Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
válasz
Svájcinéger #27487 üzenetére
oks köszi benézek golyófogónak
-
Motaba78
addikt
sziasztok
tegnap egy szerverre sem tudtam felmenni, nem talált semmit
aztán valami kis 4,5 MB frissítést töltött le, de utána sem működött, még mindig probléma van ?Valamint egy teamspeak elérhetőséget kérhetek ?
Előre is köszi
-
Motaba78
addikt
sziasztok
privát széron nyomjátok ? vagy merre tudnák veletek játszani ha van lehetőség rá ?
-
Motaba78
addikt
sziasztokismét felraknám a játékot kicsit nosztalgiázásból, de a steam azt irja, a merevlemezen 0 helyen van és nem indul a telepítés ilyenkor mit tudok tenni ?bocsi ha tök egyszerü a megoldás, de nem jövök rá, mi a megoldás ?előre is köszimegoldodott
-
Motaba78
addikt
sziasztok
elég régen nyomattam ezzel a játékkal, gondoltam visszarakom gépre és beszállnék játszani, ha van lehetőség.
Ti valamelyik kieggel nyomjátok vagy az alappal?
melyiket éri meg tulajdonba venni a kettő dlc közül ?befogadnátok egy kezdő játékost közétek golyófogónak ?
előre is köszi.
-
Motaba78
addikt
egy elérhetőségnek én is örülnék a játékhoz
-
Motaba78
addikt
Kellemes Gépmeghibásodásból, Csíterből, Laggolásból Mentes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden Kedves Fórumtársnak.
-
Motaba78
addikt
válasz
Svájcinéger #4836 üzenetére
igen akkor kínlódtam ezzel a kalap sz*rral.
de végül megoldódott a probléma most van megint játék.
-
Motaba78
addikt
válasz
LackoMester #4832 üzenetére
(steam és a játék is egy meghajtón volt)
-
Motaba78
addikt
válasz
LackoMester #4829 üzenetére
nekem sem a reinstall, sem az uninstall, sem a sima install nem működött, nekem is ilyen problámám volt tegnap estig. (steam és a játék is egy meghajtón volt)
nekem az oldotta meg a problémát, hogy a c: re telepítettem mindent és elindult.
-
Motaba78
addikt
ezt meg kell cáfoljam mikor 10én megjelent a játék, felraktam a steamot meg a játékot is ugyanarra a partícióra és működött, mikor pénteken frissített utánna nem lett jó, na akkor hogy is van ez ? semmi nem változott, csak a frissítés jött le és nem jó.
volt reinstall, uninstall, install és még mindig nem ment.
Majd felraktam egy olyan gépre ami teljessen más konfig, szintén egy helyre a steammel és ott sem ment, akkor még se user hiba van.tegnap felraktam a c:re szintén egy helyre a steammel és működött, akkor ez miért is van ?
-
Motaba78
addikt
FIGYELEM !!!
Akinek olyan problémája van, hogy frissités után nem akar elindulni a játék csak villog az ablak eltünik, majd megjelenik és így megy tovább annak a megoldás a c:\ meghajtóra telepítse újra a játékot és a steamet is!!
és működni fog a játék, én most csináltam meg és tényleg működik, nem értem én sem hogy ezt miért lett így frissités után, de a lényeg hogy működik, a multis rank megmarad.
elég kellemetlen mert én sem a c: re szoktam telepíteni a játékokat, de ez utolsó frissítés 1.0.168 nem tudom miért tartalmaz ilyent.
Nekem csak ez oldotta meg a problémát 2 nap után. -
Motaba78
addikt
ugyanúgy nem indul, frissítés meg minek a hülyéknek, megvette most már igy járt,
de nem gond készül a levél nekik amiben kedves hangon megkérdem mi a retkes sz*r van már, hulljanak már a fejek, és neki lehet állni dolgozni és megcsinálni a hibát, mert igy használhatatlan és ezért nem kérhetnek pénzt, mert nem rendeltetésszerű használat ami már itt történik.vásárláskor nem tájékoztattak hogy több napig nem működhet a dolog mert f*szok vagyunk és nem tudjuk garantálni a normális működést..
-
Motaba78
addikt
válasz
Motaba78 #4618 üzenetére
#4618 folytatása:
időközben elkezdett frissíteni steamről mind a singli mind a multi részét.
[link]a nod nem jelzett riasztást a másik gépen(intel) szerintem ez egy vakriasztás.
a honlapon sem találtam semmilyen leírást a vírusról.és elérkezett a várva várt indítás, hogy életre kell-é a játék, az install, uninstall, reinstall, másik gép használta(másik oprendszer is vistax64 & WIN7 ultimate), valamint a sok frissítés letöltése után, de szomorúan kell szembesülnöm a dologgal ezt bizony nem én k*rtam el, hanem gyártói oldalról NEM KICSIT NAGYON sikerült elbaltázni a dolgot.
Innentől kezdve, akinek ilyen hibája van, ahogy olvasom a fórumot egyre többen vannak, nem tudnak mit tenni, részemről szükségtelen minden további játék install,uninstall, reinstall oprendszer bizergálás, mert NEM USER OLDALI HIBÁRÓL BESZÉLÜNK.
A gyártó, meg aki a frissítést készítette, de nem tesztelte az meg ............ oda mehet elfelé.
bocsi, hogy több hsz-ban tudtam csak összefoglalni ezt a hibával kapcsolatos, részemről tapasztalt és kipróbált eseményekről, remélem sikerül pár fórumtársnak segíteni ezzel az írással.
-
Motaba78
addikt
Előzmény:
két nappal ezelőtt az esti órákban a steam elkezdett frissíteni, miután leszedte, olyan dolog történt amint nem gondoltam volna.
A játék multijának indítása közben megjelenik a steam ablak majd eltűnik és újra megjelenik, ez amolyan végtelenhez hasonló ciklusba kezd.
sajnos tegnap este sem volt még használható nekem a játék, maradt a felugráló ablak és más nem történt.
Volt reinstall, uninstall, install és semmi nem változott.
(intel rendszer a gép adatai az adatlapomom+ vista x64)Most másik platformon is kipróbálom hátha az oprendszer sérült meg. (amd-s gép adatai az adatlapomon+win7ultimate) ez a rendszer mondhatni érintetlen játékok területén.
még kb 13 perc és kiderül, hogy oprendszer-e a ludas, ha itt sem hajlandó elindulni, akkor szerintem kizárható, hogy nem user error áll fennt, hanem a steam házatáján kell keresni a gondot amivel nem vagyunk előrébb, mivel nem tudjuk mikor érkezik esetleges frissítés, valamint odafönt nem tudni mikor veszik észre és tesznek lépéseket a megoldásra, mert hiába vetted meg boltban egy ilyen hiba miatt jelenleg használhatatlan mind singli, mind a multi része a fenti hiba leírása miatt.
Amint feltelepült jelentkezem, mire jutottam.
időközben végzett még semmit nem csináltam és az avg ilyen ablakkal fogadott, mondom még semmit nem csináltam csak végzett a telepítéssel:[link] -
Motaba78
addikt
full teljes uninstall steammel minden sz*rral együtt
maradék kikeres letöröl.most feltettem külön a steamot és most kezdtem a telepítést meglátom mi lesz .
27 perc is kiderül megoldja e a problémát, ha nem, akkor nem user probléma van, hanem gyártó oldali. -
Motaba78
addikt
na én meguntam, volt reinstall, fájlok érvényesítése, frissités és most is szar ugyhogy most uninstall lesz
-
Motaba78
addikt
Privát szerver indul TDM matchbe lehet jönni.
Steam: motaba078
-
Motaba78
addikt
válasz
Scooby Dou #4222 üzenetére
custom telepítés, valamint a steamot ne a c: meghajtóra tedd mert akkor a játékot is oda fogja rakni.
-
Motaba78
addikt
válasz
Scooby Dou #4214 üzenetére
hiba a script futtatása közben,
milyen vgad van ha ki lenne töltve a géped adatai az adatlapodon könnyebb lenne.
vga driver rendesen fel van telepítve ? (jól sejtem atid van ?)ha igen a ccc felrakja a visual cumot
húzva van a teknika ? -
Motaba78
addikt
válasz
Scooby Dou #4200 üzenetére
szedd le innen és telepítsd fel, majd ujra be a lemez és mehet a telepítés[link]
-
-
Motaba78
addikt
Nekem tetszik a Mw2, az MW1-el még a mai napig játszok szervereken a megjelenése óta.
Ha össze kellene hasonlítani a kettő verziót, akkor azt mondanám, hogy a az Mw1 abból szempontból "jobban tetszik", hogy vannak dedikált szerverek, igaz van sok csaló is ,de nem érdekel, a játék a fontos nekem nem az hogy a tabellán az első legyek, rengeteg új pálya helyezhető alá ezzel növelve a változatosságot,
a mw2 inkább újdonságnak számít, új fegyok, megjelentek a színek a játékban, de sajna nincs lan, nincs dedikált szerver valószínű nem is lesznek új pályák sem.
Persze értem én, hogy valahogy próbálnak keresztbe tenni a "werziót" használó emberkéknek, de ezt meg lehetett volna oldani szerintem máshogy is pl. az elképzelésem szerint: marad az online regisztráció, és ha minden oké akkor feloldódik a lan és a dedikált szerver kereső funkció, így egy teljesen konfigurálható, időtálló játékot kapsz mint pl a mw1 esetében, nem pedig egy kiherélt verziót amit ráadásul ugyanúgy tud használni aki megvette, meg aki letöltötte.
Én még nem látom mit tudnak majd tenni, a weziót használó emberek ellen, de ha semmit akkor effektív minek vegye meg a játékot aki áldoz rá, ha letölti és ugyanott van.
(nekem sem ez az első játék ami megvan origiba pl. crysis, crysis warhead, far cry 2, C&C3-Tiberium wars, C&C-Generals, COD-MW1, C&C-Red alert 3 stb.), de nekem is rosszul esik hogy semmilyen előnyöm nincs a werzióval szemben. -
Motaba78
addikt
válasz
Felipe9221 #3271 üzenetére
nem virágbolti verzió ? és a törés vacakol ?
-
Motaba78
addikt
inditanék egy privát szervert jönne valaki kipróbálni hogy is megy a dolog ?
akár privibe is jelentkezhet -
Motaba78
addikt
válasz
volvoguy #2681 üzenetére
a laggolás sok mindentől függ (pl éppen mit is csinálsz a nettel mennyire terheled le)
"valóban nem tudok csatlakozni arra a szeróra ahova akarok? illetve nem is szeróra, mert most már ha jól tudom nincsenek hagyományos értelemben vett szerverek...de eddig pl. az MW-ben nyomtam MSGT-n, ASE-m, Hungarian Black Wolfes-on is....akkor ezekre, tehát magyarokhoz msot nem is tudok majd fellépni, amelyikre szeretnék?"
ezt ebben a gaméban el kell felejteni, nem lesznek ilyen szerverek.
1.Kiválasztod hogy miben szeretnél játszani pl. tdm és ennyi berak valamelyik szerverre.
2. steamen felveszed a haverokat és együtt mentek harcba
3. te csinálsz privát szervert ahol te és csapatod játszik.én ennyit tudok még.
-
Motaba78
addikt
válasz
Tuco Ramirez #2458 üzenetére
steamen keresztül rendben lefrissitette a singlit ?
-
Motaba78
addikt
válasz
Bencus88 #2082 üzenetére
a motorjáról ezt találtam :
Game engine
The game utilizes the in-house IW 4.0 game engine, which is claimed to be a generation beyond the capabilities of the engine used in Call of Duty 4.[16] The new engine can accommodate larger worlds, enhanced graphic detail, and more efficient rendering.[45]Infinity Ward has addressed the issue of enemies that continually respawn at different points of a level.[17] The developer demonstrated that the game engine uses a "dynamic AI," which has replaced the respawn system and allows enemies to act more independently. These "smarter" enemies are designed to actively seek and drive the player forward through a level, and can break away from set behaviors such as following a designated route in order to attack more quickly. The player cannot depend on an enemy being in the same location because enemies will behave differently each time a level is played.[9]
-
Motaba78
addikt
az normális hogy már két óraja tölt és még csak 12% ?
a multinak még neki sem állt -
Motaba78
addikt
na egy újabb móka a steamtől,
mi az hogy lejárt a steam jegyem ? a folytatáshoz meg kell adnom a jelszavam
megadom beléptet mondom akkor játék install már csak 3 giga van hátra kb 2 óra és utánna megint kidobja az ablakot hogy lejárt a steam jegyem, ez a mi a p*csöm megint ? -
Motaba78
addikt
olyankor mi a stájsz, hogy berakom az első lemezt elkezd telepiteni, frissiti a systemet majd megjelenik a steam 0% aztán eltünik az update ablak és látszólag nem történik semmi ilyenkor mi van várjak tovább ?
-
Motaba78
addikt
meghozta a gls a csomagot, kibontás után szagolgattam
, forgattam.
DVD olvasóba be és beolvasta a lemezt.
Délután asszem teszt lesz
-
Motaba78
addikt
válasz
sniper elite #1113 üzenetére
remélem talizunk, legfeljebb megbeszéljük melyik szerverre megyünk fel.
jövőhét kicsit húzos lesz de erre lesz egy kis időm
remélem a játék nem csak egy HYPE lesz -
Motaba78
addikt
válasz
sniper elite #1108 üzenetére
nekem is visszaigazolták, hogy jön a motyó, várom is mint a télapot
-
Motaba78
addikt
nosza első netverzsön megjelent
after few bottles of Vodka Russian Force proudly presents---
=======================================================
Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.STEAM.READNFO-rFORCE
=======================================================
Return to today's war front with the second chapter in the
Modern Warfare series. Modern Warfare 2 continues the
gripping and heart-racing action as players face off against
a new threat dedicated to bringing the world to the brink
of collapse. Playing as as Sgt. Gary "Roach" Sanderson,
your international squad of elite soldiers battle
through harrowing combat scenarios that range from snowy
mountaintops in Siberia to the crowded streets of Rio
de Janiero, Brazil and beyond, facing a terrorist force
hellbent on redefining the boundary lines of today's
modern warfare. Players can face the threat alone or
with other players in cooperative SpecOps mode. For
even more intense combat, take up arms against online foes
in enhanced deathmatch warfare on a host of Modern Warfare 2 maps.Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Genre: Shooter
Release Date: November 10, 2009 (US)
Release Date: November 10, 2009 (UK)
Release Date: November 10, 2009 (AU)
ESRB: MatureREADNFO PART:
FACTS ABOUT THIS RELEASE:
1. This is Steam version of the game that requires
online activation/key, both will officialy be possible
at the day of the release (10th November), you will not be
able to install this until the official release date unless
some1 provides some kind of workaround, crack for it,
its here for those who want it.2. This is russian release, and we're not sure if it
includes english subs, text or voices or any other langua-
ges, cant be bothered.3. Both DVD's are in mdf,mds format.
4. Download to waste some bw or just fu*k off.
LINK: http://www.gamespot.com/pc/action/modernwarfare2/index.html?tag=result;img;1
5. Drink or die ! ! !
-
Motaba78
addikt
válasz
jozefgucci1 #989 üzenetére
sehol nem is állítottam, hogy esetlegesen nálam van .
mint kedvcsináló oszottam meg veletek.
-
Motaba78
addikt
válasz
jozefgucci1 #981 üzenetére
te erre gondolsz [link]
ez az orosz verzió amiben elméletileg nincs steam csak starforce -
Motaba78
addikt
Új hír látott napvilágot ismételten a Modern Wardare 2-ről.
A BestBuy rendezvényén szó szerint kifaggatták az IW embereit (Mackey McCandlish, Ryan Lastimosa, Vince Zampbella) a játékról.
A hírben sajnos a játékosoknak nem épp kedvező hírek vannak, de legalább nem kell olyan nagyot csalódnunk a játékban miután kijött.
Sajnos a legrosszabb hír hogy csak 18 játékos lehet egy szerveren. Ami azt jelenti 9v9-es meccsekre lehet számítani. Így máris nem lesz olyan könnyű összegyűjteni a „25 kill streak"-et.PC-sek figyelem! A játékból hiányozni fog a „LEAN" vagyis a kihajolás falak mögül így most egy pár játékos biztos rommá töri a billentyűzetét.
A szerver hosztolásról már ne is beszéljünk. Mackey McCandlish (IW) -nek 100-as pingje van, aminek ő még örül is. Továbbá a Ranked játékokból nem lehet „Kick-elni" játékosokat és felvételi lehetőség sem lesz.Már ennyi rossz hír is bőven elég de van még egy lapáttal.
A játékból teljesen kiveszik a konzol (console) ablakot így szinte semmit sem lehet beállítani így se a FOV-ot se a fegyvereket sem pedig a perkeket nem lehet majd szabályozni. „úgy szeretnénk játszani a játékunkat, ahogy megterveztük és kiegyensúlyoztuk" tették hozzá.Természetesen kíváncsian várjuk a fejleményeket és reménykedjünk hogy ez a hír legalább 80%-ban nem igaz és reménykedjünk hogy Robert Bowling majd megmondja az igazat.
sorry a rossz hírekért.
-
Motaba78
addikt
megerősíthetem, hogy már megérkezett az országba pár darab
legkésőbb jövőhét kedden,mindenki mint a kisgyerek a télapot, úgy várja a csengetést.
elég csendes lesz ez a topik azt hiszem, mindeki ezerrel kockul a szerverekre kiváncsi leszek bírják-e majd a terhelést.Igen szerintem is megjelennek a héten a clonedvd verziók erre arra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest