- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
válasz
homeless09 #6509 üzenetére
Játékfájlok épségének ellenőrzése?!
-
Winnie The P
őstag
válasz
laceszgamer #6265 üzenetére
Far Cry 4?
-
Winnie The P
őstag
válasz
gyuribácsi88 #6216 üzenetére
Én is legszívesebben eladnám, csak egy accounton van a többivel (MW2-MW3, Bo-Bo2). Vagy lehet hogy vennem kéne egy R9 270-et, és hasítana bug nélkül?
-
Winnie The P
őstag
válasz
erdeitibor #6214 üzenetére
Akkor ezek szerint mindenkinek aki játszani akar vennie kell egy R9 270-et és megszűnnek a bug-ok a játékban
!
-
Winnie The P
őstag
válasz
erdeitibor #6210 üzenetére
A bug-nak nincs köze, hogy te milyen kártyával játszol. Az van és kész!
-
Winnie The P
őstag
válasz
SQX_Barto #5469 üzenetére
Alapjában véve az fps jellegű játékok nagyobb része nem kimondottan laptopra/notebookra készülnek. Persze lehet ilyen gépeken is játszani de az már komolyabb összegbe kerül. Azért mert neked a gépeden egy játék nem úgy megy ahogyan azt te elvárnád, az még nem jelenti azt hogy az adott játék sz@r. Add el a lapost és vegyél egy ütős asztali pc-t, és nem lesz ilyen jellegű gondod
!
-
Winnie The P
őstag
válasz
Ron Swanson #5012 üzenetére
Csak az a baj, hogy nem jó helyen tetted!!!!
-
Winnie The P
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Winnie The P
őstag
válasz
mikrosuttii #3512 üzenetére
Nem mindegy. Teljesen feleselgessen háborogsz, hogy ilyen-olyan hibaüzeneteket kapsz. Vedd meg és játssz a játékkal. Pl. nálam még semmilyen hibát sem dobott egyszer sem (eredetin)!
-
Winnie The P
őstag
válasz
atidzsiforc #2756 üzenetére
Én még ilyen mosphit-ot sem láttam semerre sem. A squad-nál már játszottam egy jó pár kört, szinte mindenben de egyszer sem dobta még be. A képet látom róla de nem voltam még a map-on.
Közben meglett. Abban a tudatban voltam, hogy a squad-nál kell keresni, de nem ott van.
-
Winnie The P
őstag
válasz
atidzsiforc #2733 üzenetére
Mondjuk és nyomtam már pár kört a sqaud módban nem tudtam rájönni, hogy miként tudnám elindítani a Free Fall map-ot.
-
Winnie The P
őstag
Még csak a játékkal nem is lenne akkora baj, de az emberekkel. Pffff, borzalmas, minden létezhető helyre beáll, guggol és meg se mozdul onnan. Körülpakolja magát különféle az@rokkal és célra tartva vár arra hogy arra szaladjon az ember. Borzalmas.
-
Winnie The P
őstag
válasz
tarBubbles #2413 üzenetére
Hát mivel a Ghosts nem indul csak 64 bit-en így kár vele erőlködni!
-
Winnie The P
őstag
Ma délelőtt toltam egy kis squad vs squad-ot amiben kill confirmed játék ment. Egyszer csak minden előjel nélkül megállt a játék, majd rövid várakozás nélkül minden hibajelzést mellőzve kilépett!
-
Winnie The P
őstag
válasz
hunboy1974 #2334 üzenetére
Ha jól emlékszem amikor fejjel lefelé odaérsz akkor te lekéseled az ellent, a társad meg lelövi a másik kettőt.
-
Winnie The P
őstag
válasz
hunboy1974 #2272 üzenetére
Eredeti a game?
-
Winnie The P
őstag
válasz
freelanced #962 üzenetére
Előrendelve van még csak a PlatinumShop-nál, kedden hozza a futár 11.490-ért.
-
Winnie The P
őstag
Már kint van Xbox360-ra 16,28 gb nem tudom, hogy ebből ki lehet-e következtetni, hogy pc-n mekkora lesz majd?
-
Winnie The P
őstag
válasz
Casanova* #707 üzenetére
Nem a rinyáláson van a hangsúly, mármint az én részemről. Leírtam a saját véleményemet és ennyi. Azért mert nekem nem tetszik a BO2-ben a zombi rész az egyéni vélemény. Ha a következő részben (Ghosts) nem zombi lesz és nem is esetleg spec ops, hanem alieneket kell gyilkolászni hiába nincs még játék (megint személyes vélemény) nem fogok ezzel a részével sokat játszani. Szerintem ezek nem illenek bele egy ilyen nagy múltú játékba.
-
Winnie The P
őstag
Azért arra kíváncsi lennék, hogy befolyásolta az előrendeléseket az nVidia által kiadott gépigény, illetve hogy mennyien mondták le a megrendelést.
-
Winnie The P
őstag
Az az érdekes az egészben, hogy ez még nem is hivatalos gépigény, majd ha a játék oldalán is megjelenik. Na akkor lesz hivatalos, addig meg csak találgatás, legalábbis szerintem.
-
Winnie The P
őstag
Az az érdekes a gépigénnyel kapcsolatban, hogy ezt az nVidia adta ki. A Geforce.com (itt)oldalon szerepel. Viszont van másik gépigény is kint a neten ami sokkal barátságosabb:
Minimum Requirements
INTEL CPU Core 2 Duo
AMD CPU Athlon II X2 215
Nvidia GPU GeForce GT 630
AMD GPU Radeon HD 5570 512MB
RAM 2 GB
OS Win7 32
Direct X DX 11
HDD Space 15 GBSzerintem az utóbbi az sokkal reálisabb, mint a linkelt oldalon szereplő.
-
Winnie The P
őstag
Az az érdekes a gépigénnyel kapcsolatban, hogy ezt az nVidia adta ki. A Geforce.com (itt)oldalon szerepel. Viszont van másik gépigény is kint a neten ami sokkal barátságosabb:
Minimum Requirements GD Adjusted Requirements Predicted Requirements
INTEL CPU Core 2 Duo E4700 2.6GHz
AMD CPU Athlon II X2 215
Nvidia GPU GeForce GT 630
AMD GPU Radeon HD 5570 512MB
RAM 2 GB
OS
Direct X
HDD Space
GD Verdict
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haditechnika, harcászat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest