Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz csibe1 #26958 üzenetére

    Azokat kérdezd, akik azt a játékot tolják, de kívülről úgy tűnik, a postok alapján. :D
    #26959craftsman01: WZ -t nem játszom, fogalmam sincs, miért lép ki valaki a repcsin. Tériszonya van, másik járatra volt jegye csak elnézte, anyu szólt, hogy csucsu van, és épp kicsavarta a kezéből az M16 -ot - akármi oka lehet rá. Kismillió játékos van, kismillió egyéniség és egyéni preferencia. Mindenki a maga szórakoztatására játszik - ilyen a játék természete - nem azért, hogy te jól érezd magad (értsd jól, ebben semmi személyes nincs) Ha kilép, nyilván van rá valami oka, miért kellene erről számot adnia bárkinek is? Ha ennyire zavar, játssz haverokkal, akik nem fognak otthagyni, és ha mégis, legközelebb magyarázhatják a bizonyítványt a közös sörözés (fantázás, kakaózás - életkor szerint behelyettesítendő) közben.
    #26962csákány: Lelked rajta, nem ítélem el ezt a mentalitást, de nem is élek vele. Játszd így, ha így érzed jól magad. :K
    Ha cimbikkel játszom, nekem sincs az az isten, hogy otthagyjam őket, de vadidegenekkel csak a saját szórakozásom miatt játszom, márpedig ha nem érzem jól magam a játékban - akár azért, mert a pálya nem fekszik vagy csak nem szeretem (only multi), akár azért mert hatszor lőnek le a semmiből csalók (vagy csak nagyon ügyes egyedek, élmény szempontjából mindegy), abból háromszor falon át - akkor kilépek, és kezdek másikat. Ez egy játék - nem több, nem kevesebb.

Új hozzászólás Aktív témák