Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Prohardveres steam community nincs még ,tényleg aki multizik irja már be a nick-t hogy fel tudjuk venni egymást
-
boogie84
veterán
-
Arhquis
aktív tag
válasz
planbmokus #2290 üzenetére
Ez nem túlmelegedési problémas.
Miután betölti az adott látőszög minden elemét, utána 60+ fps-el fut full max felbontáson. De ha elfordítom a egeret, leesik 1-4 fps-re, röcög, majd újra vissza 60+-ra. Mint említettem, olyan, mintha nem lenne neki elég a vidkarin lévő 512 mega ram, és vinyóról swappelné a textúrákat.
Lehet hogy néhány Ati kártyánál ez valami driver, vagy optimalizációs betegség lehet. És nem mi vagyunk aze gyetlenek, a hivatalos fórumon is vannak ilyenek. Mondjuk legtöbb ilyen hibát X1xxx-es atikkal, és néhány NVidia kártyával hozza a game. De hallottam már 4850-70-es karikról is.
Ami közös, az a win7 64 bit. Egyébb hasonlóságra még nem leltem.
-
Enton
addikt
válasz
luw2win #2262 üzenetére
Természetesen, a PrtSc gombra rögtön a memóriába küldi át a képet.
Majd onnan tudod előhívni paste/beillesztés paranccsal.
Indítsd mellé egy fraps-ot és ott nyomkod neki a képlopás gombját majd meglátod mi lassul be.
Nálam a PrtSc gombara nem igazán reagál ilyen drasztikusan. -
-
zolisx4
őstag
(MW2HU) itt nem szerepelek hogy tudok ott lenni
-
csutkaa
senior tag
hy!
valaki tudja hogy mi a rákért fagy ki nekem az utolsó pályán??
azt írja hogy memória megtelt.... vga-m GTX260 (896MB) memóriám meg 4GB
nem vágom hogy miértvalami ötlet?? újra instal megvolt... jah és Eredeti a game még mielőtt valaki azt mondja hogy virágbolti
-
szazso21
csendes tag
Valaki tudna segiteni!a A menüben betük helyett szines kockák vannak de egyébként fut a játék rendesen!
-
Arhquis
aktív tag
Kis vicc, ezt a bejegyzést véletlen egy tök más topicba sikerült beleírnom.
Hehe, végülis kiegyeztünk egy döntetlenben. Lejebb vettem extráról a textúrákat, azóta sivít mint a szél. Nem vagyok egy videókártya, vagy hardver szaki, de el tudom képzelni, hogy telenyomja egyes kártyák memóját textúrákkal, és nem bírja mindet bent tárolni, vinyóról meg ugye időbe telik. Hasonlót anno GTAIV-ben láttam, bár ott nem beszaggatott, hanem későn töltötte be.
-
ffodi
veterán
válasz
snataniel #2191 üzenetére
Szia
Ezeket a parancsokat be tudod írni a config.cfg. -be amit a "játék mappája"/players -ben találsz (wordpaddal nyisd meg).
Lehet hogy kellenek mellé ezek a parancsok is hogy működjönenek:
set developer “1″
set thereisacow “1337″A FoV-ot meg a legegyszerűb ha beállítod egy gombra pl.:
bind K "cg_fov 90"Más: Sokaktól olvastam hogy sokszor akad a játék singelben, és hirtelen leesik az fps. Na nekem ugyan ezt csinálja Vista x64 alatt, és próbáltam 9.9-es catalystal és 9.10-el is(az utóbbival kicsit jobb lett). Nagyon bosszantó a dolog, amikor 80-90-ről hirtelen leesik 10-re. Ha valaki tud rá valami megoldást azt megköszönöm.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
danilla #2265 üzenetére
Jó kérdés, hogy mi a gáz. Most megint kifagyott, az ....exe befejezte a működést, windows keresi a megoldást hibával. Ablak bezáródás után még két percig kerreget a vinyó mint állat. (mindegyik vinyó frissen volt defraggelve)
Először arra gondoltam, hogy nem elég a 2G ram, de van, akinek 4G rammal is előjön ez a hiba. Azt tudom elképzelni, hogy valami memória kezelés probléma van, ami bizonyos konfigokon megtömi a ramot, meg a swapot is rendesen.
-
Polllen
nagyúr
válasz
LackoMester #2278 üzenetére
Csak alt-tab-ra kifagy...
-
zolisx4
őstag
nekem is pénz repül ha sikerül véletlenül lelőni valakit
-
luw2win
őstag
Valaki már tud valamit az új patchről? hogy akkor már aktiválják a consolt?
Mert ha a consol aktiválva lesz akkor már /connect-al bárhova fel lehet majd csatlakozni.Mod: mindenkinek: single-be nyomkodtam a printscr-t és ugye belassult a game, szóval csinált képernyőmentés, de azt hova menti?
-
zolisx4
őstag
hogy lehet azt megoldani hogy magyarokkal játszak ezek az emberek direkt engem akarnak lelőni mindegyik
-
Proky
senior tag
Multbian a vér mutatására nincs tipp?
-
kerlac
őstag
Biztos, hoyg volt már róla zó, de nem találom a korábbi HSZ-ek között, ezért megkérdem:
Single-ben a video beállításokat szépen engedi állítgatni, 1600*1050-es felbontásom tolom, viszont multiban mikor átakarok állítani bármit a video beállításokban, kifagy, aaz kidob a win-be???
Kell vmi progi, patch, egyéb? Tegyek fel új ATI drivert? Természetesen eredeti a játék.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
LackoMester #2233 üzenetére
Örülj neki.
-
Proky
senior tag
Multi FPS limit van 85, de szerencsére át lehet írni manuáisan. Multiban nem lehet átállítani hogy vér mutasson és ne pénzt, vagy csak én vagyok vak?
Egyébként win 7 64 bit semmi gond nincs.
-
danilla
őstag
-
iZed
aktív tag
vki nemtudja h specops mod megy lanba a probawerzioval? nekem eredeti de haverommal speceznenk es o nem vette meg.
-
Polllen
nagyúr
Hi!
Sztem a kamány része nagyon kidolgozatlan..mármint persze pörgős, kevés átvezetéssel, de a cod4 sztorijához képest gyenge...harmat gyenge...tudom fps gémtől ne várjak sokat, de az elődnél egy logikusan szépen felépített, izgalmas sztori volt, itt meg...vagy csak én lettem 1-2 évvel öregebbnem akarok spoilerezni, így nem fejtem ki bővebben
Gondolom jó szokás szerint majd DLC-znek sokat, de így a nagy EPIKUS történetük egy nulla...
A multi meg a hiányossággal együtt is egész jó.
-
tgulyas
senior tag
Nekem még az is bejön hogy nem kel mindig a cd elöveni inditásnál ez frankó ,
-
luw2win
őstag
válasz
Silencer83 #2201 üzenetére
A mérete alapjánra visszatérve, inkább legyen 20 gigás egy játék csak legyen jól optimalizált (amit meg is kaptunk, ugyanúgy fut mint cod4, tökéletesen), minthogy 5-6gigás és szaggat...
-
luw2win
őstag
cod4 sp-re már annyira nem emlékszem, de azt tudom hogy a cod4sp jobban olyan volt hosz mész oszt lősz, itt meg megszínezték ilyennel hogy: hószán, hegymászás, csónak, kocsivezetős rész, meg a végén az a késes jelenet. Bár akkoriba a 4 az nagyobbat ütött mint most ez, de szvsz nagyon hangulatos lett
-
Csabee.
nagyúr
D:\Install\Modern Warfare 2\main\video mappából ha kiszedem a videókat, ami cirka 2GB, attól még menni fog a játék igaz?: ) Csak helyet szabadítok fel vele elvileg! Mivel már végigvittem a Single-t a videókra úgy sem lesz szükség
-
dokee78
félisten
A mentéseket hol találom(Single,Multi)?
-
dokee78
félisten
A mentéseket hol találom(Single,Multi)?
Csabee.Ezt a képen honnan vetted?
-
luw2win
őstag
Hát akárki mit mond a Single rész az óriási volt, nagyon fantáziadús, sose untam magam, egyetlen egy negatívum az a rövidség volt. De inkább legyne rövid és pörgős mithogy hosszú és unalmas, azt sose szeretem. Cod4 singlenél 100x jobb
-
tgulyas
senior tag
Hu karaj ez a game , tegnap este raktam fel Vista 64 bit re simán felment CD röl edig csak multiztam nagyon jó megy nem akad nem lagol tecik
-
Skizz
addikt
Pfff... legmagasabb beállításokon 60fps, ellenben ha fordulok egy kisebbet akkor másodperces akadások... játszhatatlan. Gratulálok a fejlesztőknek, uninstall.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
majd lassan lehet találkozni fogtok hacker-ek!
általában már dolgoznak azon hogy hack,meg stb!!! -
Csabee.
nagyúr
válasz
LackoMester #2217 üzenetére
Mivel csináltad a PrintScreent? Nekem nem enged csinálni!
Most végeztem a motorcsónakos résszel, nagyon tetszik a játék! Remélem messze van még a vége!
Most épp egy kés van a kezembe és mászkálok -
boogie84
veterán
-
madgie
titán
Na, végigértem rajta, a fikázódó hangnemem kicsit csillapodott így, a végén (spoiler!) Soap-pal és Price-szal nagy móka volt hentelni a "barátainkat"
-
-
dunc
nagyúr
válasz
Silencer83 #2205 üzenetére
Nem de azt tudom,hogy sokkal rövidebb lesz mint szeretném.
Brazil pályát láttad már?
(Én amúgy 1680X1050 be nyomom high beállitáson,egy valamit kikapcsoltam,(soften smoke)amit itt ajánlottak és így fix 60 fps tehát nem lehet egy rossz szavam se.)(#2208) zolisx4 Mi van?
-
zolisx4
őstag
jóreggelt
valaki mondja meg nekem olyanor mi van ha meglátom a nevem mégegyszer?? a játékban???
becsatlakozok a játékba és nézek mint rozi a moziba hogy ott vagyok már vagyis a nevem -
Haart
addikt
válasz
Svájcinéger #2204 üzenetére
Alapból elérhető.
-
athomi
veterán
-
dunc
nagyúr
válasz
Silencer83 #2201 üzenetére
Nekem is tetszik nagyon a single,de a multiról írtak nem szép dolgokat,a single szerintem rövid,tehát nem éri meg az árát max a multi miatt.
-
SipiBcs
őstag
válasz
forceberg #2195 üzenetére
Ha szabad ilyet mondanom, akkor a lean használata egy bizonyos skill felett használandó, addig csak ritkán nyúl hozzá a gamer.... SZERINTEM!!! Én pl low- vagyok, egyenlőre nem hiányzik!! Ami fontos lehet, hogy az ellenfélnek sincs, tehát nem vagy hátrányban.
Ami biztos, hogy tegnap marha jót multiztunk. Négyen, a steamen - meghívásos alapon toltuk a pubokat. Játszottunk többféle mapon, játékstílusban. Közben TeamSpeak... és ki merem jelenteni, hogy így játékélményben veri a CoD4-et. Pedig sok sikerélményem nem volt, besörözve ültem neki multizni. Olyan statjaim voltak, hogy a low- kategóriát sem osztottam volna ki magamnak.
-
Silencer83
addikt
udv!
tegnap este ota nyomom a gamet, elso benyomasaim : iszonyat odabas*z*s lett
, kurva jo otletek a bevalt recept melle... elso havas palya ahol van a csakanyos resz, na attol keszen voltam, eszmeletlen jo megvalositas...
aztan a kovetkezo hentelos palya amit skip-elni lehet.. hat kinek mi teccik
osszessegeben maximalisan elegedett vagyok a jatekkal, melto folytatas.hany palya van osszesen? tegnap nem volt idom utana olvasni, de irtak paran h lenyomtak es eleg hamar vege lett
pedig merete alapjan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest