- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
A monitorom fel van húzva driverben,de a játékban csak 60Hz választható,miért?
Havas pálya hol található? -
KaitouP
nagyúr
A mai ingame update tartalma: [link]
-
GrG1210
aktív tag
Hali srácok , kb. két hete elkezdett szaggatni a játék , gondolom valamelyik javítás óta . kifagy 1-2 másodpercre (elég bosszantó). mert előtte zökkenőmentesen futott, valami ötlet , vagy tapasztalt más is hasonlót? UI.:VGA drivert nem raktam másikat.
-
stuka20
senior tag
Ha már volt, akkor bocsi: shoot house
-
pulffy
őstag
Ha valaki kemper mentes játékmódot szeretne, akkor menjen crankedet.
-
ates2
senior tag
Másnál van olyan error,hogy Memory error: 19 148 majd kifagy a game ?
-
Hublot
őstag
válasz
laragirl83 #6175 üzenetére
Ez nagyon szép.
-
Golyo69
senior tag
válasz
laragirl83 #6160 üzenetére
Nem kicsit gurult el :)
Az beteg... Bár annyiban jó hogy legalább nem nagyon tud a sok zsemle camp-elni -
Segal
veterán
válasz
spanglee001 #6171 üzenetére
Meló végett én 2 napja el sem tudtam indítani így én ezt eddig nem tudtam. Kár érte
-
Acheron
őstag
Grat!
No igen, csak ott a farmolásnak gyakran nagy ára van K/D -banTegnap én is ott gyűjtöttem be a harmadik aranyat, a hipfire killek hiányoztak az M4A1 -hez (úgy tűnik, nekem a hipfire a mumusom), nem is gondoltam, hogy meglesz,de a meccs végén bedobta a gold plakettet.
(#6169) Segal: Jó még erre a Shoothouse -on a "C"-ből "A" felé nézve jobb oldal, a középső udvaron autónak támasztott palánk. Azon megtámasztva pont az "A" felőli faház sarkára látni, onnan gyakran ugranak elő az "A" -nál spawnolók. Ronda kemping, de a feladat pörög vele. Bár mióta a Shoothouse kikerült a 24/7 -ből, marad a legtöbb helyen a fal mögül kihajolva kinézés / lövés. -
lacus83
senior tag
2 napja csak connecting to Online Services fogad.
A nagy update óta egy percet se tudtam játszani.
Ötlet? -
ProEvoFan
nagyúr
Köszi!
Rá is megyek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
ProEvoFan #6163 üzenetére
Vagy letámasztva,vagy sarokból kihajolva kell ölni.Ez elvileg az egér 5-ös gomb(hüvelykujjnál levő közelebbi gomb a kettőből),de én úgy szoktam inkább,hogy míg csinálom,akkor csak ezt,és a gombok beállításánál(második vagy harmadik lapon van felső részen,ahol beállítod a combat dolgokat)az ADS-t választom ki,ilyenkor ha saroknál vagy sík felület előtt vagy,automatikusan kihajol/letámaszt.Hátránya,hogy fixen vagy addig,egy szűk látómezőben célozni tudsz csak,ha elmozogsz,kilép belőle,vagyha elengeded a jobb gombot.
-
ProEvoFan
nagyúr
"get kills while mounted"
Ez hiányzik az m4a1 gold felé vezető úton.Itt mit kell csinálni? -
-
laragirl83
őstag
Huhhh ma először meglestem shipmentet, hát ott tényleg elgurult a gyógyszer
-
RazoR
veterán
válasz
zoltannagy #6157 üzenetére
A skinekből kell az összeset megszerezni, vagyis az összes skinekhez tartozó feladatot megcsinálni. Van amelyik elég szenvedős tud lenni.
-
Acheron
őstag
Ma próbaképp HC -ról visszamentem a "normál" játékra - hát, bizony, szokni kell, hogy egy -két találat helyett egy fél tár kell az ellenbe, hogy kimúljon, cserébe visszalő közben, és négyből háromszor ő nyír ki
Azt hiszem, ebben az évadban maradok a HC vonalon
-
BandiHUN
veterán
Nem gyenge a Shipment DOM!
Sikerült 57 killt intézni nyuggernauttal az este,egy életcél kipipálva
Ezt beteg embereknek találták ki tényleg...
-
stuka20
senior tag
A szintek, azért lettek kék színűek valakinél, mert az azt jelenti, hogy valakinek volt már reset?
Meg ez a kék lézer. Jól néz ki, de nekem marhán zavarja a szemem, szó szerint émelygek tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest