Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
Csabee. #2696 üzenetére
Én egyáltalán arra is kiváncsi lennék,hogy ha én indittok LAN,akkor törtes majd megye,tud e csatlakozni?Jövő héten ha minden igaz,lesz LAN nálam,és jó lenne nyomni vele!
bigdigit:a cg_drawfps nem megy!De van olyan,hogy snapshot,az megy!!Meg van egy olyan,hogy seta drawLagometer "1",ez gyárilag bennt a konfigba állitsd 1-re,konkrétan pinget nem is,de ha zöld vagy akkor jó!
Ezt keresd:"seta cg_drawSnapshot "1""
Xfire is irja az fps-t! -
bigdigit
addikt
van valami tipp multiban kiírja az fps-t és a pinget rendesen a game?
single-ben megtaláltam de multiban nem.ha meg beteszem a cg_drawfps sort el se indul. -
snataniel
tag
Sziasztok!
Call of Duty MW2 - hamachi Network
User: phMW2
pass: mwPróbálgassuk h megy-e : )
Üdv! -
dokee78
félisten
Hamachin lehet nyomni amúgy?
-
DonMedve
addikt
Köszi,de én is csak véletlen jöttem rá!Anno 1x belőttem a COD2-mbe mindent,és simán kikopizom belőle a cuccokat,az új jövevénybe.Ez történt a COD4-el is,csak ugye itt ki kellett pótolni a COD2-höz képest,namost a COD6-al sem volt más a helyzet,simán bekopiztam a cuccokat COD4-ből,meg persze az új dolgokat kóstolgatom.A konfig hackel vigyázzatok mert nme minden esetben szereti a játék.A grafikát,én konfigba szoktam állitani,(természetesen,semmi olyat ami a javamra fordittaná a dolgot,esetleg befolyásolná a játékmenetet)mert multiba szerintem senkit nem érdekel a csilli-villi.Legalábbis engem nem!Sőt kifejezetten zavart,tegnap amikor először felmentem,rajt volt minden cucc,azt elment mellettem a csapattársam,még a sisakja is fénylet!!De annyira,hogy el is vakitott
,nem is láttam honnan lőttek le!!!
Na mindegy szóval iy jöttem rá,hogy van elhajlás,és örülök ha evvel segitettem!
Ui.:Amúgy ne haragudjatok,de ti fossátok a szót???200hsz amióta nem voltam,ehh!Ilyen pörgős topikot!!
Mikor játszatok????
-
Sziasztok!
Az XP-t is szereti a játé
Minden grafikai cuccot ugyanúgy kihasznál a game, mint pl. W7 alatt?Üdv. core2
-
borkarico
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #2688 üzenetére
skidrow verzioval sem?
-
borkarico
aktív tag
hali!
xfire-el nem is fog működni?
-
Polllen
nagyúr
Magyarokkal úgy lehet játszani, hogy követitek egymást...Pl. steamen belépsz a PH vagy a magyar MW2 közösségbe és ott látni fogod ki játszik...utána már csak egy kattintás, hogy csatlakozás a játékhoz...Ha van hely a szerón már ott is van...
De lehetőség van meghívásos alapon is játszani...Meg hívsz egy vagy több barátot, ha mindenki megjött, belépsz valahová és a barátok mennek veled automatikusan...mindenki ott lesz, olyan szerót választ...sőt, bizonyos helyeken (TDM, stb) még egy csapatba is rak mindig a barátokkal.
MW2 COD4-hez képest:
+ összetettebb pályák (újdonság ereje)
+ új fegyverek, perk rendszer, strike-k (újdonság ereje)
- nincs mindenből HC verzió...
- nincs válaszható szerver
- nincs lean, ami nagyon hiányzikMivel én inkább már csak pubolok, így az első kettő ellensúlyozza a másik három problémát. Még így is jobb élményt nyújt nekem, mint az unottra játszott cod4...persze hiányozik a törzs szerver és a mindig ismerős arcok, de azért steam-n is lehet vadászni, csak nehezebb.
-
Motaba78
addikt
válasz
volvoguy #2681 üzenetére
a laggolás sok mindentől függ (pl éppen mit is csinálsz a nettel mennyire terheled le)
"valóban nem tudok csatlakozni arra a szeróra ahova akarok? illetve nem is szeróra, mert most már ha jól tudom nincsenek hagyományos értelemben vett szerverek...de eddig pl. az MW-ben nyomtam MSGT-n, ASE-m, Hungarian Black Wolfes-on is....akkor ezekre, tehát magyarokhoz msot nem is tudok majd fellépni, amelyikre szeretnék?"
ezt ebben a gaméban el kell felejteni, nem lesznek ilyen szerverek.
1.Kiválasztod hogy miben szeretnél játszani pl. tdm és ennyi berak valamelyik szerverre.
2. steamen felveszed a haverokat és együtt mentek harcba
3. te csinálsz privát szervert ahol te és csapatod játszik.én ennyit tudok még.
-
volvoguy
addikt
"megmondom őszintén nekem az MW1 nem eredetiben van meg...de mivel a multi nagyon fontos, és az csak eredetivel fut, ezért mindenképpen megfogom venni eredetiben, nagyrészt a multi miatt...persze lehet vádaskodni, hogyha nem lenne a steam akkor máris letöltöttem volna...valószínűleg...de ez is egy fegyver az Activision kezébe, hogy "kényszerítsen" a vásárlásra...megmondom őszintén, én, mint bevalottan MW warezos ezen egyáltalán nem háborodtam fel..megveszem..persze valszeg majd csak ha lejjebb megy az ára...
de ami fontosabb...engem nem zavar a 9 vs. 9, hisz konzolosok is úgy nyomják, akkor meg minek pofázunk? dedikált és modok hiánya sem zavar, a konzolosoknak az sem járt soha..akkor meg? így engem csak 2 dolog érdekel a multival kapcsoaltban...
- mennyire laggol? (4 megás net)
- valóban nem tudok csatlakozni arra a szeróra ahova akarok? illetve nem is szeróra, mert most már ha jól tudom nincsenek hagyományos értelemben vett szerverek...de eddig pl. az MW-ben nyomtam MSGT-n, ASE-m, Hungarian Black Wolfes-on is....akkor ezekre, tehát magyarokhoz msot nem is tudok majd fellépni, amelyikre szeretnék?" -
Hunter2
addikt
Mondja meg valaki hogy a copycat mire jó.
-
F e Z o
veterán
válasz
t.kristof #2676 üzenetére
Nem is lenne baj, ha bannolná az összes cheater-t.
Lehetne mondjuk hardcore SD, Sabotage, meg Headquarters is mert fél tár kell egy emberre. Erről van valami info-ja esetleg valakinek.
Egyébként találkoztam először az első magyar pofázós, te csalsz stb. honfitársammal a multin. -
iZed
aktív tag
válasz
Szerintem... #2672 üzenetére
a lan is steamen megy? es ha nincs net?
-
t.kristof
senior tag
válasz
LackoMester #2643 üzenetére
nem a steam szüri ki. hanem minden szeron mindig van fennt egy admin aki figyeli a csalokat és bannolja öket. ezért is sz**ás csalni mert ha bannolnak steamrol akk ugrott az origid...tehát nembirsz majd ujra multizni csak ha megveszed megint eredetiben.
-
biggamer
veterán
Modern Warfare 2: Az év FPS-e ?
- [link]
-
PiE137
senior tag
Skacok, virágboltival lehet tolni a spec ops pályákat ketten, v ahhoz is kell az eredeti?
-
Axel pRo
aktív tag
Az a 100 ping mit takar? akinek nagyobb az ne is akarjon játszani vagy ez az átlag?
-
Csabee.
nagyúr
Nagy COD-osokat kérdem hogy összességében melyik a jobb multiba? COD MW2 vagy a COD4?
-
SipiBcs
őstag
válasz
danilla #2659 üzenetére
Igazából sosem volt. Ha jól emlékszem, akkor csak egy kezdeményezés indult el, hogy legyen PH előtagú klán CoD4-ben, de aztán ez is eltűnt, átalakult. Nehéz sok embert kis helyen (pl:TS) összezsúfolni úgy, hogy mindenki kijöjjön a másikkal
Én viszont kezdek egyre jobban
az MW2-be!
-
petymeg
addikt
üdv.
mekkora erőmű kell a játéknak? q9300 + hd 4850 + 4 giga ram megteszi 1690*1050 felbontásban? -
Barell
senior tag
válasz
Többek között ezért nem veszem meg eredetiben. Sejtettem hogy rögtön lesznek hackerek. Azokkal meg fogok találkozni majd törtön is. Cod 4 PH server van esetleg?
-
-
volvoguy
addikt
emberek az igaz, hogy ha feltelepítem a steamet, csinálok accountot, aktiválo ma játékot, ésletörölöm majd szeretném újra felrakni, akkor már nem a dvd-ket lehet használni a telepítéshez, hanem a steam-ről tölti le magát a játék?
-
priti
addikt
Még ha azt mutatnák, de hát csak egy nick, senki sem tudja hogy ő ki, ez ilyen lelki alapú betegség lehet. Van aki természeténél fogva képtelen elviselni, ha veszít, de attól még egészséges ember csak nem multizik, aki csalással multizik az tuti beteg, kizárt hogy leköti, max ha nagyon fiatal, de akkor meg mit keres előtte egy 18+ os játék...
-
Haart
addikt
válasz
Azt szeretném egyszer elérni hogy a csalók is bűnhődjenek tetteikért. Ilyen embernek kár játszani.
-
InVino86
aktív tag
LoL és már fejlesztik a Modern Warfare 3-at
és be is kajáltam, míg a végére nem értemKinek mi a véleménye a MW2-ről milyen lett összességében?
-
LackoMester
addikt
azok a rodadt tetves cheater köcsögök-még,h.a Steam kiszüri a csalókat[link]
-
Svájcinéger
őstag
Hát tegnap este megállt bennem az ütő, mikor beléptem. Pre-Loaded állapotot mutatott asszem, mert a fiam délután játszott a saját gépén és ezek szerint ez egy kicsit megkeverte a steamet. De újrabelépést követően jó lett.
Ugyanúgy nem lehet grafikai beállításokon és hangon módosítani ha be vagyok lépve x-fire-be, mint anno a COD4-nél.
Asszem ma átnézem a tegnapi hsz-eket és felveszek egy két arcot, mert kezd elegem lenni a camperekből és a GL-ekből. Mi lesz majd ha már a martyrt is el fogják érni ? Érezzétek magatokat megtisztelve, mert neten nem szoktam (fiúkkal) ismerkedni. -
-
m3ss
veterán
priti kosz a cfg parancsokat, nevetseges hogy igy lehet jatszhatova tenni a jatekot
irjatok itt sokan hogy maxfps 250-re allitjatok, miert jo ez?
en lcd tv ugyis csak 60hz-et frissit nekem, nem mind1 efelett hogy mennyi a maxfps? gondolom mindenki vsync bekapcsolva jatszik amugyis.de tovabbra is hostolhatna vki jo feltoltessel.
tegnap jatszottunk ugy hogy zolisx4 volt a host 5mbit feltoltessel es voltunk vagy 5en magyarok, meglepoen jo volt
invájtra fel -
DioKVP
tag
Az utolsó küldetéscsoportnál amikor Price-al kéne menni valami havas tájon, töltés közben meghal a gép és kidob valami hibaüzenettel, amit sajna sehogy sem tudok megnézni. Csak a tálcán látom hogy van egy "error" üzenet. Ilyen volt már valakinek? :l
-
priti
addikt
válasz
Csabee. #2634 üzenetére
Tudod az oldalra hajlás, az a lean, nekem ez a nyomorom. Amúgy jó hosszú sor lesz mire végigírják majd hogy mi tilos, tegnap este feldobtam a radart a csúzlira rohangáltam a házban mentem amerre pittyogott és hülyére mészároltam mindenkit, rajtam kívül szerintem senkinek sem volt annyi esze, hogy betegye, vagy nemtom de áhh, csak azért nem untam magam hülyére mert közben bombázgattam meg gépfegyvert raktam a nappaliba meg ilyenek, hagyjuk a fenébe ezt az erölködést szerintem, majd én eldöntöm inkább hogy kikkel játszom, mert lehet hogy kivették a lean-t, de ettől még aki béna az ugyanúgy béna marad és ugyanúgy szív, csak a játékélmény szarabb.
-
priti
addikt
válasz
Csabee. #2630 üzenetére
Én amikor megláttam, hogy nincs lean akkor piszkosúl, de most kezdek bízni benne, hogy mégis lesz. Egyre több cucc van hozzá, már olyat is találtam belinkelve, amivel lehet használni a COD4 modokat állítólag, szóval ezerrel gyúrják mindenhol, ha benne van akkor elő lesz az hozva, mondjuk a kacsa nem volt szép DonMedvétől, jól bekaptam a cumit.
-
F e Z o
veterán
válasz
Csabee. #2593 üzenetére
A felbontást leveszed, meg a részletességet, az anizoptropikus szűrést kikapcsolod.
Két dolog ami kicsit zavar az MW2-ben. A futás gombot (SHIFT) kicsit hosszabban kell nyomni, hogy fusson, a 4-ben elég egy pillanatra lenyomni. A másik dolog az inkább az emberekkel van. A gránátvető. Épphogy összehozok egy 4-5 killstreakot, tuti jön egy mókár gl-el. Elég illúzióromboló tud lenni.
-
Csabee.
nagyúr
Valaki megbánta már hogy megvette?
-
A cfg fájl szerkesztésének nem sok köze van a cheathez. Persze van 1-2 parancs, ami tiltott szokott lenni a szervereken, mert befolyásolja a csomagokat és nehezebb lelőni az embert. Ettől függetlenül a jelenlegi korlátozás indokolatlan.
A cg_fov "90" megy multiban? Mert ez még egy lényeges dolog szerintem.
-
SipiBcs
őstag
Multiban vagy single-ben?? Én keresgéltem és az istennek sem találtam a multiban!
Közben azon spekuláltam, hogy nehogy bann-t kapjak az átírt cfg miatt, úgyhogy nem próbálkozom.
Féltem a 10 ezres serialomat..... ugye....
Jah... tegnap láttalak egy mapon, rád köszöntem, de nem volt foganatja.
-
@rglaaf
veterán
válasz
Csabee. #2623 üzenetére
Nem tudom mert nem toltam boxon viszont az biztos hogy ez lesz a tendencia,elöször konzol és csak utána pc ,de már irtam itt 1-2 napja hogy 2 éve az UT3-al is ezt csinálták csak ott még durvább lett a konzolositás most ott tartunk hogy ki jött már egy játéknyi mennyiségű patch és még mindig szinte használhatalan erről ennyit
Ma ahogy fementem steam-re szedett is le frissités-t MW2 -höz valaki tudja mik ezek , vagy változott valami?
-
priti
addikt
válasz
luw2win #2625 üzenetére
Az a baj, hogy csak egyes dolgokat enged módosítani, van amit ha átírsz akkor a játék induláskor dob egy hibaüzit és visszaírja az eredeti config-ot, gondolom a csíterek ellen próbáltak ezzel védekezni akik viszont persze már régen csalnak ugyanúgy, arról már nem egy video-t láttunk
-
luw2win
őstag
Cod4 cfg-t beteszek akkor jó lesz? - valaki próbálja már meg, sajnos eredetihez csak ma este tudok hozzájutni
-
priti
addikt
válasz
@rglaaf #2620 üzenetére
de tényleg, csupa-csupa extra ez a gém, lesz hajlás, a hollandok már gyúrják, a németek is, csak idő kérdése, kb megint az jár majd jól, aki törtet használ, mert az eredetiben le van tiltva a cfg módosítása, így ebből gondolom valami hack lesz, aminek használatáért meg ban lesz, remélem megjön az eszük és az első patch-ben javítják és bekerül hivatalosan is
-
BalaNce87
addikt
Újabb nevetséges dolog! Nem lehet létrehozni több profilt??? Ahogy neten olvasom nem nagyon. Szánalmas baszki...
-
BalaNce87
addikt
Senki nem vágja hogyan lehet profilokat létrehozni?
-
Eagle16
addikt
Így, hogy nem lehet kihajolni, kb. percenként halok meg minden pályán single-ben...
Hardened nehézségen játszom, hogy tovább tartson, de néha azért már idegesítő egy kicsit. -
RockHaRD
addikt
kipróbáltam a lean-t, és nekem nem megy... config_mp-be beleírtam a két sort, kciserélve az eredeti Q, meg E bill-t, majd írásvédetté tettem a fájlt, játékba be, Q-E nem csinál semmit -.-
Akkorhogyisvanez?
-
priti
addikt
Egy két kipróbálandó parancs a config.cfg-be:
// Shows an indicator when there a flash/stun grenade is thrown near you
seta cg_hudGrenadeIconEnabledFlash "1" (default value is 0)// Amount of packets sent per second
seta cl_maxpackets "100" (default value is 30)// This will connect you to a server with maximum X amount of ping
seta cl_maxPing "110" (default value is 800)// Max frames per second shown
seta com_maxfps "250" (default value is 85)// Disable/enable lagometer
seta drawLagometer "1" (default value is 0)// Enable/disable dynamic environment, ie objects will move when shot at etc
seta dynEnt_active "0" (default value is 1)// Enable/disable your HUD
seta hud_enable "1" (default value is 1)// Enable/disable in-game console (this seems to work with english keyboards only?)
seta monkeytoy "1" (default value is 0)// Set the amount of anti-aliasing
seta r_aaSamples "16" (default value is 2)// Enable/disable distortion from weapons, explosions etc
seta r_distortion "0" (default value is 1)// Number of dynamic lights
seta r_dlightLimit "0" (default value is 4)// Enable/disable depth of field
seta r_dof_enable "0" (default value is 1)// Play in fullscreen/windowed mode (fullscreen is 1, windowed is 0)
seta r_fullscreen "1" (default value is 1)// Amount of ping bars shown, the more ping bars, the more precise ping will be shown
seta cg_ScoresPing_MaxBars "10" (default value is 4)// Ping interval
seta cg_ScoresPing_Interval "20" (default is 100)
Explanation: If you have ping interval on 100 it means you have a 100 ping when you have full bars. If you have your ping interval on 20 it means you have 20 ping if you have full bars, and 20 extra ping for each bar that is gone, so if you have 6/10 bars you have a 100 ping.Több helyen olvastam, hogy a hajlás multiban nem megy a cfg módosításával, vazz sose érek ma haza, valaki mondja már hogy neki sikerült...
(#2610) m3ss : Tényleg elég felháborító szintet ütöttek meg.
-
-
m3ss
veterán
na mai frissitesben mar betettek ezt a hihetetlen featuret hogy az elso keresesi parameter nem a <100 ping
hanem <50 ping aztan ha nincs akkor <60, <70 stb
lass csodat tudok jatszani vele normalis korulmenyek kozott
1 percet nem volt tesztelve ez a jatek pc-n, atportoltak konzolrol es kiadtak. -
Haart
addikt
válasz
LackoMester #2607 üzenetére
Nálam ATT van fenn. Abba beépítve ottvan aztán over
Így van fps mutató is.
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Itt vki írta, hogy fps kiírás működik...single-ben igen, de kipróbáltam multiban és el sem indul...hiba konzol+a multi konfigját törli...
Másnál működik? Gondolom a hajlásnál ugyanez lenne, uh ha majd vki kipróbálta multiban és megy, nyilatkozzon
Thx
-
LackoMester
addikt
lopakodni nem itt kell hanem a Splinter Cell-ben
persze mindenki úgy játsza ahogy akarja,ezért is faxa game
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Neil Watts #2598 üzenetére
Ne akarj mindenkit lelőni! El kell lopakodnod onnan csak! És ha észrevesznek néha jobb ha futsz, és nem leállsz lődözni
-
Tom5
addikt
A campaign menünek a háttere kellene Wallpaper-ként. Nagyon bejön!
Amúgy bejövős a játék, pedig nemvagyok nagy First person shooter-es. -
priti
addikt
válasz
forceberg #2595 üzenetére
Hát de ilyet !? Az még csak-csak, hogy beteszik fixre a Q-E billentyűkre és nem teszik be a menübe, de hogy effektíve letiltják amikor ott van készen a játékban benne és az egész két soron múlik, érthetetlen. Most meddig tartott volna ezt beírni a cfg-be mielőtt kiadják a játékot PC-re, de komolyan. Te ezt érted? Én nem tudom felfogni ép ésszel.
(#2601) danilla
Bocs hogy ezt mondom, de remélem hogy csak te vagy béna. Nem hiszem hogy DonMedve kamuzott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Új, bontatlan Nothing Ear 2 fehér vezeték nélküli fülhallgató - 2 év magyar bolti garanciával! -
- WD60EFPX - 6TB RED Plus (bontatlan, recertified)
- SONY STR-DH510 5.1 házimozierősítő 100W
- GIGABYTE AORUS RGB 16GB (2x8GB) kit DDR4 3733MHz - Közel 1 év magyar bolti garival! -
- BMW M57 főtengely ékszíjtárcsa
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest