- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika1981
tag
Húha!!!! Én csak példának írtam! A hozzászólásokból azt látom hogy csak nekem természetes hogy ha megveszek egy rubikkockát akkor azt a kezébe adhatom bárkinek. (nem másolom le, nem buherálom, nem lopok neki is egyet csak hagyom hogy forgassa) Sajnálom hogy én nem olvasok el minden cikket 1-1 játék megjelenéséről és ezért ilyen tudatlan vagyok egyesekkel ellentétben. Én szerettem az első részt ezért megvettem a másodikat is! Nem olvastam utána, én hibám biztos. Idáig ez nem így ment. Megvettem egy játékot és a gépemen boldog boldogtalan játszhatott vele. Az sem zavart hogy korlátozva volt a telepítési szám mert nem pucolom a gépem hetente. Most viszont nagyon bosszant hogy nem lehet egyszerre 2 singlet tolni és nem tudunk külön külön végigmenni a rangokon. Részemről befejezve mert nem akarom teleszemetelni a topicot.
-
-
Źşë'
addikt
én azért simán bele tudnék kötni az sp kampányba =) és sztem közel nem realisztikus, pl
- burger shotos pályán gyakorlatilag ott futkozunk az ellenség között
- elején a játéknak 360fokban lehet fordulászni a jégszirten =)
- ellenség tud pajzs mögül lőni, mi miért nem =)
- a látványosság miatt a helikopterek annyira közel repülnek 1máshoz hogy attól már simán lezuhannának =)
- 1ik pálya úgy kezdődik h rajban repülnek a helik, és 1xcsak berepül egy vadászgép 2 heli közé..csak úgy szimplán lelassít ill. utána gyorsít mint egy Mclaren F1-es autó
- a hummerekben az a gépágyú picit gyorsan pörgeti ki a skullokat, ill olyan gyorsan lehet mozgatni mintha papírból lenne
- a bot ai sztem borzalom hiába bújok el akkor is látnak, még ha szikla mögött is vagyok, kidugom a fejemet és mondhatni század másodperc pontosságra már találat éri a buksimat
- és mindez megspékelve jó kis parkinzonkóros egérmozgással, aminek köszönhetően ha folyamatosan kapom az áldást nem tudok visszalőni rá mert gyakorlatilag lehetetlen pontosan visszahúzni a célkeresztetés addig lő míg totál k.o. nem leszek =)
- ja és 5 óra játékidő ami manapság nem nevezhető még dlc nek sem =)azokat a játékokkal foglalkozó oldalakat nem is értem, hogy a brébe kaphatott egy ilyen játék 90% >> felett? 5/5 meg 10/10
eh xd funny
multi szó mi szó ütős lett, nekem az nagyon bejön, nem is tudok rá felhozni semmi negatívumot, mert nagy flash az egész.. durván adrenalinpumpálós cucc! ill. talán a ded szeró hiány + lag amit steam produkál ami negatívum
az is igaz h ez nem singli re kihegyezett game, de azért az ilyen dolgokra odafigyelhettek volna szvsz!
-
tomi_mod
aktív tag
-
DioKVP
tag
Ezt már próbáltam én is. Normalon betöltött viszont akkor meg kidobott egy olyan felirattal hogy kevés a hely a merevlemezen, szabadítsak fel legalább 5 mb-ot. Na mármost az összes partíciómon legalább 20 giga szabad hely van. Ja és ezek után eltűntek a mentéseim. Fizikailag megvannak, de ha belépek a játékba és játszani szeretnék Single Playert akkor teljesen az elejéről indul: intro, kiképzés, nálam meg agyhalál.
-
-
priti
addikt
Még ha azt mutatnák, de hát csak egy nick, senki sem tudja hogy ő ki, ez ilyen lelki alapú betegség lehet. Van aki természeténél fogva képtelen elviselni, ha veszít, de attól még egészséges ember csak nem multizik, aki csalással multizik az tuti beteg, kizárt hogy leköti, max ha nagyon fiatal, de akkor meg mit keres előtte egy 18+ os játék...
-
Raymond
titán
Sehol:
" DudezTY: Since we cannot kick people in ranked matches, how will we stop hackers who get past VAC?
Mackey-IW: Our goal is to ban hackers from the game.
It's a shame that it's impossible to show a jaw dropping on an online chat. There will be no way to kick players, and Infinity Ward seems sure they'll simply be able to keep hackers and cheaters from playing."
-
-
flurider
aktív tag
Hi!
copypaste:
Negyed egykor már a kezemben volt, félkettőre értem vissza Esztergomba (a 10 méteres látótávolság miatt [köd]). A single nagyon hangulatos, nagyon jó, háromkor már tudtam multizni is. Elég sokáig telepedett, de végül felért. 4870-nel simán megy 1920×1080-on AA nélkül, de minden extrán.
Nekem jobban bejön a II.WH, de ez is elég jó. Elég sáskázós a multi, de fasza, még nem mindent értek a lehetőségekből, idő kell hozzá.
A szenzációról annyit, hogy fasza lett, de ha világméretű marketing kampányt csinálnak Homonyik Sándor legújabb maxijára (remélem nincs ilyen), akkor azt is megveszi mindenki
end of copypaste.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest