Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
addikt
Installing: 1 hour 6 minutes remaining
WUT?
ohfaszom, ilyen lámát, ment a drivespeed, minimumra leszabályozva, lol b+
-
Screamer84
tag
Hát ez nagyon frankó game lett, bár kicsit zavar hogy 1 tár néha nem elég az emberekbe, hc szerónak jobban örülnék, de a grafika gyönyörű, a pályák is csodásak, hangulat is megvan, már csak magyar emberekkel kéne összehozni 1-2 játékot.
Gordon Sultz: Ha nincs net akkor indítod offline-ban, ha jól emlékszem a source is ment úgy, a net meg sztem az aktiválás miatt kellett.
-
Gordon Sultz
csendes tag
Biztos lehetsz benne hogy el fog rajta csak mindig legyen neted! A CoD 4 -et is laptopon toltam végig először miután megvettem kint a játékot. Aztán többször is végigtoltam, és multiban is frankó, és aztán jött az új asztali gépem
( a laptopom tavaly: AMD Athon 64X2 (2x1,9 Ghz), GF 8400MGS 128Mb, 2 Gb ram DDR2 800
-
keIdor
titán
Megy a telepítés.
-
Gordon Sultz
csendes tag
Sziasztok!
Most jutottam hozzá kemény 10 ropiért. Elég durva hogy csak olyan gépen lehet majd használni, amin van internet, és mi van akkor ha a nincs net a szolgáltató miatt?......
Na jó, kicsit abszurd a dolog de azért elgondolkodtató.
Épp most telepítem fel a ketyerére....... -
<NewL>
addikt
sziasztok
Asus K50AB laptopon játszik valaki,jövőhéten akarok venni egy ilyet úgy néz ki,lehetséges ,hogy néha-néha (
) játszanék ezzel a CoD-al,elfutkorászna rajta szerintetek?
Nem muszáj max grafikán,csak legyen elég fsp,régen a CoD2-ővel játszottam azóta semmivel,szívesen kipróbálnám és lehet megvenném életem első és utolsó eredeti gammáját15,6"-os Felbontás : WXGA HD (1366 x 768) CPU : AMD Athlon 64 X2 QL-64 (2,1 GHz, 1 MB) HDD : 250 GB, 5400 RPM, SATA RAM : 1 x 2 GB DDR2-800 ODD : DVD Super Multi VGA : ATI Radeon HD4570 512 MB
Max ha később lenne pénzem még raknék bele 1-2Gb ramot,mennyi az még kb?
Speciális Thx
Látom sokan betegek lettek ezekre a napokra
-
Enton
addikt
válasz
Svájcinéger #1484 üzenetére
Igen ez a rossz a steam-ben, hogy nem érdemes minden játékot egy acc-ra rgglni, mi van ha nem is fog tetszeni, és el akarod adni, de a többi meg kell.
-
Motaba78
addikt
meghozta a gls a csomagot, kibontás után szagolgattam
, forgattam.
DVD olvasóba be és beolvasta a lemezt.
Délután asszem teszt lesz
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
Svájcinéger #1484 üzenetére
Csinálj egy másik acc-ot!
-
menalcas
őstag
2 óra múlva már én is tolom addig meg itt nézegetem a lemezt meg a tokot meg looser manuált
-
Svájcinéger
őstag
Csak nemrég jutott el a tudatomig, hogy ha mostani steam accountomhoz bereggelem, akkor megszivatom saját magam, mert nem elég hogy egyszerre nem tudunk játszani majd a fiammal, de még a CSS-hez sem fogunk hozzájutni.
-
Hunnia
tag
válasz
Zjunior #1480 üzenetére
nem keveset, kevesen egy pályán, eddig lagg egy pályán volt, de az folyamatosan, ping az csöcstudja legtöbbször zöldek a csikjaim néha átmegy sárgába, sose tudtam mire ez a ping őrület, csak annyit tok, hogy azt jelenti, hogy egy bizonyos adat mennyi idő alatt ér el egyik pontból a másikba és minnél kisebb annál gyorsabb, de nem mindegy, hogy 50 v. 100?
nem a hag szar, hanem a grafika és nekem télleg picik a mapok és sztem gáz a free for allban a max 8fő td-ben meg asszem a max 16-18 nemis emléxem pontosan.
ya, és hol a capture the flag?! áhh má látom, csak későbbtől lehet választani, de ezis milyen geci dolog, meg az, hogy nem választhatom meg melyik mapon, kivel stb játszak, nincs elég korlát a valódi életben?! -
Hunnia
tag
-
@rglaaf
veterán
válasz
Svájcinéger #1475 üzenetére
most megy rendesen magyarul semmi gond nincs vele
-
Svájcinéger
őstag
válasz
flurider #1467 üzenetére
De a steambe melyikkel lépsz be ? Én azért kérdezem, mert ugye próbáltam a klánnevemen bereggelni, sikerült is, de csak weben tok belépni a steamen keresztül meg nem (talán mer csak "_" jelet fogad el, zárójelet meg pontot meg nem vagy valamit elnéztem).
Amúgy már a steam magyarul is elérhető és műkszik is. Volt egy időszak mikor beállítottam magyarra, akkor hibával kivágott CSS-ben. -
Ant@
senior tag
Aki már játszik vele írja meg a tapasztalatait ,ha van rá ideje.
-
flurider
aktív tag
válasz
RidDiCh #1462 üzenetére
Hi!
Vedd meg boltban a dobozos játékot
Elindítod a telepítést, majd Kell csinálni egy steam regisztrációt (telepítésen belül), utána folytatni a telepítést, beírni a telepítőkódot Amit a dobozban találsz, amit a steamen keresztrül aktiválnak, majd kb 20 perc+~12GB helyveszteséggel feltelepíted a játékot.
EnnyiKésőbb ha akarsz játszhatsz is..
(Multi laggmentes volt hajnal félháromkor) -
flurider
aktív tag
Akinek ugyanez a baj:
Bereggeltem a steamnél, a játékban a regg nickem látszik nem a kívánt lövőnevem;<
Teendő:
Loginolj be a steambe
File menü/settings majd a friends fül
Itt látható a nick, amin regeltél, ha ezt átírod, leokézod, majd elindítod az MW2-t, már az új neveddel játszhatsz, megtartva minden beállítást és tapasztalati pontot.Flew
-
gyerpi
aktív tag
válasz
LackoMester #1447 üzenetére
honnan rendelted ha szabad kérdeznem mert én is Szlovákiából vagyok és mennyiért
-
doddy
tag
válasz
LackoMester #1459 üzenetére
TDM,FFA van lvl 1től, sabogate 8tól azthiszem, és nem steamen keresztül tolom még,hanem mw2 multiról
-
Hunnia
tag
Valaki az 1448-ra???
amúgy nálam 2048x1152 minden maxon átlag 60fps a multiban, de a grafikától nem vok lenyűgözve...
-
@rglaaf
veterán
ma este benezek MM be este gondolom lesz mar naluk
-
RidDiCh
tag
valaki priviben, vagy itt leírná , h-h működik ez a steames dolog. Erősen gondolkozok egy MW2-n. Megveszem , gondolom kapok egy kulcsot. További tetendő? köszönöm a választ előre is .
-
LackoMester
addikt
válasz
sniper elite #1460 üzenetére
egyetértek-megbeszéltük
-
sniper elite
senior tag
Nem akarok senkinek se beszólni, de már vagy 20 hozzászólást olvastam, hogy milyen drága ez a game! Hát ha magatoktól képesek vagytok 10k-t sajnálni, hogy legalább normálisan tudjatok multizni 1-2 évig, és ne csak a single-t vigyétek végig 20x akkor nagyon tudom sajnálni az illetőket! 10k-ért mi a faxt kapsz a mai világban? Jóformán 1 közepes bevásárlás annyi szinte, vagy egy szép póló! Itt csak is azért fizetsz, hogy kapj egy többszemélyes játékélményt is! 10k nem a világ, siránkozni meg sajnáltatni magát az embernek nem itt kéne
Amúgy meg nagyon jól sikerült a multija, megéri az árát, csak hogy meg legyenek nyugtatva a kétkedők!
-
Zin
őstag
válasz
LackoMester #1452 üzenetére
ehhez feles az i7.Majd a Crysis 2-höz...
-
tgulyas
senior tag
válasz
LackoMester #1454 üzenetére
nem tom most jött a CD de csak holnap tudom telepiteni
.
-
tgulyas
senior tag
Nekem már volt régen is steam-es acuntom , azal mit kel csinálni?
-
tgulyas
senior tag
válasz
LackoMester #1447 üzenetére
Talán az én gépemen is elmegy
-
jozefgucci1
addikt
Meghozta a futár nekem is .A mai nappal hivatalosan megnyílik a 6. frontvonal.
Este belevetem magam én is .
-
Boci_83
őstag
Képeket! Beszámolókat!
Multi működik??
-
Hunnia
tag
hogy lehet a nevem megváltoztatni, hogy ne a mail cimem kukac elötti részén fussak?
-
-
Haart
addikt
BAzz néha pályatöltés közbe errort nyom hogy nincs elég memória LOL.
-
LackoMester
addikt
hát nekem,csak holnap lesz meg(most hivtak)..valaki leirhatná a tapasztalatait a multival kapcsolatban
lemondasz 2 buli estéröl,cigiröl,piáról stb.és hipp-hopp ott a game,ha meg nemtudsz lemondani róla akkor ne is játssz vele -
Lala6
őstag
Én is megvenném nagyon szívesen, de nem 10k-ért. Basszus az amerikaiak is ennyiért veszik meg, meg mindenhol európában is. Majd ha annyit fogok keresni, mint ott, akkor bátran kidobok 10k-t. Így ha valamit eredetibe szeretnék, megvárom amíg 2000-3000-Ft-ért odaadják és akkor megveszem.
-
.:Kristian:.
addikt
Akinek már megjött az megírhatná, hogy milyen a játék.
Egyáltalán érdemes-e megrendelni, néztem gameplay videókat de az annyira nem adja vissza. -
-
Malachi
addikt
éjjel dolgoztam és hajnali 5-ig figyelgettem közben a steam és az IW fórumait.
ott mi megy, haj. CSAK nyavalygás, de mindenért és az IW pocskondia megállás nélkül. szóval fórumok alapján ne ítélj, oda panaszkodni járnak az emberek, a többi néhány millió meg játszik otthon és nem sír. -
flurider
aktív tag
Szerintetek át tudom magam nevezni a játékban?
Bereggeltem a steamnél, de a lobbychatben meg az egésdz játékon belül flurider vagyok, ahogy bereggeltem. Hogy tudom átnevezni magam? -
Pala
veterán
Ok, lehet, hogy ez esetben nincs igazam, de általánosságban (pusztán a fórumok nyavalygásaiból + kevéske, de annál bosszantóbb saját tapasztalatból kiindulva) kb. ebbe az irányba haladunk.
mod: egy fél szóval sem írtam, hogy ezen okokra hivatkozva veszek/nem veszek meg akármit is... báááár... őszintén szólva: befolyásolja a döntésemet, mert számomra ezek zavaró dolgok, még akkor is, ha a probléma csak esetleges.
-
Ez esetben azért nincs igazad, mert ezt még rossz adathordozó esetén is tudod telepíteni (letölteni) a Steam-ről.
Ha meg "csak" a védelem kavar be, arra is van megoldás.
Vagy az a problémád, hogy 5 óra alatt végigjátszod? Rendben, ha nem éri meg az árát, ne vedd meg, de ne is játssz vele!
Egyik eset sem jogosít fel arra, hogy ne fizess azért a játékért, amivel játszol.
-
Pala
veterán
Nekem úgy tűnik, manapság az újonnan megjelenő EREDETI játékokkal egyre több nyavalya van: nem települ, nem indul, ilyen-olyan védelem miatt bekavar, regisztráld magad ötven helyre, hogy játszhass, nem működik a cd (meg ahogy látom a support se). Isten ments, hogy warezra buzdítsak bárkit is, de sok esetben a virágbolti kiadások zökkenőmentesen futnak, ezért is gondolom meg 2x is, hogy megvegyek-e valamit 10k-ért, amit ráadásul utána 5 óra alatt végigjátszanék (most csak a single-nél maradva).
-
Malachi
addikt
ok, kösz mindenkinek!
-
Malachi
addikt
válasz
flurider #1418 üzenetére
rendszeresen karban tartom a rendszert, egyszerűen beállt ennyire és kész, bármit csinálok nem lesz több 6-7GB szabad helynél
találtam egy winsxs könyvtárat 17GB
na ezt nem tudom eltüntetni, szerintem itt vannak a biztonsági másolatok, de ha menüből akarom törölni, nem történik semmi
egyben meg nem merem kitörölni az egészet
viszont, ha azt mondod tényleg bárhova települhet, akkor nem foglalkozom vele, csak itt azt írták lentebb, hogy csak a steam könyvtárba telepíthető a cucc, az meg nekem a c:-n van
vagy szedjem le a steamet és telepítsem máshova? lehet? -
Somydemy
senior tag
igazából a lemez sztem teljesen mindegy, milye.
el is lehet dobni, a lényeg a stea acc, hisz utánna úgyis bármikor letőltheted.
a mindig legfrissebb verziót. -
flurider
aktív tag
válasz
Malachi #1405 üzenetére
Ja tényleg, hogy a rákba foglal annyit..?
A local settingsbol torold a temp és a temporary internet files mappa tartalmát, meg a kukát, mer pl a csajom olyan törlő, hogy soha nem shiftdelel, csak kukába rak (bár ez nemis olyan nagy gáz az adatvesztés miatt
)
(Nade miért ne lehetne telepíteni bárhova?)
A legjobb amikor D:\program files(x86) ba telepítik ahah -
Svájcinéger
őstag
Már átraktam. Remélem ettől még felmegy, elvileg felkéne mert van már karcosabb COD cd-m is a fiam jóvoltából. Tegnap jól megszivattak, hogy kell hozzá SP3. Ezért felraktam az XP-re, most vagy szarakodik a VGA-m, amit nem hiszek, mert még fél éves sincs vagy az SP3 szivat, mert lefagytam COD4 multiban, szétesett a kép. Gép kinyom.
A steames névvel tudunk csaj játszani MW2-ben ? Már régóta van steamem a CSS-hez, és nem azzal szeretnék játszani, mert az keresztnevem eleje és a vezetéknevem.
reti2:: igaza van ollienak. A CSS-t én is csak netről tudom letölteni, bár van a steamben egy funkció amivel le lehet menteni a winyóra és kiírtam. Elvileg talán ennél is műkszik, így engem sem nagyon zavar talán a karc majd. -
válasz
tomi_mod #1412 üzenetére
Nézd majd meg, hogy neked működik-e a második DVD. Ezért.
(#1415) reti2: olvasd el te is azt, amit belinkeltem. Egyébként le tudod tölteni Steam-ről, ha nem tudod installálni a lemezről, ehhez csak be kell írnod Steam-be a kapott CD kulcsot. Bár én visszavinném a helyedben.
-
reti2
csendes tag
Meg van nekem is.
Nem olvassa rendesen 3 meghajtó közül1-sem az első discet (2-el nincs gond) ha véletlen beolvassa kifagy minden .(start menü sem jön fel)
hiba üzi nem win32 alkalmazás.
Felhívtam boltot
csak hápognak ők nem tudnak mit csinálni nagyon korai ilyen problémák még nem jöttek stb....
én vok láma rakjam másik meghajtóba gépbe..( 2 gépem van itthon 3 optikai egységgel )q9450/ 4 gb ram/ 250gts/ winxp sp2
-
tomi_mod
aktív tag
Én is átvettem
Néztem az előbbi képeket és furcsálltam az enyémben miért csak egy lemez vanhát nem egymásra raktak kettőt...
jaj jaj activision nem telt volna duplás tokra? bár alapból ez a merev rögzítés is irritál szinte le kell feszegetni a lemezt, na de nagyobb baj ne legyen, meló után... -
Zin
őstag
Steam mappába kell telepiteni a jatekot?
Games/Steam/Call of Duty Modern Warfare 2-be?
Igy csináljam? -
InVino86
aktív tag
Nos 10-e van és már 10:43 kinyomta már valaki ?
-
dunc
nagyúr
válasz
Svájcinéger #1407 üzenetére
Rakd át egy másik tokba,de ha már karcos akkor...
-
Svájcinéger
őstag
Meghozta a futár, de melózok.
Miért nem tudták egy olyan dvd tokba rakni amiben mindkét oldalra lehet pakolni a dvd-ket nem pedig egymásra rá ? Mennyivel több 5 HUF-fal ? Az 1-es diskem egy kicsit már karcos.
-
dunc
nagyúr
-
csutkaa
senior tag
nekem is megjött
INSTAL.....
egy kérdés... csak a C meghajtóra lehet telepíteni?
mert nekem nem dobta ki hogy máshová is lehetne...
-
Haart
addikt
Megvan telepítésssssss!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest