- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz gjung44 #26985 üzenetére
Sajnos minden a játékosokra üt vissza. Az SBMM nem? Olvastál már olyan játékos post -ot, ami az SBMM -t méltatja? Mennyire jó, hogy a tenyeres talpas kezdő gyerekek sikerélménye miatt lenullázzák a játékot év(tized)ek óta játszó fan -ok sikerélményét? Igenis megérdemli a kiadó, hogy a saját fegyverét fordítsák ellene, és rombolják a játékába vetett hitet - bár sajnálom a sorozatot, de remélem, hosszabb távon kivéreztetik ezt a kizárólag profitorientált modellt, és végre jön valaki, aki ismét a játékosokat szeretné megnyerni, és a játékélményt előtérbe helyező játékot tenne le az asztalra. Sajnos az utóbbi években egyre távolodunk ettől (COD fronton) - ha ehhez az kell, hogy a cheater -ek nullára rombolják a renoméját ennek a játéknak, ám tegyék. Láthatóan a kiadó számára továbbra is csak a profit a lényeg, semmit nem tesz, ahogy Te is írod, a kizárólag propagandaértékű (ohh, hazai párhuzam) banhammert villogtatják, érdemi cselekvés nincs. Akkor pedig ideje eltűnni a süllyesztőben
[ Szerkesztve ]
-
Rinkasime
tag
Én nagyon ritkán találkozok csalókkal,nekem inkább a helyezkedésem rossz meg a mozgásomon lenne mit javítanom ez nem az a “agyatlan lövöldözés..”
3hónap alatt sikerült kiizadnom 1.32-KDt 1.13-ról,mondjuk a 3800killem kevés,túl sok időt töltöttem multival.. mw 40k kill cw 23k
-
Chumlee
senior tag
Játszik valaki laptopról rtx 3060-as kártyával? Milyen beállításokkal?
-
nutella1
őstag
"mert olyan érzésem van mintha a pc-s játekosoknak a játék letöltésekor az activision már adja az alap cheater csomagot."
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?A cheat csomagokat mindenki saját maga vásárolja adott hardverre, azt nem adja senki senkinek sem ingyen. Konzolra ráadásul léteznek egyéb csalási formák is, mint a Cronusmax, amit gondolom a sok gyökér már rég megvásárolt magának. Szóval, igazából mi is a kérdés?
Mert igen sok sebből vérzik ez a gondolat.https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Liem
kezdő
válasz nyul105 #26989 üzenetére
De talán egy kicsit segít a konzolosokon, mert olyan érzésem van mintha a pc-s játekosoknak a játék letöltésekor az activision már adja az alap cheater csomagot. Csak valaki nem telepítí! Amúgy olvastam hogy az már gőzerővel dolgoznak a konzolos csalás ellen. Azt viszont nem olvasom sehol hogy a pc-s csalók ellen bármit is elkövetnének.
-
Laby
őstag
Találkozott valaki olyannal, hogy elindítom a játékot, elkezdi a betöltő képernyőt (mielőtt teljes képernyőbe behozná a játékot) és egy kicsi töltés után eltűnik az ablak, gondolkodik egy picit és újra "play" gomb van hogy indítsak rá a játékra. Elkezdem újra és ugyan ez bármennyiszer is indítom.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
CptAdamica
veterán
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Roxbury
őstag
-
gjung44
tag
válasz Acheron #26984 üzenetére
de hova nyal vissza? ez is csak a játékosokat bosszantja. ha egy picit is érdekelné öket már rég tettek volna valamit az ügy érdekében de csak a semmit nem érö banolásokkal villognak hogy látszatra tegyenek valamit. semmit nem fog javulni a helyzet söt folyamatosan romlik amig bárki bármikor ingyen és akárhányszor regisztrálhat a játékba.
-
csibe1
addikt
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
A héten cseréltem vga-t egy 1660S-ről RX 6700 XT-re. DDU-val töröltem az NV driverét és felhúztam a legújabb AMD drivert.
Kb 2-3 meccsenként beakad a játék és kidob egy ilyen sceennel:A 6700XT-t újnak vettem, de gyanús, hogy bányászott 1-2 hónapot. Játék közben egyébként nincs microlag, nincs vibrálás, semmi egyéb jele annak, hogy gáz lenne a kártyával. Más játékokban sem.
Van esetleg ötletetek, mi lehet ez? Üdv és kösz a segítséget!
-
-
nyul105
senior tag
válasz Rinkasime #26972 üzenetére
Nézd meg, nem raktak e át ipv6ra.
Neten találsz leírást, hogy lehet megnézni, illetve ha belépsz a modembe akkor van -e port forwarding. Ha nincs, akkor ipv6ra tettek, ha van, akkor más a gond.
Ha átraktak: felhívod őket, bemondod hogy szeretnél átmenni ipv6rol ipv4re, a lányka kapcsolja az infóst, 17 perc zene/recsegés múlva kapsz egy férfi hello-t, bemondod hogy ipv6rol tegyenek át ipv4re, név lakcím, mondja a srác hogy OK.
Helo, helo és kész
Nem szószátyárok, tényleg ez a 3 szó hangzott el részéről. (Helo,ok,helo).Más: windowsban ellenőrizd a portokat, ki be minden megfelelő e.
-
Rinkasime
tag
A vodánál van internet csomagom. 2 napja a Nat Type-om moderate-re változott. Semmit nem állítottam illetve nyomkodtam el. Felhívtam őket jelszint,jelerősség rendben van minden. Valakinek esetleg valami ötlete van?
-
Acheron
őstag
válasz csibe1 #26958 üzenetére
Azokat kérdezd, akik azt a játékot tolják, de kívülről úgy tűnik, a postok alapján.
#26959craftsman01: WZ -t nem játszom, fogalmam sincs, miért lép ki valaki a repcsin. Tériszonya van, másik járatra volt jegye csak elnézte, anyu szólt, hogy csucsu van, és épp kicsavarta a kezéből az M16 -ot - akármi oka lehet rá. Kismillió játékos van, kismillió egyéniség és egyéni preferencia. Mindenki a maga szórakoztatására játszik - ilyen a játék természete - nem azért, hogy te jól érezd magad (értsd jól, ebben semmi személyes nincs) Ha kilép, nyilván van rá valami oka, miért kellene erről számot adnia bárkinek is? Ha ennyire zavar, játssz haverokkal, akik nem fognak otthagyni, és ha mégis, legközelebb magyarázhatják a bizonyítványt a közös sörözés (fantázás, kakaózás - életkor szerint behelyettesítendő) közben.
#26962csákány: Lelked rajta, nem ítélem el ezt a mentalitást, de nem is élek vele. Játszd így, ha így érzed jól magad.
Ha cimbikkel játszom, nekem sincs az az isten, hogy otthagyjam őket, de vadidegenekkel csak a saját szórakozásom miatt játszom, márpedig ha nem érzem jól magam a játékban - akár azért, mert a pálya nem fekszik vagy csak nem szeretem (only multi), akár azért mert hatszor lőnek le a semmiből csalók (vagy csak nagyon ügyes egyedek, élmény szempontjából mindegy), abból háromszor falon át - akkor kilépek, és kezdek másikat. Ez egy játék - nem több, nem kevesebb. -
Dave567
addikt
válasz craftsman01 #26961 üzenetére
Aki Codozik az mind az, meg a másik játék, ezt fogadd el.....
Láthatod a játékos bázis, és a minőség hova süllyedt....
Meg azt is fogadd el, hogy különböző gépük van az embereknek, nem ugyan azzal a játékkal játszik mindenki... Ami neked jó, az nem biztos, hogy nekem az lesz. -
Kígyó
senior tag
Miért random emberekkel játszol, ha ilyen érzékeny vagy erre? Engem speciel a legkevésbé sem érdekel, ha valaki kilép, én attól ugyanúgy játszom tovább. Sőt, én is kilépek néha ha közbe jön valami, és ettől nem érzem magam "nyomorék"-nak.
Más: 3 kör Warzone Br Solo volt ma, ebből 2-ből cheater szedett ki. Így belegondolva, hány csaló lehet egy lobby-ban, ha ilyen gyakran beléjük futok. Mennyi az esélye, hogy csak egy van, és néha már az első ember akivel találkozok. Gyanus, h a helyzet rosszabb, mint gondolom..
-
Sanyaaa26
senior tag
Ahogy nézem én vagyok egyedül ilyen mazochista a hc deathmatch-el Egy ember írt hogy játszana, ő sem jelentkezik....
-
Chumlee
senior tag
válasz craftsman01 #26964 üzenetére
Nem értek hozzá, lehet ezen vitázni de nem kevesen kapnak ilyen olyan errort a játék során. Igen sokan kilépnek, ezért kell fix emberekkel játszani akik tudnak szólni ha kidobta őket.
[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
Squadban csapattársakat rendszeres dobálja ki, néha engem is szeret. Akkor is a legjobb amikor nem kapok csapattársakat randomban, mert nyilván egyedül akarok a szigeten is játszani…
-
csákány.
aktív tag
válasz Acheron #26957 üzenetére
Lehet bennem van a hiba, és nem is mondanám magam mazochistának, de SOSEM LÉPEK KI - elvből nem hagyom cserben a csapattársaimat. Főként plunderezek, és ha csalóval kerülök össze, akkor is visszajövök és megpróbálom más technikával lenyomni, vagy távolról sniperrel, vagy máshová ugrok és ott gyűjtöm a lóvét stb. Lehet többször halok meg, de nem igazán érdekel a k/d. A tavalyi évet csapattársak nélkül játszottam végig - nem volt ott senki hogy felhúzzon, ha downoltak, és teamekre is rámentem egyedül kissebb nagyobb sikerrel-hajtott a vérem :) Most már okosabban, trio-ban vagy quad-ban nyomom, máris bőven 1+-os átlagos k/d-et produkálok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Acheron
őstag
válasz Dave567 #26956 üzenetére
LOL bizony. Ennyi cheater mellett... Normális játékos, ha érzékeli (márpedig sajnos sok meccsben érzékeli), hogy cheater -ekkel van megáldva, akkor mér lép is ki.
Ki a fene akarja halálra szívatni magát csalók által, az ő szórakoztatásukra?
Persze van az a mazochizmus nevű dolog... -
Dave567
addikt
válasz craftsman01 #26941 üzenetére
LOL
-
Frod
addikt
válasz ballazsozso #26928 üzenetére
Jack bácsi is bemutatja, hogy ez a Swiss tényleg egy szörnyeteg!
Picit most sajnálom, hogy nekem nem elérhető#26953 nitro16
Köszi, ránézek akkor az MP7-re, meg az ISO-ra! (utóbbit sosem használtam)[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
nitro16
senior tag
Na jólvan, örülök neki. Az MP7 nem rossz fegyver, sniper mellé szoktam rakni én, mivel közvetlen közelre annyira nem jó mint az mp5, de kicsit messzebb egy jó összeállítással simán vállalható.
Ezzel próbáld ki: Mono Suppressor - FSS STRIKE - Tac Laser - Ranger Foregrip - Granulated Tape. Ha jól vissza tudod tartani a fegyver húzást akkor Stippled Grip Tape-l is próbálhatod így gyorsabban lehet célózni vele.
Ha esetleg még nem húztad fel az ISO smg-t akkor azt is tudom ajánlani nagyon jó , és nagyon kevesen használják mert nem tudják. Közelre és távolabbra is bátran lehet használni illetve szórja a lövedéket is mint a Fennec.
nanorambo: Múltkor nálam is elő jött másodjára.... Este 2x újra raktam az mw multi fájlokat az nem segített másnap teljesen az egész warzone/mw pakkot akkor is szar volt, elkezdtem megint a mw packokat cserélni és akkor sikerült végre. Nekem is lemezesen van meg. Amúgy az a röhej körbe néztem angol fórumokon 1,5 éves hiba és basztak javítani... nevetséges.
Amúgy az egésznek az a baja, hogy nem találja az egyik data packot és azért nem jó, pedig ott van rajta a gépeden nem is törli le meg semmi, de egyszerűen egy bug miatt úgy látja mintha nem lenne rajta. Persze felrakni meg külön nem tudod sokszor mert ugye, minden felvan rakva...
[ Szerkesztve ]
-
nanorambo
őstag
Játszik valaki ps5-ön? A lemezes verzió kb játszhatatlan. Minden indításnál törli a data packokat és 30-40 perc mire újra felrakom őket, hogy játszani tudjak. Néha még be is akad és "installation suspended" üzenetet kapok. Ez így nagyon nem oké. Digitális változatnál is van ilyen hiba ps5-ön? Max eladom a lemezes verziót. Ha digitálisnál is létezik ez, akkor nálam sajnos ennyi volt, így sajnos élvezhetetlen.
-
GAbre
veterán
Mostanában arra lettel figyelmes,hogy 1x csak crashel a játék.És vmikor pont akkor frissítés is jön játékhoz.
Azzal nincs is baj,hogy így nem sikerül telepíteni csak battlenet,vagy mint most gép újraindítás után.
De ez se megy.
Úgyhogy tele a bugyrom vele.
Másnál is jött elő ilyen frissítő crash?
Aztán frissítés után dev 6164 error
Imádlak....[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
BITBOYS
addikt
Nem, csak nem akartam szemetelni a topikot ha sírásnak veszik az ilyen visszajelzést
Plunderen kb már vagy 20-30 csalót jelentettem a napokban, a legtöbb boostolt vagy mi. Nem lehet kilőni őket. Storage town jelenleg a kedvenc helyem, gyakorlatilag egy dm pálya, gyorsan lehet fegyvert húzni, na itt folyamatosan jönnek a csalok is
DEV ismét megjelent, operátort nem is tudtam választani mert már abba is belefagyott. -
Frod
addikt
válasz csibe1 #26942 üzenetére
Amennyire láttam ez a MW topic, és írtam, hogy multiról van szó, ennél egyértelműbb nem tudom, mi lehetett volna.
Egyébként köszi a tippet nitro-nak, nagyon működik ez a Kar összeállítás, előtte az Open Season blueprintes verziót használtam, de alig bírta egyenesben tartani. Most olyan mint egy álom.
Most gondolkozom mi legyen a következő fegyver, amit felhúzok 'miért ne' alapon. MP7 még labdába rúg?
-
csibe1
addikt
válasz nitro16 #26945 üzenetére
Ez a dev error-os húzás azért már tényleg csufi.
Elég durván bele tudnak nyúlni a játékba ha ezt meg tudták csinálni.
Ahogy olvastam a cikk szerint főleg BR-ben vannak a csalók, de ugyanezt megcsinálhatja bármelyik játékmódban.
A warzone-t inkább PC-s részen nyuvasztják ki ezzel szerintem, bár most elég drága a videókártya is; de ha még ilyen húzások is vannak akkor lehet, hogy megfogyatkoznak a játékosok." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
nitro16
senior tag
válasz Szellem. #26943 üzenetére
Kb 1,5 hete pont néztem én is egy streamet és mondta a srác, hogy szerinte lassan vége lesz a warzone-nak pont ezek miatt illetve megint rengeteg a csaló pc-n. Amúgy pont ezek a dev illetve stream sniperek miatt több nagyobb nevű játékos az eredeti nevét leváltotta és user#20284849 stb neveket használnak, hogy ne tudják kikk ők. Azért több 10k $ illetve több 100k $ versenyeknél nagyon nem mindegy.
-
Szellem.
nagyúr
Azért ez már nagyon durva:
-
csibe1
addikt
válasz nitro16 #26929 üzenetére
"Mivel ez MW topic és valszeg MW multira gondolt ezért a Swiss nem opció mert az CW fegyver. "
Nem kötözködésképpen, de mivel keveredik itt a az MW2019, meg a Black Ops 4, és a fene se tudja mi, esetleg talán jó lenne ha mindenki pontosítaná a hozzászólásait, hogy mégis milyen kategóriára vonatkozik / (PC, XBX, PS4-5). , meg melyik játékra /MW2019, Cold War, lack Ops 4) (de most komolyan, ez a lottó vagy mi a tosz )
Köszi, puszi, nyuszi , meg ilyenek[ Szerkesztve ]
-
Kígyó
senior tag
Hali!
Csak nekem tűnik fel, hogy mennyi csaló van mostanában? Ma is már a 3. szed ki, és még csak 3 óra van. Mondjuk, ez volt mára utolsó, mert már igen elegem van. Már kezd teljesen élvezhetetlen lenni a játék. -
Frod
addikt
válasz Acheron #26938 üzenetére
Köszi, de pont, hogy nem quickscope a lényeg, Ps4-ről vagyok, kontival nem megy a qs.
Viszont a Kar-t meglepően hamar fel tudtam húzni, meg is lett a nitro által ajánlott összeállítás, ma tesztelem majd. A Sleight of Hand egyébként tényleg must-have, ég és föld a különbség!
(csak lestem, hogy mindössze ~lv32 környékén feloldottam a Monolitic-et utolsó hozzávalóként, azt hittem 50 körülre rejtették el)Rytec-nek sajnos még a feloldása sincs meg, nem hogy a fegyvert maxoljam
-
Acheron
őstag
Ha quickscope az elsődleges, akkor ezekben gondolkodj. Ha egy nem gyors, de hatékony fegyót is kipróbálnál, akkor ott a Rytec AMR. Ez gyakorlatilag a korábbi játékok (pl MW2) Barrett mesterlövész fegyvere - sajnos erősen kiherélve. Az ADS borzasztó lassú - cserébe használhatsz robbanó lőszert, ami ugyan lassú, mint a dög, de ha az ellen kisujjkörmét is megérinti, akkor one shot - one kill. (Multiban biztosan így van, WZ -ban csak a páncél(oka)t bontja le, ha jól tudom (Sorry, nem játszok WZ -t) Én pár hónapja csak ezt használom elsődleges fegyverként - Core módban 2000+ -t javítottam a KD arányon vele. A kedvencemben (HC) viszont tuti nem ez a nyerő fegyó, oda sokkal gyorsabb kell.
-
nsrking
senior tag
Sziasztok!
Nyomja valaki PS4 Pro-n a Warzone-t egér+bill kombóval?
-
Sanyaaa26
senior tag
Sziasztok!
Játszik itt valaki rendszeresen HC deathmatch-et? Szívesen csatlakoznék valakihez, egyedül unalmas, az sem baj ha korban ilyen öreg (36) mint én
-
nitro16
senior tag
válasz ridiculous #26933 üzenetére
Értem.
BP-t tudod húzni ha csak sima multizol mert ugyan úgy számolja.
Amúgy a tartalmakra visszatérve pont ma jött új szóval úgy néz ki még is lesz/lesznek még tartalmak talán. Jött egy új Tracer Pack Bundle, új 2v2 Gunfight map és még egy új 6v6 map is.
Új Cod szerintem ahogy előtte itt is hozzá lesz adva a warzone-hoz mint a többinél. Én kiváncsi leszek milyen lesz, jöhetne már egy trailer stb. Bár azt olvastam elvannak csúszva meg valószínűleg nem is lesz olyan nagy szám. Én tartom azt, hogy az iw csinálta mindig is a legjobb cod részeket, szóval majd jövőre.
[ Szerkesztve ]
-
ridiculous
aktív tag
-
Laby
őstag
válasz Zimmi91 #26923 üzenetére
Az lesz az, köszi.
Szóval van olyan weboldal ahol átláthatóan, naprakészen lehet követni a szinte napi update-ek tartalmait?Más:
PC-n ha szeretnék egy második accountot, azt külön battle.net felhasználóval tudom csak és állandóan ki-bejelentkezgetésekkel?
Kontroller gyakorlásra szeretnék egy másikat, akár nulláról indulva. Billentyű-egeres profilomat nem szívesen pusztítanám le, és nem is akarnék olyan szintű játékosok ellen játszani, amikor kontrollerrel még fogalmatlan leszek egy ideig.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
nitro16
senior tag
válasz ballazsozso #26928 üzenetére
Mivel ez MW topic és valszeg MW multira gondolt ezért a Swiss nem opció mert az CW fegyver.
-
nitro16
senior tag
válasz Szellem. #26925 üzenetére
Közben ránéztem és tényleg nincs a listában, pedig úgy emlékeztem mintha ott lett volna. Bocsi
Frod: Ha távolra akarsz lőni akkor Kar98k nagyon jó ilyen összeállításban: Mono Supressor - Singuard Custom 27.6" - Tac Laser - Sniper Scope - Sleight of Hand
SP-R az quickscop-ba nagyon jó, ha jól tudsz célozni 1 lövésből viszi az ellenfelet.
Ebben az összeállításban használom: ZLR ASP - Tac Laser - XRK SP-LITE 208 Blizt - Commando Foregrip - Sleight of Hand. Sokan használják Solozero SP-R 28MM távcsővel is, ezt a fajta fegyvert.
-
Frod
addikt
Egyéb játék híján visszajöttem kicsit multizgatni esténként, és úgy döntöttem mivel sniper/marksman kategóriát korábban nem használtam elkezdek felhúzni egyet.
Kar98k vagy SP-R?Ha valakinek még összeállítása is van esetleg a fentiekre megköszönöm.
-
nitro16
senior tag
válasz ridiculous #26920 üzenetére
Épp múltkor volt szó róla, nálam ps-n úgy, hogy crossplay off-ba van rakva nagyon gyorsan talál matchet a nap bármely szakaszában. Ha még on-ba is rakja az ember akkor meg főleg.
Támogatás alatt nem tudom mire gondolsz, mert fegyvereket már nem csinálnak bele illetve ugye a battle pass-s cuccok is mind cw-s ezért csak warzone vagy cw-be tudod használni mw alatt nem értelemszerűen.
Az meg, hogy megéri-e neked kell tudni. Én bő egy hónapja úgyan így voltam vele mint te, hogy CW-t vegyem vagy az MW-t. Végül az MW-t vettem mert szerintem sokkal jobb a CW-nál, jobb fegyverek/karakterek/map úgy az egész nekem jobban fekszik.
Én azt mondom megéri megvenni, ha azt nézed a CW-s fegyvereket úgy is kapsz BP-ba, és Warzone alatt ugyan úgy, tudod húzni is őket.
Plag: Sima MW fegyver. [link]
-
Laby
őstag
Ismertek olyan weboldalt, ahol naprakészen azonnal feltüntetik dátum szerint, hogy mikor volt update a játékhoz, és pontosan mit tartalmazott?
Kicsit unom már, hogyha nem játszok napi szinten, akkor minden egyes játék előtt utána kell kérdeznem, hogy érdemes-e még menni az adott fegyverrel vagy már nem?!
Lassan már napi szinten változtatják hogy mi a jó fegyver, és mit lehetetlenítenek el.Szóval jó lenne látni, hogy mikor mi kapott nerfet, vagy épp "nerf ellentettjét" legyen ez a szó bármi is.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Szellem.
nagyúr
Sziasztok!
Ez a Serac nevű fegyver mikor és hol érhető el a WZ-n kívül? Nem került be a fegyverek közé? Eddig csak loot ládában találkoztam vele.
-
ridiculous
aktív tag
Ahogy látom akciós az MW és a BOCW és lenne egy-két kérdésem, ha valaki tudna érdemben válaszolni ne fogja vissza magát!
-mennyire támogatott még az MW?
-könnyen lehet még meccset találni azaz megvan még a maga playerbase - e?
A fő kérdés igazából az hogy megéri-e még megvenni az MW-t(?)
A Warzone miatt a CW-t venném szivesen hogy tudjam húzni a fegyókat meg mindent de az MW nekem sokkal de sokkal jobban tetszik.[ Szerkesztve ]
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani a játékkal PC-n. Single playerben nincs hitmarker egyáltalán? Emlékeim szerint kellene benne lennie, de nem jelenik meg, ha eltalálok valakit.
-
Szupercsirke
tag
Paypallal sikerült de már régebben csináltam köszi
-
csibe1
addikt
válasz Szupercsirke #26912 üzenetére
PayPal-al nincs semmi gond fizetésnél. PayPal topik
Csinálsz egy reget, hozzáadod a kártyád, és akkor levonja a számládról.
Utána törölheted is a kártyád, van hozzá mobilapp, emailben is értesít, a battlenet is küld emailt. Ha esetleg valami gond lenne a PayPal-on keresztül is rendezheted.
Fizetés után 5 perccel már jött is lefelé vagy 100GB.
Kipróbáltam a multit, kicsit pörgősebb, mint a Plunder." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
hcol7
senior tag
válasz Szupercsirke #26912 üzenetére
hasznalj vmi payment gatewayt (paypal) vagy online walletet, mint pl revolut
-
Szupercsirke
tag
megis veszem majd 30 eurot megér de k&h master cardal nem működik máshol jó érdekes.. ellenőrző kód után vonná le, de nemcsinál semmit visa kártyám volt előtte azzal jó volt.
-
Lomha 8V
addikt
Az egyik barátom megvette a játékot dobozosan PS-hez. Azt írja neki, hogy ahhoz, hogy játszani tudjon fizessen elő a Playstation Plus-ra. Az tényleg kell hozzá, vagyis valamit nem jól csinál? Warzone-t eddig is nyomta, de most multizna és arra írja ezt. Én PC-n játszok, fogalmam sincs, hogy működik PS-en.
-
csibe1
addikt
Most akciós a Modern Warfare 2019, 29,99 € ; ha valakit érdekel.
Más:
Közben még nézelődtem a red doors kapcsán.Warzone red doors locations guide
Van egy videó is: COMPLETE Warzone Red Door Location Guide - 30 Doors
[ Szerkesztve ]
-
nitro16
senior tag
Volt valakinek olyan, hogy ps5-n a felrakott warzone+ mw-nél random a mw multi/spec ops pack/campaign, illetve a hozzá tartozó textúra pack törlödöt? (Vagy talán nem tudja beolvasni és ezért nem találja?).
Már múltkor is volt egyszer ilyen, hogy felvan rakva minden és bekapcsolom akarok mw multizni és hiányoznak a packok azt írja, pedig fent volt minden mert pár órával ezelőtt játszottam vele.... Most meg megint szedhetek le 70gb-t.
-
csibe1
addikt
válasz Laraxior #26900 üzenetére
A tanyán nem is fogod, mert egyirányú ajtó; csak a tányértól a tanyára visz el.
Tegnap megnéztem, hogy pontosan hol van. Hmm...
Az ajtó eltűnt a középső radartányérnál.
A másikat a kórházba írták, azt nem néztem.
Lehet, hogy ilyen időszakos dolog volt?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
BITBOYS
addikt
válasz ballazsozso #26902 üzenetére
Köszi, ez volt az
Akkor jelentkezett mikor pont sz@rrá lőttek mg82-vel. Pár napja megszűnt.Más.. Van olyan pisztoly a játékban ami hasonlít a sykovra és egy lövés/halál? Tegnap egyik júzer így osztotta a fejeseket. Kicsi és alig hallani mikor lőnek vele, csal pukkan.
Nem szögbelövő, bár az is érdekes volt egyik tagnál, 1-2 lövés/halál, ja és ez wz alatt. Lehet nem kellene hajnalban játszanom mert ilyenkor szuper enemyk és fegyverek dominálnak a pályán. -
Laraxior
titán
válasz ballazsozso #26902 üzenetére
Én most az M82-t húzom épp, de még nem volt ilyesmi gondom
Még nem...*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
ballazsozso
csendes tag
válasz BITBOYS #26885 üzenetére
azt olvastam redditen, hogy akkor van dev error, ha az MG82 LMG van a loadoutodban és van rajta kozmetikai cucc vagy változtatás (camouflage, charm, ilyesmik)
Meg valakinek akkor is jelentkezett ha nem MW-s operator volt neki beállítva szokásos update utáni balhé
nekem PS5-ön John McClane operátorral nincs probléma (ő papíron black opsos) az LMG-t meg nem használom loadoutban, szóval arról nem tudok nyilatkozni -
Kígyó
senior tag
Hali!
Azt csak nekem csinálja mostanában, hogy nem azt a loadout-ot szedi ki, amire nyomok? Kb minden második alkalommal? Visszanéztem, nem én nyomok félre..
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM