-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
craftsman01
senior tag
Vá nagyon jó lett. Nekem bejön.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
KaitouP
nagyúr
Azért az masszív vicc, hogy Cold War multizni se tudok, mert ott is server queue van, aztán szétkapcsol ez az ipari hulladék. Különítsenek el szervereket a Warzonenak, akik még a főjátékokkal akarnak játszani, azok hadd játszanak már.
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
stilo18
addikt
Kíváncsi leszek ez a sepia effekt szerűség marad-e vagy csak valami idővisszatekerést szeretnének érzékeltetni vele...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
BITBOYS
addikt
Ez is letudva, harmatosabb volt mint a tegnapi ep1
Ráadásként úgy kifagyott, hogy totál reset lett a vége -
Laraxior
titán
Úgy látom ,ma is inkább 9 után kb 10 perccel érdemes próbálkozni legkorábban
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
BITBOYS
addikt
válasz jozefgucci1 #26179 üzenetére
Valahogy nem tudtam átaktiválni az új lapra a wint, később sikeresen töröltem a régiről, de így sem tudom aktiválni az új lapra. Holnap rácsörgök a Micre hátha megoldják nekem
Milyen számot hívtál és mit mondtál? Pü-ben elküldöd a részleteket?
Lap Z490-P -
Mentolka
senior tag
Hello,
Az új BattlePass 2400CP. Nekem 200CP-t sikerül összegyűjteni a Season2-alatt (pedig végignyomtam).
Most hogyan tudom megvenni az új BP-t? -
Laraxior
titán
-
jozefgucci1
addikt
válasz BITBOYS #26161 üzenetére
Aprón 1500 Ft egy eredeti windows kulcs csak szólok
Milyen alaplap ? Én most felhívtam gépcserénél az ms ingyenes számát és kaptam másik kulcsot szó nélkül .
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Laraxior
titán
Hehh? Nehogymár 4 napig húzzák ezt az egész vackot. A tegnapi kb semmi volt...
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogyha most ledózeroltuk Verdanskot, akkor hogy a francba fogunk kikötni a 80-as években.... Kicsit fluxuskondenzátor szagot érzek
Sokkal jobb megoldás lett volna egy félig felépített területről egy folyamatosan épülőbe cseppenni...[ Szerkesztve ]
-
Liem
kezdő
Valaki megtudná mondani nekem hogy xbox-on miért akaraják multihoz meg vásároltatni velem mégegyszer a modern warfare-t amikor benne van az eredeti cd a gépben. ??
-
N@idia
őstag
PS5 mikor kapja meg a 120fps lehetőséget ? Erről valaki tud valamit
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
CptAdamica
veterán
Megjött a DLSS is, végre, mindjárt ki is próbálom.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Szellem.
nagyúr
A videó első egy percében az új térkép:
[link] -
towerpc
csendes tag
30Gb-os frissités jött a játékhoz. Ez mit takar?
-
vendingo
veterán
Ma reggel már sikerült belépnem, de kár volt. Ezek az éjjeli warzone pályák, főleg br nélkül nagyon gáz. S3 BP se nyerte el a tetszésemet, nagyon gyenge a felhozatal benne. Az új fegyverek viszont nagyon érdekelnek.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Rinkasime
tag
Én nekem bármelyik Fortnite event magasabbra tette a lécet,mind látvány,történet és megvalósítás szempontjából is! Ez így kevés volt számomra..
-
bobooo
addikt
Éjszakai rebirth. Construction helyett Control Center lokáció. Prison és nova 6 közötti házban van egy bunker bejárat. Elvileg a reggeli update után bent lesznek nyomok amik segítenek az új maphoz + kód a rebirth bunkerhez.
-
H14
csendes tag
egy teljes napig ez az értelmetlen bohóckodás! a sztorimódba kb az utsó 5mp, repül a bomba, és felrobban! szerintem ez is felesleges, de még belefér! ennyi elég lett volna..
világ vicce, már mondtam délután! annyiban tévedtem, h 10 éves hülyegyerekeknek sem tetszik ez.. :)
mindegy, multizok addig! -
BITBOYS
addikt
Phejj..ez gyenge volt de azért köszi Acti
-
mokus1
addikt
Itt van az hogy elvileg mi lesz:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez így kevés volt, de legalább hangulatos kicsit.
Live-Die-Respawn
-
CptAdamica
veterán
válasz jozefgucci1 #26137 üzenetére
Sok mindenről nem maradtál le, ez elég gyenge lett most. Megint, ha valaki meghal, akkor zombi lesz, jön le vagy 4 juggernaut, meg jön pár helikopter, aki lő minket, de szokásosan alig sebez. Aztán végül mindenki zombi lesz, jön az atom és egy rövid animáció, aztán lehet újra tolni.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
craftsman01
senior tag
Na lement a part1.De mikor lessz a part2?
-
Sontir Fel
őstag
Shame ennek így sok értelme nincs...
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
jozefgucci1
addikt
válasz CptAdamica #26135 üzenetére
Három kört sikerül indítani és mindben kifagyott gg odatették megint magukat a nyomorékok .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Laraxior
titán
Bent vagyok
-
CptAdamica
veterán
Jó volt, kifagyott a szerver.
-
Laraxior
titán
Na most...
Legalabbis a patch notes feltűnt. Destruction of Verdansk.Most frissult.
[ Szerkesztve ]
-
craftsman01
senior tag
Nekem megy,xbox .Csak azt nem tudom játszani kő vagy várni a menübe valamire.
-
Laraxior
titán
Van youtubeon live video. Meg nem updatelt a lista.
-
KaitouP
nagyúr
Hát akkor ennyit az eventről, vagy megismétlik vagy nem, de ebből kimaradtam, annak ellenére hogy 20:30 után nem sokkal csatlakoztam.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStation specifikus weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
geckowize
őstag
válasz Laraxior #26126 üzenetére
Ugyanezt dobja nekem is...
Jackfrags streammel kell beérni úgy néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
LOL, már most server queue.
-
geckowize
őstag
Ja értem.
Utánanéztem, hogy konkrétan melyik skinekről van szó (Mara esetén S1 Battle Pass skinek, Ghost esetén S2):
Hogyan lehet ezeket megszerezni (forrás):
Note: You must have previously unlocked/purchased a Ghost or Mara skin to unlock each respective skins. The default tier 1 Battle Pass skin and tier 100 skins (Helmet Mara and Hooded Ghost) may still be unobtainable. Mission progress will not be visible but you will receive a new item green blip as well as be rewarded with calling cards, quips, and skins.
Ghost
1. Remember to equip Ghost as your Coalition Operator. Classic Ghost and Dreadwood skin have been confirmed to work.
2. Mission 1: In Plunder, (Multiplayer may not work for this step) activate dead silence 5 times. You should receive the “Silent Death” calling card to confirm it is working.
3. The next missions are confirmed to be able to be completed in Multiplayer, Plunder unconfirmed. Kingslayer Trios may be an alternative mode to use if you are having trouble as well.
4. Mission 2: Get 15 Kills while using the Ghost perk with Ghost as your Coalition Operator.
5. Mission 3: Get 3 Throwing Knife Kills with Ghost as your Coalition Operator.
6. Mission 4: Get 3 Melee Kills with Ghost as your Coalition Operator. Enjoy!Mara
1. Remember to equip Mara as your Coalition Operator. Death Dealer skin confirmed to work.
2. Mission 1: Get 1 Team Deathmatch win. You should receive the “In My Sights” calling card to confirm it is working.
3. Mission 2: Get 3 kills without dying 3 times.
4. Mission 3: Get 15 kills using an Assault rifle.
5. Mission 4: Call in 5 Precision Airstrikes.
UPDATE:
Írják, hogy már megjelennek a mission-ök:
You can now see the operator missions, looks like you do S3 battle pass mission & season pass for Thorne, Mil-Sim Coalition. S6 battle pass for Minotaur, S4 battle pass and S5 battle pass for Rodion, S3 Battle pass for Yegor.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
1 óra és kezdődik az event, érdemes előbb csatlakozni, nem az utolsó pillanatban.
-
D1N4
tag
válasz geckowize #26118 üzenetére
A CW-s dolgot én sem értem mit takar.. a lényeg, hogy a felsorolt karaktereknél meg lehet szerezni season 1 battlepass skineket valamilyen bug módján. Nem jelzi a a szintet, hogy hol haladsz vagy mi kell hozzá. Nekem random adta be, de ezek szerint megcsinálhattam a kritériumokat hozzá. Yutubon kerestem rá ezután a season 1-re és ott néztem miket kellett csinálni a feloldáshoz. A többi nem érdekelt igazán, így nem csináltam meg.
XSX, SteelSeries Arctis 3 2019
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Glaz-dozfhut #26119 üzenetére
Warzone-ban lesz egy darab játékmód, azt kell majd elindítani. Elvileg semmi mást nem tudsz indítani, legalábbis előző eventnél ez volt.
Live-Die-Respawn
-
geckowize
őstag
Bár tudok angolul, mégsem értem az alapvetést ebben a reddit threadben, mi a lényeg itt?
Megszerezhetőek olyan operator skinek, amelyeknek a mission-jei eddig valami bug miatt nem számolódtak valakiknek?
Vagy pedig CW integration óta valami bug miatt olyanok szerezhetőek meg, amelyeket a fejlesztők eredetileg nem akartak elérhetővé tenni?
Meg kéne néznem a gameben, hogy nekem mik vannak unlockolva, csak még megy a meló.
-
H14
csendes tag
lehet, h nem lesz népszerű a véleményem :
én kb nagy ívben leszarom a sztorirészét a játéknak (Warzone)! kampánymód, meg mittudomén mi a másik! akinek ez kell, az ott megkaphatja! miért kell rámerőltetni ezt a rádióaktív zónás zombis szarságot?
Plunderben nincs ilyen... logikailag, az nem Verdansk? és itt nincs is több kérdésem...a gázszűkülés mellé felesleges még újabb zónákat BR-ben korlátozni.. ha ezt szeretném, MINI Royal...
Soloban (még zombi sem lesz belőled) extrakibaszás, de egyébként is : 10 éves hülyegyerekeknek "izgis" ez az egész! tokkal vonóval, értelmetlen faszság egy működő valamit ennyire elbaszarintani... jelenleg ez élvezhetetlen foshalom, nulla pozitív élménnyel! -
D1N4
tag
Ez most bug vagy mi? Sykov-ot húztam fel multiban és miután kiléptem a menübe, Maránál volt egy zöld ikon, erre látom, hogy beadott rá egy régi skint. wtf. A macskás és a Dorothy az megvolt előtte is nekem. Nem volt semmilyen értesítés a karakter mellett vagy challenge progress, random beadta. Nem glitchel-tem, azt se tudom hogy kell, meg nem is érdekel, tisztességesen játszok. Nem is tudtam, hogy benne van vagy feloldható később is....
Másnak nem volt ilyen?
XSX, SteelSeries Arctis 3 2019
-
KaitouP
nagyúr
Angol nyelvű cikk a ma esti event részleteiről, részvételi módjáról: [link]
Tipp: Érdemes 10-20 perccel előbb belépni a játékba, az esetleges problémákat elkerülendő. (Nagyon sokan fognak valószínűleg csatlakozni szinte egy időben.)
Ha valaki angolul nem ért valamit, bátran kérdezzetek, valamelyikőnk segít tisztázni a dolgokat!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ma este lesz a Verdansk reform?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM