Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
nekem sem indul steam
-
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
uj ati driver 9.11
nem jó a lőszer
-
zolisx4
őstag
hivjon már valaki játszani elegem van a sok német meg más nemzetiségűekkel eddig csak velük játszottam 1 szer sikerült magyarokkal játszani hogy én host oltam csak az a baj hogy nem tudom hogy csináltam
-
zolisx4
őstag
válasz
SipiBcs #3544 üzenetére
nekem 15 éves lányom van és jobban játszik vele mint én engem ez elszomorit hogy nem figyeltem mivel játszik mikor de végülis a tv ben sem lát mást :
de és azt sem tudom honnan szedte de letöröltem a gépéről csak a mai világ ez erről szól kaptam is érte hogy le mertem törölni 30 éve még a csattogós lepkének örültünk -
zolisx4
őstag
elindult
-
zolisx4
őstag
remélem azért halt meg mert megcsinálják a törések ellen
nekem még odáig sem jut el mint neked
-
zolisx4
őstag
énis belefutottam tegnap este egy játoksba akit nem tudtam lelőni teljesen közel mentem hozzá csak ott ált és folyamatosan lőttem nem halt meg egyszerűen leszúrt mikor oda értem igaz szlovák volt a gyerek nem magyar
-
zolisx4
őstag
tudja valaki hogy hogy lehet azt csinálni hogy ugy futnak az eberek hogynem birom követni még a szememmel sem ??
-
zolisx4
őstag
válasz
Polllen #2825 üzenetére
mekkora net kell hogy servert indits??
mert mi tegnap előtt játszottunk mindenki hozzám csatlakozott és sokan voltunk és jó volt nagyon
én eljutottam arra a szintre már le sem lőnek hanem mögém jönnek és leszúrnak vagy elszalad mellettem és úgy szúr le ezt igy szokták játszani?? -
zolisx4
őstag
szétvág az ideg ez a multi ez nem jó igaz most játszom először multiba olyan emberke van akit nem lehet lelőni de neki ha 6 keze lenne mindbe volna puska az egész játékom abbol ál hogy nézem hogy lőnek le
az egyjátékos mód meg nagyon rövid -
zolisx4
őstag
helo
valaki találkozott olyannal hogy Single be amikor a folyón csónakkal üldözés van és leesek a vizesésbe utánna egy fekete képernyővel kilép van valakinek ötleteközben olvasom hogy mást is kidob csak nekem még hiba üzenetet sem ir a játék eredeti
-
zolisx4
őstag
Magyar MW2 [STEAM] közösség ide hogy lehet azt megoldani hogy rajta legyek
vagy a pro hardverére -
zolisx4
őstag
(MW2HU) itt nem szerepelek hogy tudok ott lenni
-
zolisx4
őstag
nekem is pénz repül ha sikerül véletlenül lelőni valakit
-
zolisx4
őstag
hogy lehet azt megoldani hogy magyarokkal játszak ezek az emberek direkt engem akarnak lelőni mindegyik
-
-
zolisx4
őstag
jóreggelt
valaki mondja meg nekem olyanor mi van ha meglátom a nevem mégegyszer?? a játékban???
becsatlakozok a játékba és nézek mint rozi a moziba hogy ott vagyok már vagyis a nevem -
zolisx4
őstag
van olyan hogy magyar server vagy valami hogy van ez????
-
zolisx4
őstag
sziasztok
megvettem a játékon énis de ugy lelőnek mint a semmit ha a neten játszok azt hogy lehet megoldani hogy ne olyanokkal játszak akik profik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest