Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megnéztem néhány új videót a youtube-on és most mondok egy jóslatot. Hamarosan mindenki ROHADT ideges lesz az új nuke miatt, amit a 25-ös kill streak után oszt a game. Valahogy túl könnyűnek tűnik összeszedni, elég egy kemper és kész, 7 után heli, azzal összeszed vagy 10 fraget, utána C-130 másik 10, és bumm, ott a nuke. Akinek először megvan, az NYERT. Tökmindegy, milyen módban játszik, lehet free for all vagy domination. A nuke mindent visz.
Ez olyan lesz, mint a 4-ben a GL volt, csak még durvább, szerintem mindenki anyázni fog majd rá. De ne legyen igazam.
-
BalaNce87
addikt
A csíkos az azt jelenti valószínűleg hogy ha két csík akkor jó ha 4-5 akkor szar, pl left4deadba csíkkal is mutatta mellette meg a számot, 2-3 csíkig zöld utána narancssárga és végül piros ami ilyen 120-tól kezdődik. Hozzá kell tenni hogy codba magyar szerveren is 40-50 volt az átlag, külföldön meg már csak feljebb volt.
-
henesa
aktív tag
Azért csíkos hogy ne tudd hogy mennyi a ping és ne zavarjon hogy az eddigi 15 helyett mondjuk 85
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
semetka
őstag
Én nem mondok véleményt addig míg nem játszottam, de abból csak lett vmi hogy nem akarták a call of duty nevet adni neki. A borítón láttam, hogy a "call of duty" név igen pici de a "modern warfare 2" ott díszeleg atom nagyban. Nézzétek meg akármelyik cod borítón sokkal nagyobb a cod neve, itt meg alig látszik. Oda rakták kicsibe hogy elbírjanak adni jó sokat a cod névvel. Nekem ez már egy kis csalódás azért. De minden kiderül...
-
v!ct0y
veterán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Micsoda ???????
Na nehogymár ezt is elbasszák...........ezzel a rohatd csíkos pingekkel ......na ezt se veszem meg akkor...

-
dokee78
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
Az én bűnöm az irigység

-
Hy
Tud már vki vmit a pingekről?...egyre több a boxos gameplay,de abban csak ilyen 4csík van és azzal mutatják a pinget
Esetleg a minimális netigénye mi lehet 1megás net vagy mennyi?..(nem találtam multi netigényt még sry
) -
v!ct0y
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Nekem meg van a 3 is

-
Jakesz
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Szép kis gyűjtemény, jól fog passzolni hozzájuk, az MW 2 is

-
tgulyas
senior tag
Srály lesz ez a game akár menyire is bele nyultak ez azé akor is COD

-
csdm
senior tag
Hali!
Ti honnan rendelitek a cod 6-ot? EZ az oldal / bolt megbízható? A kedvezmény csak akkor áll, ha neten keresztül rendelem? -
Kanczy
veterán
Első CoD PC-re, ami kimarad a gyűjteményből... szomorú

-
priti
addikt
Mi az hogy nem mentek suliba? A durva mindenit! Apuci hogy nem vágja nyakon a lógós kölkét? Őrület. Apám pároslábbal rúgott volna tökön ha kiderül hogy lógok, persze két napot ellógtam a középsuliból így is, de még a fősulin is lelkifurim volt ha nem mentem be egy előadásra, na jó filozófiatörténet miatt nem

-
Hunter2
addikt
Na felhívtam a pécsi Mediamarkt-ot, a srác azt mondta lesz náluk bőven.
-
dokee78
félisten
Nekem bejön ez a Third person nézet is.
-
fpeter07
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Akkor elsődlegesnek kérek egy FAMASt, Sidearmnak pedig egy magnumot
Többit megtarthatjátok 
-
tgulyas
senior tag
Most kaptam értesités hogy átt adták a futárnak a csomagot

-
BalaNce87
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Én csak azt nem értem hogy azok a csíkok minek vannak ott a fegyverek mellett, codba mind1ik ugyanolyan, max a sebzés más...
-
dokee78
félisten
-
LackoMester
addikt
Papa-Kötelezö a PH elöjelet használni a klub tagoknak?
engem a klán kötelez,marad a |A&O|....de majd biztos összefutunk,és akkor meresz nektek
Henesa-megmondom-összeomlik az egész mint egy kalap xar
NANEEE AK-t csak a 70 levelnél adja[link]
marad a M4A1 az is jó lesz -
RidDiCh
tag
Én a héten nem fogok játszani sztem , sajna a HDD-m gariban van

-
henesa
aktív tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Erre én is kíváncsi vok mi lesz kedden mikor rázúdul a steam-re a sok millió kocka velem együtt ???

-
keIdor
titán
Beléptem én is a PH klubba.

Azt mondom, hogy cseréljünk Steam nevet, azt mehetünk holnap együtt kockulni majd.
KeldorFireman vagyok, vegyetek fel! Írjon bátran mindenki...
-
LackoMester
addikt
van egy olyan érzsésem,hamarosan behalnak a Steam serverei( úgy kb.0.01 órától)
ha több 1000-en kapcsolódnak rá szinte egyszerre-na mind1 kiváncsi vagyok -
Zin
őstag
Mesterlövészpuskák:* ismeretlen kaliberű Barrett puska (valószínűleg .50)
1 csipa lesz csak a jatekban

-
sasa134
addikt
Hehe óriási a hype a játék körül, kíváncsi vagyok, vajon jogos-e vagy sem...Úgy értem ér-e ennyit a game. remélem igen. Én azért megvárom az első teszteket / véleményeket, aztán besétálok vmi sztórba megveszem. Ez a steam-es dolog amúgy nagyon nem bejövős, utálom nagyon...
-
luw2win
őstag
-
Zin
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
na megrendeltem enis...holnap kuldik remelem!2-3 napig tuti nem alszok holnap estétől fogva ha valoban megjon a csomag!11k-t megér postaval egyutt sztem es sorban alni se kell meg autozni sehova csak kezbe benni a lemezeket.A warez-os dologgal sokan cumizni fognak sztem.Steam meg faja L4D2 demo is odaver nagyon azon keresztul.

-
Lala6
addikt
Igen, ott megint hülyítik a népet. Lesz nagy társadalmi hadd-el-hadd, éjfélkor meg lehet rohanni az új játékkal a zsebben.MediaMarkt - Mert hülye vagyok
-
Zin
őstag
media-ba 11.-en lehet megvasarolni ?Mert ott is 9990.-
-
ez király, egy kompetens indíthatna akár egy PH!-st is
-
Kucsek
aktív tag
Ha valai tud infót a játékról ,hogy milyen a multio azt epedve várom
-
Kucsek
aktív tag
Hát nem tudom szép az új rész csak kicsit kukacos.Eddig megvettem mindegyiket ,természetesen ott volt demo kipróbálta az ember,de itt nincs.
Ha a virágboltos verzió tetszik akkor megveszem,de a multival bajban leszünk szerintem mindannyian -
feka007
veterán
Látom páran már beálltak itt a CoD hiánytól..

-
v!ct0y
veterán
Ez a szar dvd még jól is elsülhet mert hazaviszed beregizd a kódot steamre aztán kapsz egy msik példányt másik cd kulcsal....

-
Sareth
senior tag
Akkor tőled jött a majdnem Headshot? Jó hogy el tudtam hajolni. Sajnos Pisti86 már nem volt ilyen szerencsés, ő ott maradt és heves káromkodások közepette vissza spwan-olt a sátorhoz.
-
nixx-21
őstag
amugy nem para....steam serverek leszenk kikészülve majd mert szépen azt fogja mondani az IW h a serial ott van srácok regezzétek be az accountra és steam serverről szépen letölthető a játék....mint ahogy az öszes Steam account-ra beregelt gém
emiatt nem hiszem h csúszás lesz. -
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Úgy van, hogy ezt bebukták. Frissíteni meg lusták, bár ki tudja, talán kivárnak, mert a kiadásig nem hiszik el, hogy az IW képes így kinyírni a legjobb multis húzónevét.
-
Ice!?
őstag
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Ezt én se értem.

-
Üdv...CoD MW2-es szerók 32slotig
vki elmagyarázná,hogy ez most,hogy van?...ha pedig nem igaz akkor ,mért nem frissítik,h ez mind nem igaz?
-
Sareth
senior tag
További színes híreink:
- Elfogytak az előre rendelések, az emberek egymást ölik a fennmaradó darabokért.
- A hipermarketek előtt már két hete sátoroznak az lelkes gémerek hogy elsőként szerezzék meg a kedvenc játékukat stb.Ha így haladunk erre is szükség lesz hamarosan!!

-
bandiie
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Sztem ez kamu. Előbb még azt írták, hogy a Német Gamestartól származik a hír, most meg valami névtelen oldalt linkelnek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Esetleg a minimális netigénye mi lehet 1megás net vagy mennyi?..(nem találtam multi netigényt még sry
)
igy teljes a sor-remélem hamarosam(holnap) a MW2 -vel kiegészül a gyüjtemény

Ehehh, a fene a beletek ... seeeemmirekellő csííírkefogóóóók a qrva mindenit!!! Egy kis vasúti töltés tisztítás, az kééne ide ... bezzeg az én időmben!