Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Na végig toltam a 2. nehézségi szinten a single-t, 5óra 36 perc.
Nekem a 4 sztorija jobban bejött , ezek az összeesküvés elméletek annyira nem jönnek be. -
Szerintem...
aktív tag
válasz
lovag05 #1695 üzenetére
Nem. Max letöltöm a netről. De amúgy is kötelesek visszaadni az árát ha nem működik. A kulcsot meg meg tudják nézni, hogy be lett-e regisztrálva vagy nem.
Szerk.: Ezer próbálkozás után végre beolvassa a DVD-t. De mostantól akkor sem veszek többet játőkot tőlük ha ingyen is adnák...
-
pilu01
senior tag
Ma megvettem, feltettem, multi start!
Először TDM- et próbáltam, hát gyerekek, király!
Minden mapp (voltam vagy öt-ön) nagyon jó! Kb 8 mecset nyomtam, egyszer dobott ki szerverhibával!
Fegyverek jók, kicsit későn ölnek, de meg lehet szokni!
Volt AC-130 assal tripla killem, is! Mindjár jött minden nyelven hogy kemper! -
lovag05
aktív tag
válasz
Szerintem... #1694 üzenetére
Már kidobtad... Egyébként, gondolom ki fogják cserélni ahol megvetted, haverom járt így anno a GTA4el.
-
Cadal
őstag
válasz
Szerintem... #1688 üzenetére
ez sajnos gyakori hiba ezzel a játékkal. (olvass csak vissza)
és szerinted visszaadják a pénzed, a játékot pedig újrafóliázzák és eladják másnak? Cd-kulcs ide vagy oda? -
Szerintem...
aktív tag
Én megvettem, de az első DVD nem működik, nem olvassa be. A második DVD-t az viszont igen. Holnap viszem vissza ezt a fost és inkább Left 4 Dead 2-t fogom megveni Steamen. Még jó, hogy nem dobtam ki a számlát.
-
Sz.Miki
őstag
Csak nálam van ez a gond? vagy az a baj, hogy Win 7-el akarom és a steam nem kompatibilis a win 7-el??????
-
Tomate
veterán
Valami hibás verziót adhattak a boltban mert orosz.
Át tudom lőni valahogy angolra a játékot?
(visszavinni nem akarom
)
-
Ice!?
őstag
Na elvileg települ nekem is. Már vagy negyed órája. (:
-
Cadal
őstag
válasz
Axel pRo #1672 üzenetére
ha az tettszett, akkor itt eldobod az agyad!
Nagyon komoly dolgok vannak!
Én csak sajnos jövő hétfőn kapom kézhez a játékot
De addig is tanulok a felmerülő problémákból! -
Kom-ancs
tag
Konzolt lehet itt hogyan előhívni?
-
A_ScHuLcZ
addikt
ALT+TAB-olni nálatok sem lehet game közben? Sőt még akkor sem, mikor startra meg emberekre várunk... elég idegesítő
-
Sz.Miki
őstag
sziasztok!
, nekem nem akar lefrissülni a steam, föltelepítem elindítanám 0% és pár másodperc múlva fogja magát és eltűnik. már kikapcsoltam a tűzfalat, mindent de nem jó
így nem tudom telepíteni és elindítani a játékot!!!
-
-
BalaNce87
addikt
válasz
Neil Watts #1674 üzenetére
Semmi szopás nincs vele, majd holnap kell felrakni, és akkor szépen letöltöd steamről, ha lassú a neted és nem baszakodik a dvd, akkor meg felrakod dvd-ről.
-
keIdor
titán
válasz
Neil Watts #1674 üzenetére
Bő 3h multiplayer után nekem tetszik, úgyhogy meg.
-
válasz
bendeguz 76 #1637 üzenetére
(#1664) Zamery: -
Sziasztok!
Most akkor en is feltennem a kerdest!
Ennyi sz*passal (itt van ra pelda egy par, feljebb) is meger 10k-t?Udv. Core2
-
keIdor
titán
válasz
BalaNce87 #1661 üzenetére
Szerintem inkább az olvasókkal van a probléma. Sok nem szereti az eredeti lemezt. Nekem az NEC 15-20 perc alatt feltette a 14GB-ot.
Zsubi: Valahogy ISO-ba mentsd le őket a gépre, és Daemon Tools-al telepítsd fel!
Aki nem akarja a C:-re a játékot, az a Steam-et tegye másik meghajtóra!
-
Zsubi
őstag
válasz
@rglaaf #1668 üzenetére
kíváncsi vagyok a fejleményekre
én így állok: [link]
(#1669) Malachi: tőlem nem
de most nézem olyan fájlok vannak mint az egyes lemezen
ha én most berakom a CD1-et akkor már írja hogy Play de játszani nem tudok vagy esetleg próbáljam újra telepíteni
és csak egy 800mb-os Steam mappa van gépen
-
@rglaaf
veterán
nah én is elkezdtem feltenni dvd-ről a gémet eddig minden simán megy steam-nál gondokodott 1 percet de után elindult a telepités cd-key stb
-
Motaba78
addikt
na egy újabb móka a steamtől,
mi az hogy lejárt a steam jegyem ? a folytatáshoz meg kell adnom a jelszavam
megadom beléptet mondom akkor játék install már csak 3 giga van hátra kb 2 óra és utánna megint kidobja az ablakot hogy lejárt a steam jegyem, ez a mi a p*csöm megint ? -
Zsubi
őstag
árulja el valaki hogy most akkor kell a második lemez telepítéshez
-
Zamery
senior tag
Az adataimnál található konfiggal (a proci most 3Ghz-en megy) kb. 70fps átlagosan.
Fraps Log: 2009-11-10 19:11:09 - iw4sp
Frames: 4594 - Time: 60000ms - Avg: 76.567 - Min: 46 - Max: 185Fraps képek a játékból:
beállítások
túszmentés
reload -
luw2win
őstag
Mondja már meg valaki hogy megéri-e azt a 10k-t?
multi / single rész-re bontva -
Zsubi
őstag
válasz
Devil Smile #1652 üzenetére
Most akkor a netről tölti a gamet
Kint vannak a COD ikonok de nem indul a game és elméletileg fel van telepítve de csak egy Steam mappát találtam
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dieseldr #1655 üzenetére
Pedig azt benyaltad, nekem is c-n van a steam és csak oda tudom feltenni, ezt én se szeretem, amúgy meg semmi gond nincs a steam-mel, ha vki steamről akarja leszedni az most el is feljtheti mert a rendszer túl van terhelve, nemtudom más mire számított
, viszont dvd-ről meg hibás, ez nem a steam hibája hanem szarul gyártottak le pár dvd lemezt.
Nem értem más mit szenved vele ha egyszer engedi feltenni, ne ma steamet kell okolni mindenért, már kezdenek itt túlzásba esni, a játékkal van vmi gebasz.luw2win: Hát figy én nem vettem meg, de aki imádja a codot az nem fog csalódni mert sok minden nem változott, szóval ha a 4 bejött akkor ez is befog jönni, cod az cod.
-
feka007
veterán
Na bő másfél óra multizás után: tetszik, jó lett!
Singleben is toltam 1-2 órát, de szerintem nem nagy szám a single.
-
gyerpi
aktív tag
szval a pingekről 1 pár infót kérnék
köszönöm -
Dieseldr
csendes tag
Ratyi ganéééjj mindig is óckodtam a steamtől és már tudom is miért nem is értem hogy képzelték ezt a procedúrát hogy mert szerintem még vérjancsi is megunná a tíz órás telepitést röhej az egész asztem ettől az országtól nincs mocskosabb dolog de van a világ és közbe verik magukat mekkora királyok de vigasztaljon meg valaki aki már telepitette,hogy lehet választani hova telepitse a játékot miután leküzdötte ezt a sz@@@@@rrrrt mert mivel a steamet C-re tettem nehogy odabaxa ezt is mert nincs annyi hely
-
Ant@
senior tag
válasz
lovag05 #1601 üzenetére
razor1911 nuked by skidrow. ahogy elnézem nem csak a steam van túlterhelve.
Áldom az eszem amiért nem rendeltem elő. Mostanra már biztos beleépítettem volna a billentyűzettet a monitorba a steam miatt. Egy hetet még simán kibírok. Addig tolom a 4-el. Az öreg motorosok átnyergelnek, mostantól könnyebb dolgom lesz. -
Hunnia
tag
én dél körül raktam fel, a telepités megvolt 15 perc alatt, a steam-es frissités meg kb 1 perc alatt, akkor én jól jártam
-
Zsubi
őstag
válasz
Devil Smile #1648 üzenetére
bizony
szopatják a népet nem kicsit
leszedtem torrentről is lehet hogy azzal jobban járnék ha felraknám és már játszanék is vele nem kell vele ennyit pöcsölni
(#1649) kerlac: huhh...... akkor passz nincs ötletem
nekem 1perc múlva indította
-
Devil Smile
őstag
Nem eleg h az ember megveszi 10k ert a jatekot meg 1napot ulhet a steam elott is akkor miert van 2 lemez ha nem lehet meg single be se nyomni?!?! v en csinalok vmit xarul 10-15k val jon gondolom a server terhelesek miatt ..
szal lehet vhogy single be nyomni alapon v most ulhetek itt reggelig? -
henesa
aktív tag
emberek 3 csíkom van és sokat szaggat a game csak nekem ?????????????????
-
kerlac
őstag
Bolti játékot telepíteném, de a steam telepítésénél gondolkodik-gondolkodik, majd eltűnik...
újraindítom a telepítést, akkor azt írja már fut. De hol, könyörgöm???
Ötlet vlaakinek???? -
Zsubi
őstag
válasz
LackoMester #1642 üzenetére
alakul már csak 10órát ír
ha nem fogok hamarosan játszani akkor itt csúnya munka lesz az biztos
-
Zsubi
őstag
válasz
LackoMester #1638 üzenetére
Nem akar indulni nélküle: [link]
most nagyon beindult a letöltés de újra indítottam a gépet és előröl kezdteMásodik lemezen mi van? onnan is fel kell rakni valamit
mert nekem csak ilyen hülye fájlok vannak rajta
-
lovag05
aktív tag
válasz
bendeguz 76 #1637 üzenetére
Legalább már egy hülye beszólással kevesebb, hogy:"kcsög fps makker".
-
BalaNce87
addikt
válasz
LamaCube #1630 üzenetére
Tudom mi ez már kitárgyaltuk anno
gondolom nem emlékszel rám
mind1 utoljára az 1 volt az ami új dolgot hozott, azóta inkább a kisebb korosztályt célozzák meg elsősorban, abba tényleg megkellett tanulni játszani, nem tehettél meg olyan dolgokat amiket már megtehetsz. Sajnálom én is visszavárnám az 1 hangulatát, igaz én a 2-vel toltam sokat, de az 1 multija jobban megfogott hangulatilag, volt realitása ha nem is nagy, jó volt benne hogy nem nőtt vissza az életed így óvatosabbnak kellett lenni, most meg már az lő le akit előtte kétszer fejbelőttél, mert simán rádugrik full élettel. Ez van, vkinek ez jön be, kevés idővel tudsz jó eredményt elérni, mi meg vágyunk egy kis nehézségre gyakorlásra hogy jobban menjen.
-
Zsubi
őstag
válasz
LackoMester #1631 üzenetére
Ezt tölti
nekem nélküle nem indul a game
(#1635) -Shadow-: megértelek
én is így állok most jelen pillanatban
-
-Shadow-
aktív tag
Ennyit telepítéssel utoljára a GTA4-gyel szoptam, de csak lesz belőle végre valami. Ha nem akkor itt valami törni fog...
-
Motaba78
addikt
olyankor mi a stájsz, hogy berakom az első lemezt elkezd telepiteni, frissiti a systemet majd megjelenik a steam 0% aztán eltünik az update ablak és látszólag nem történik semmi ilyenkor mi van várjak tovább ?
-
LamaCube
addikt
válasz
BalaNce87 #1598 üzenetére
Cod1 -ben egy ppsh-t vagy mp40-et igen nehéz "lefogni" mert ha nem tartod vissza kb.20 métert (virtuálisan) szór.A garandról nem is beszélve.Ja meg a puskákról...szóval az összes fegyó ránt rendesen(virtuálisan) De hol van már a cod1 ...ezért írtam ,hogy nem méltó a cod nbévhez a 4,5,6 Persze ez csak az én véleményem.
-
Zsubi
őstag
válasz
LackoMester #1612 üzenetére
kezdek egy kicsit ideges lenni......
2órája megy a letöltés és 6%-nál tartok
Most pl. nem is jön lefelé semennyivelott tartok hogy kidobom ezt most komolyan mondom
-
Van beépített benchmark az MW2-ben?
Vagy ha nincs, valaki elmondhatná, hogy fut 4850-el 1680x1050-be.
Ha valaki még arra is venné a fáradságot, hogy FRAPS-t futtatna, az lenne a legjobb. -
-
Malachi
addikt
az, ami neki hibádzik nincs benne. azt gyanítom, hogy hibás lehet a lemez. sajnos megesik.
tomi_mod - azt mondom töltsd le valahogy és a termékkulccsal aktiváld, lesz egy működő játékod. a lemez elvileg úgyis csak dísz az install után, mivel eladni úgysem tudod ha regelted a steamen.
-
tomi_mod
aktív tag
Igen ez volt az egyetlen találat erre a hibára.
Sajna semmi konkrétumot nem írnak, általános hibaként jegyzik a portok megnyitását...én ezzel nem foglalkozok külön úgy van belőve szoftver szinten minden, hogy kérdezzen rá arra amire nincs "szabály", de ha kikapcsoltam akkor sem volt változás szal nem tűzfal/port gond szerintem
Én úgy érzem, hogy steam behalt mert mindenki rácuppant...SZERK:
igen ez utóbbi lesz, mert most meg elindult, és nem mókoltam semmit
-de hogy lehet így készülni egy game megjelenésére
-
tomi_mod
aktív tag
Ez a konkrét hiba:
-
Zamery
senior tag
válasz
LackoMester #1617 üzenetére
Én reggel elbattyogtam a Westendbe, bementem a kbite-os boltba és megvettem. 9:50-kor már nyitva voltak.
-
Zamery
senior tag
válasz
Milyen jó hogy már reggel felraktam! :-)
-
lovag05
aktív tag
válasz
Pedig gondolhatták volna, hogy elég nagy érdeklődés fogja a játékot körül venni.
BalaNce87: Hja, viszont most az AKért elég sokat kellesz játszani, hogy elérhető legyen.
tomi_mod: Megesik az ilyen...
-
BalaNce87
addikt
válasz
lovag05 #1611 üzenetére
Ok akkor értem, csak codba ne beszéljünk olyanról hogy fegyver szórás, mivel nincs benne
Ne legyen full realisztikus, csak azért legyen benne, érezzem hogy egy Ak-val lövök, itt nem érzi az ember hogy erős fegyvert használ, meg amúgy se érzed a különbséget egyik között se.
Majd jönnek a level hackerekamúgy nekem se lenne türelmem ehhez hogy egy fegyverért játszak minnél többet hogy hamarabb megkapjam, lehet level, de hogy a szerint kapok egy fegyvert elég fura.
-
tomi_mod
aktív tag
Eddigi fejlemények:
második lemez betételekor befagyott az egész gép
reinstall-al feltette a maradékot, de game indításnál "incomplete installation MW2 (16)"
jogtiszta xp minden friss. tűzfal kikapcsolva vírusellenőrzés kikapcsolva...
Leszedtem, most előről, egyébként a telepítés is csigalassú 5-6mega/mp sebességgel telepít dvd-ről és a proc is iszonyat le van terhelve
Ez most komoly
IW bazzeg -
-
BalaNce87
addikt
válasz
feka007 #1600 üzenetére
Azért ne vezesd félre, most nézem róla reviewt és hát rohadtul látszik hogy semmit nem szór a fegyver, ez nem Arma, nem Operation Flashpoint, ez cod, abba meg tudhatná az ember hogy ilyeneket nem raknak bele. Ez nem vitatkozás csak azt mondom amit eddig tapasztaltam, ki se kell próbálni hozzá hogy tudd ez így lesz, ha egyszer játszottál egy coddal tudni fogod hogy ez sem fog különbözni a többitől, szóval csalódni nehéz benne annak, aki nagyon szereti.
-
sakto
őstag
A CFG multiba miért nem elérhetö?
Nincs még szero? -
keIdor
titán
válasz
feka007 #1606 üzenetére
Sárgán világít alul a ismerősök. Nekem ott vagy, gondolom te is ott találsz meg.
Ha nem, akkor Közösség fűl, és Invites. -
keIdor
titán
válasz
ADAM1337 #1593 üzenetére
Átállítottam Shift+C-re, így már jó.
feka: Felvettelek Stiglitz, fogadj el
henesa: Csak úgy tudsz magyarokkal játszani, hogy pl. felveszel engem és másokat Friends-be, és együtt elmegyünk játszani. Itt már nincsenek szerverek, random bedob mások közé.
Egyébként valaki megtalálta a magyar zászlót? Mert néztem és nincs... mondjuk nem mintha betettem volna, inkább Kanadát dobtam be. Érdekes, mert Ausztria és Svájc az ott van, pedig kisebb országok... biztos úgy voltak vele ott tuti többen megveszik, és inkább ők kaptak...
-
henesa
aktív tag
Hát így lvl 5 -ön azt mondom nem dobtam ki az árát DE rohadt furcsa ez a stemes dolog
meg sokat laggolok is más nem álltalában 3 csíkom van meg hogy a pi...ba tudok magyarokkal játszani ??? -
Zsubi
őstag
nvidia honlapjáról a driver 800k-val jön erre a Steam meg csak 50-60k-val tölt
-
lovag05
aktív tag
Kinn a razoros verza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest