- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
SH4D0W2011 #4145 üzenetére
Vagy a red dot. Azt is ki kell számolni
-
k-adi
nagyúr
Na bízzatok benne karácsonyra azért csak összepeccselik ezt a remek művet
mégiscsak kell valamit tenni a fa alá..
-
KaitouP
nagyúr
Kint van az összefoglalóban a Trials szekció működése: [link]
-
WaterWave
veterán
jöhet az 1.09
-
shotika
őstag
válasz
Dave567 #4123 üzenetére
Egy proci csere nálam elég macerás lenne, mehetne a levesbe az alaplapom és vszeg a ramom is, 100ezer alatt nem úsznám meg a cserét. De akkor is, a követelmények között nincs oda írva, hogy a játék stabil futtatásához 8 mag kell, ha így lenne és ezt tudom, nem veszem meg a játékot. De jelen esetben én sehol se láttam ilyet feltüntetve.
-
dombi81
senior tag
válasz
Dave567 #4129 üzenetére
Valóban nem, az új grafikus motor követelményei és a Win10 egyre inkább nagyobb teret való hódítása lehet a háttérben. Ez a program nem félkész, készen van. Csak épp finomhangolják a régebbi hardverekre és softwarekre is. De legalább foglalkoznak vele, majd megoldódik.
-
Mr X
veterán
Hajnalban vettem meg, letöltöttem, azóta szívok vele, hogy meccsenként megfagy, a single meg kb. félóránként.
Redditen találtam a dx11 kapcsolóval indítási módszert, azzal nem jött elő, de jóval kevesebb fps-t kapok.
A másik tipp a textúra felbontás lejjebb vétele normal-ra, ezzel két meccs lement fagyás nélkül, de még tesztelem.
-
dombi81
senior tag
-
Dave567
addikt
válasz
dombi81 #4120 üzenetére
Persze, mert Atom géped van, ne szórakozz....
És igen, tesztelni kell a játékot, ha jól tudom a Bétában is csinálta már, nekem nem nagyon volt gondom.
De a játékok többségének már kevés a 4 mag, 7700k váltottam, 9700non K-ra, még nem próbáltam így a gémet, decemberig várok vele, meg kell ssd is. -
sanya53
aktív tag
30 perc alatt háromszor zárt be a játék, utoljára kék halál volt.
Mára ennyi, kezdem utálni ezt a trágyát. -
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1 #4086 üzenetére
Értem én, de akkó mé ajánlott?
Ajánlott gépigény:
Operációs renszer: Windows® 10 64-bit naprakész frissítéssel
Processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD Ryzen R5 1600X
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 vagy AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580 – DirectX 12.0 kompatibilis rendszer
Memória: 12 GB RAM
Tárhely: 175 GB szabad tárterület
Internet: Szélessávú internet kapcsolat(#4069) tévelygő
egyre több és több!(#4059) venom8888
ha van ötleted szívesen fogadom. De én már mindent is kipróbáltam. -
törölt tag
válasz
shotika #4110 üzenetére
Jogos a felháborodás, bár én esténként mindig jókat játszok.
Egyszerűen nem készült fel a blizzard battle szarság ennyi emberre.
Túlterheltség miatt van a legtöbb probléma. Visszasírják még a steamet.(#4114) shotika
Internetes játék, valószínű lanon nem lenne ennyi hiba.
Végigkísértem a kodot ,az utólsó pár falról ugrálós gyerekjáték kimaradt, de nem volt ennyi gond azokkal. Steam. -
shotika
őstag
válasz
#15779328 #4109 üzenetére
Nem mondta senki h nem dolgoznak rajta, csak teny h nem lett rendesen letesztelve megjelenesig.
Egy 1 evre tervezett jateknal nincs 100%ig keszen, az neked belefer? Nem a balanszolgatas a problema, hanem a jatekelmenyt sulyosan befolyasolo hibak - mar ha beszelhetek egyaltalan jatekelmenyrol, mivel eddig nem volt 2 olyan nap amig rendesen futott volna. -
KaitouP
nagyúr
Állítólag jönnek vissza a szerverek, érdemes csinálni egy restartot.
-
shotika
őstag
válasz
#15779328 #4100 üzenetére
Kanczy meg is valaszolta, de feltennék nehany kerdest, szerinted normalis az hogy a megjelenes utan 1 honappal ilyen problemak meruljenek fel egy tripla A (ár)kategorias termek eseteben? Hogy szetfagy a jatek? Hogy szaggat a menu? Hogy minden alkalommal ujra letolti a shadereket? (Ami egy ssd-n is also hangon 20 perc kb)
Itt nem apro hibakrol van szo (az belefer, csak az nem hibazik, aki nem dolgozik), hanem arrol, hogy a hajo, amit vettel, barmikor elsullyedhet. -
törölt tag
Van egy játék amit leteszteltek pár száz, vagy ezer emberrel és rendben működik, jön az open beta, letesztelhették százezer emberrel és ezt kell-azt kell javítani rendben. Jön a kiadás napja amit tudtak javítottak, amit nem azt is folyamatosan javítják. Nem mondhatod, hogy nem dolgoznak rajta, mert hetente jönnek a patchek. Ez egy multira kihegyezett játék, ami sosem készül el 100% -osan hogy mindenkinél jó legyen, rengeteg dolog befolyásolja a netes multis játékot, arról nem is beszélve, hogy több millió különböző konfigos géphez kell igazodniuk. A konzolosoknál könnyebb lehetne a dolog, de biztos beleszól hogy egybeeresztettek minket.
-
KaitouP
nagyúr
Gond lehet egyes régiókban a játék szervereivel, egyelőre az Activision Support nem nyilatkozott.
-
Kanczy
veterán
válasz
#15779328 #4100 üzenetére
Tudom, hogy nem engem kérdeztél, de szerintem onnantól, hogy a tervezett funkciók rendesen működnek, nincsenek benne gamebreaking bugok, és rendesen van optimalizálva. Ezek nem véleményes, hanem ténykérdések. Ha ezek megvannak, szerintem akkor lehet egy programot / játékot 1.0-nak hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- általános iskolai rendszergazda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest