők nélkül nincs meg a 60 fps... Azért annyira nem szar a gépem hozzá
-
kosadzki
csendes tag
válasz
atidzsiforc #2609 üzenetére
Utána meg hhd-ről csinálta ugyanazt..
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Norbika88 #2606 üzenetére
Allithato cfg parancsokaert nem kaphatsz bant, nem veletlenul hagyjak oket szabadon szerintem.
(#2608) A_ScHuLcZ: gyenge hosttol kezdve process priorityn at egeszen a csillagok allasaig barmi okozhat akadozast ebben a jatekban. Amugy ssd-d van? Havernak csinalta ezt, amig at nem rakta a jatekot hdd-re.
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
Norbika88
senior tag
válasz
atidzsiforc #2600 üzenetére
Az bő.Én csak a max pinget írtam át cfg be.De hát csak nem, bannolnak le.
-
Delta×
senior tag
Hogy állítom be (ha belehet) singleplayerbe hogy legyen felirat a cinematic közben és játék közben is ?
-
xxSanchez
őstag
válasz
atidzsiforc #2602 üzenetére
Akkor nem tudom, hogy mi nem megy neki.
-
xxSanchez
őstag
válasz
atidzsiforc #2600 üzenetére
Tudtommal az már nem is működik, a tegnapi patchben letiltották. Ebből kifolyólag meg látszik, hogy harcolnak ellene szóval szerintem 100%. Egyébként a fovely is ugyanúgy a memóriába ír, szóval semmivel nem biztonságosabb mint egy FPS unlocker:
public frmMain()
{
fovAddr = IntPtr.Zero;
InitializeComponent();
}
something ... something
Process[] processesByName = Process.GetProcessesByName("iw6mp64_ship");
Blablabla...
WriteProcessMemory(handle, lpBaseAddress, BitConverter.GetBytes((float) this.tgtFov.Value), 4, out ptr7);
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Haditechnika, harcászat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android szakmai topik
- Házimozi haladó szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest